jak vyleštit elektrony do chromového stavu
jak vyleštit elektrony do chromového stavu
prosím poradí mi někdo???? čím a jak to mám vyleštit.???? 

LEPŠÍ MRTVÝ NEŽ BÝT DRUHÝ
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak vyleštit elektrony do chromového stavu
predci si new TM...a uvidis....Jinak pocitej tak 50 hodin prace tvrdyho lesteni na jednom kolecku....
VW PASSAT B5
kup si hrubsi smirgl na vrtacku, potom od jemnosti 200 az 600 normalni smirgly, brusnou pastu a muzes zacit... je to fakt pracny.nechas na tom ruce.zvlast jestli mas uzky paprsky a dost zahybu..ta brusna pasta nemusi bejt nejak spesl. staci asi za tri petky v zelezarstvi. je ji asi takova tuba jako zubni pasty. kup tak tri. to bude stacit..
To je ralativni.Muzes koupit drahou sadu a vylestit to ze to bude jak chrom ale to sami kolo vylestis stejne pastou za tri petky.Zalezi hlavne na druhu hliniku z kteryho je kolo odlito.
Lestil sem svoje BBS, slo to uplne nadherne,je to jak chrom. A uplne stejnou procedurou sem lestil kamosovi RH7 a bylo to jak kdyz sem to vylestil jen silichromem.
Takze chce to nejdriv zkusit jestli vubec pujde do takovyho lesku
Lestil sem svoje BBS, slo to uplne nadherne,je to jak chrom. A uplne stejnou procedurou sem lestil kamosovi RH7 a bylo to jak kdyz sem to vylestil jen silichromem.

Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hezký keci ovšem kapku mimo, je nesmysl tvrdit, že kolo vyleštíš stejnou pastou za 30,- jako za 300,-, každá pasta je jinak hrubá, a speciální pasty jsou přímo dělaný pro určitej materiál, kamarád se tímhle živil - psal i ten článek do TM, teď tu živnost předal někomu jinýmu, párkrát jsme se na tohle téma bavili a pokud chceš opravdu zrcadlo, není to žádná prdel ...bohhy píše:To je ralativni.Muzes koupit drahou sadu a vylestit to ze to bude jak chrom ale to sami kolo vylestis stejne pastou za tri petky.Zalezi hlavne na druhu hliniku z kteryho je kolo odlito.
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Jako prdel to urcite neni to netvrdim,ale nastava moznost ze zrovna tou pastou za 30 to pujde treba i lip nez pastou za 300.To clovek nikdy neurci dopredu.MarauderZ28 píše:hezký keci ovšem kapku mimo, je nesmysl tvrdit, že kolo vyleštíš stejnou pastou za 30,- jako za 300,-, každá pasta je jinak hrubá, a speciální pasty jsou přímo dělaný pro určitej materiál, kamarád se tímhle živil - psal i ten článek do TM, teď tu živnost předal někomu jinýmu, párkrát jsme se na tohle téma bavili a pokud chceš opravdu zrcadlo, není to žádná prdel ...bohhy píše:To je ralativni.Muzes koupit drahou sadu a vylestit to ze to bude jak chrom ale to sami kolo vylestis stejne pastou za tri petky.Zalezi hlavne na druhu hliniku z kteryho je kolo odlito.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
No každopádně děkuji za všechny doposud přijaté poznatky.Nemyslím si že to bude sranda.Mám jednoho kámoše co to sem tam dělá pro sebe a vím jak se na tom nadře,ale neprozradí mi techniku
. Nic méně videl jsem jeho práci a i kola které vypadaly že je vytáhl po 10 letech z rybníku se potom blýskaly jako zrcadlo.Naštěstí mám 5 paprskové Borbety 16' s širokými paprsky a límcem,tak to snad půjde lépe než nějaké hodněpaprskové. 

LEPŠÍ MRTVÝ NEŽ BÝT DRUHÝ