M: Levné RC autíčka od Nikka
Moderátor: Brutus
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
M: Levné RC autíčka od Nikka
Si skoro vždycky z polska přivezu nějaké to levné RC autíčko od Nikka. Mno vždycky. Přivezl jsem si je 2x a celkem 3 auta:
1. Citroen Xsara, cca 1:15, v balení auto a vysílačka - 500Kč
2. Toyota Supra, cca 1:15, v balení auto, sada drift gum navíc, vysílačka a baterky - 750 Kč
3. Honda Integra TypeR, cca 1:15, v balení auto, sada drift gum navíc, vysílačka a baterky - 750 Kč
Autíčka mají digitální ovládání, tedy vpřed, vzad, vlevo, vpravo + kombinace, ale nic mezi tím, takže ty drifty to umí spíš ve smyslu, že se točí na místě, ale dá se třeba zastavovat smykem atp. Zábava za pár Kč s tím je... A vypadají hezky...
1. Citroen Xsara, cca 1:15, v balení auto a vysílačka - 500Kč
2. Toyota Supra, cca 1:15, v balení auto, sada drift gum navíc, vysílačka a baterky - 750 Kč
3. Honda Integra TypeR, cca 1:15, v balení auto, sada drift gum navíc, vysílačka a baterky - 750 Kč
Autíčka mají digitální ovládání, tedy vpřed, vzad, vlevo, vpravo + kombinace, ale nic mezi tím, takže ty drifty to umí spíš ve smyslu, že se točí na místě, ale dá se třeba zastavovat smykem atp. Zábava za pár Kč s tím je... A vypadají hezky...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Re: M: Levné RC autíčka od Nikka
pohon na kolik???
jinak vypadaji vic nez dobre!!!
jinak vypadaji vic nez dobre!!!
Looking for some car....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pohon na zadek za tu cenu. Koupeno v Auchanu v Bielsko Biale. Na výběr Supra, ITR a RX-8 (červená)
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pěkný!To jsou tyhle?
http://www.nikko-toys.co.uk/subsection. ... tion_id=84
Ještě se zeptám kolik by jsi chtěl když bych to chtěl přivézt a poslat?Bral bych nějakou rozumnou přirážku,určitě nejsem jedinej kdo by ho chtěl přivézt a pokud ti každej dáme třeba stovku navíc tak půjde ne?
http://www.nikko-toys.co.uk/subsection. ... tion_id=84
Ještě se zeptám kolik by jsi chtěl když bych to chtěl přivézt a poslat?Bral bych nějakou rozumnou přirážku,určitě nejsem jedinej kdo by ho chtěl přivézt a pokud ti každej dáme třeba stovku navíc tak půjde ne?
✠Luftwaffle✠
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ve velikosti toho Clia mám od Nikka ještě Mini Coopera (asi 1:24). Je taky fajn. Na rozdíl od větších aut má diferák, ale má slabý dosah vysílačky - tak do 3m max.
Sorry, ale pro žádná autíčka vám do Polska nepojedu . Dyť v tom shopu, cos dal odkazy jsou skoro stejné ceny. To u toho Klimtela, to je přesně stejná řada jako Supra a ITR - mám i stejnou hnusnou zelenou krabici
Sorry, ale pro žádná autíčka vám do Polska nepojedu . Dyť v tom shopu, cos dal odkazy jsou skoro stejné ceny. To u toho Klimtela, to je přesně stejná řada jako Supra a ITR - mám i stejnou hnusnou zelenou krabici
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,v pohodě,chápu...Ondras píše:Ve velikosti toho Clia mám od Nikka ještě Mini Coopera (asi 1:24). Je taky fajn. Na rozdíl od větších aut má diferák, ale má slabý dosah vysílačky - tak do 3m max.
Ajó,to jsem si ani nevšiml,zkusím se zeptat v nějakým krámě kde prodávají modely...
✠Luftwaffle✠
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Tady sem našel úplně stejné modely: Honda Integra Typ R, Mazda RX - 8, Toyota Supra, Nissan 350Z
http://www.mojehracky.cz/index.html
Btw. Nelekejte se nazvu
http://www.mojehracky.cz/index.html
Btw. Nelekejte se nazvu
supra je boží
Ondrasi, mohl bys prosimte specifikovat, co to je ten Auchan? Nejaky supermarket, nebo shop s modely? A kde v Bielsku je? Neznas aspon ulici? Mozna se tam vydame pro nejake modely, tak to nechci moc dlouho hledat Dik
Google rulezzz!!
Tak pro vsechny pripadne zajemce:
B-B, ul. Bohaterów Monte Cassino 421 (dwupasmówka na Cieszyn, między Makro a Wapienicą)
poniedz. - sobota 8.00 - 22.00, niedz. 9.00 - 21.00
do Auchan kursuje autobus (z napisem "Auchan") z parkingu przy dworcu oraz linia MZK nr 25
Tak pro vsechny pripadne zajemce:
B-B, ul. Bohaterów Monte Cassino 421 (dwupasmówka na Cieszyn, między Makro a Wapienicą)
poniedz. - sobota 8.00 - 22.00, niedz. 9.00 - 21.00
do Auchan kursuje autobus (z napisem "Auchan") z parkingu przy dworcu oraz linia MZK nr 25
Ma ty auticka nekdo z vas? Zajimalo by me, jak rychle to jezdi, jaky je dosah vysilacky a jak dlouho to vydrzi jezdit na sadu baterek. Mam 2500mAh z fotaku, to by mohlo byt slusne, ne?
Asi to proporcionalni rizeni... To znamena, ze ma jen 2 polohy, ze? Rovne, nebo plne zatoceno, nic mezi tim.
No tak jsem to myslel, ze proporcionalni je plynule, a tyhle auticka maji jen ano-ne
Taky jsem si neco poridil
No ja jsem koupil neco podobneho, sice china vyroba a tady v Tescu ale taky za stejne penize a ve stejnem stylu delka cca 45cm Docela hezke.
foto:
foto:
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem letos na vanoce kupovala jako darek od nikka tady ten model Skylina...pomer 1:10 docela solidni provedeni...cena 3tis.
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...