je to jednoduché.. Má Opel Corsa B 1,4i z roku 1994 omezovač otáček a jak vysoko?? Díky
Moderátor: Idaho
No já nevim,ale kdysi jsem měl Fiště II,1.3-karburátor r.v.85 a tam nebylMirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
A zrovna Favorit z příspěvku ve kterým taky trousíš svoje moudrosti ten omezovač nemá - ani mechanickej ani elektronickej. Toho můžeš točit tak dlouho, dokud nevyskáčou ventily.Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
Souhlas a natož stará dobrá šádeBeaver píše:A zrovna Favorit z příspěvku ve kterým taky trousíš svoje moudrosti ten omezovač nemá - ani mechanickej ani elektronickej. Toho můžeš točit tak dlouho, dokud nevyskáčou ventily.Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
Já mám taky 1.4 16V.. zatím jsem to nezkoušel - nemám proč.. ale mám takový pocit, že při sprintech mi to už párkrát vylítlo na 6.800Termik píše:Takže já budu mít tak 6000ot. Porad ete nebyla možnost to zkusit protože v tý zimě se mi nechce ale vubec nic delatTiger.s píše:Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač)![]()
No já to skouk když sem nechtěneVelbloud píše:Já mám taky 1.4 16V.. zatím jsem to nezkoušel - nemám proč.. ale mám takový pocit, že při sprintech mi to už párkrát vylítlo na 6.800Termik píše:Takže já budu mít tak 6000ot. Porad ete nebyla možnost to zkusit protože v tý zimě se mi nechce ale vubec nic delatTiger.s píše:Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač)![]()
a pořád nic... takže bych hádal, že ho budu mít někde kolem 7000
Nevim nevim motor 136 z fáva sem měl v rapidu a rozdelovač sem měl rozebranej tolikrát ......Žadnej tam neni a tn motor sem kolikrát točil k 7 tis.A kdybys ste viděli jak kámošovo táta dělá předstich tak by ste se posrali ten motor musí mít snad 11tis. otáčkoměr nestačil!!!!!!!!Tak nevim kdo nic nevitáčíButcho píše:Každé auto má omezovač otáček a kdo říká že ne tak to toho o autech moc nevý. škodovka má mechanicky omezovač v rozdelovači ale bohužel to vědí jen ti co se vnich hrabou.
další jelito co plácá totální píčoviny a moudra, prosím Tě prober se a nebo jdi na forum Mateřídoušky a Ohníčku tam si vymejšlej co chceš ...Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto