Blbý dotaz - Oplik Corsa B - spammed :o/

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Termik

Blbý dotaz - Oplik Corsa B - spammed :o/

Příspěvek od Termik »

Mám takový blbší dotaz, ale lepší se zeptat než si myslet, znáte to 8) ..

je to jednoduché.. Má Opel Corsa B 1,4i z roku 1994 omezovač otáček a jak vysoko?? Díky
Naposledy upravil(a) Termik dne 12 úno 2006 20:15, celkem upraveno 1 x.
BMW...V8...

Termik

Příspěvek od Termik »

Pořád nic jo :shock: ... S tím omezovačem jsem si na 85 procent jistej že to má, ale netuším v kolika otáčkách a do kolika se Corsa vůbec toči, nemám otáčkoměr :cry: ...

Mike Mad říká že Corsa ho má, ale on má verzi tuším 97 nebo tak nějak a to už je ta novější....

prostě jen dotaz, lepší než to zničit :P
BMW...V8...

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D to by věděl bloud ale ten má zase 16tiventil a ten točí víc :twisted:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Stanleysniper

Příspěvek od Stanleysniper »

To je jednoduché,sešlápni plyn na podlahu a jestli je zvuk přerušovanej,tak jo :driver: .Ale otáčky Tě neřeknu.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Termik

Příspěvek od Termik »

Asi mi nic jiného nezbude..... Prostě to nechám pěkně ohřát a vrrrum, vrrrrrrummmmmm...... :D
BMW...V8...

Stanleysniper

Přítelkyně má Tigříka a to je skoro to samý a tam omezovač je.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

Boháček

Příspěvek od Boháček »

myslím, že každý auto, který má elektronicky řízený zapalování, má nastaveny max.povolené otáčky
takže jestli je to stříkačka, jako že rok 94 bude, tak tam máš max.otáčky omezený

a hlavně, když to mělo i Fávo s BMM, tak to Opel mít musí 8)
vzdělání není zárukou inteligence

Termik

Příspěvek od Termik »

Boháček píše:myslím, že každý auto, který má elektronicky řízený zapalování, má nastaveny max.povolené otáčky
takže jestli je to stříkačka, jako že rok 94 bude, tak tam máš max.otáčky omezený

a hlavně, když to mělo i Fávo s BMM, tak to Opel mít musí 8)
je to 1.4i
BMW...V8...

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač) :twisted: :?:

Termik

Příspěvek od Termik »

Tiger.s píše:Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač) :twisted: :?:
Takže já budu mít tak 6000ot. Porad ete nebyla možnost to zkusit protože v tý zimě se mi nechce ale vubec nic delat :D
BMW...V8...

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Jak myslíš skusit? :oops:

radek28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek28 »

prostě to chce mermomocí hodit někam do škarpy...a 8v má uplně jinej průběh krouťáku...
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA :-) opel warriors pilsen
[/img]

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto

Stanleysniper

Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
No já nevim,ale kdysi jsem měl Fiště II,1.3-karburátor r.v.85 a tam nebyl :nono: :nono: :nono:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

a jak jsi to vis

Stanleysniper

No nemam Simsona,toho jsem mněl do 17ti let,prostě jsem ho moh točit jak jsem chtěl a slyšet nebyl(Golf).

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

asi bude neco jinyho 2T a 4T ale proc sem tahas slintone

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Mirek999 píše:kazde auto ma omezovac otacek bud elektronicky nebo mechanicky u mechanickeho je pruser to ze kdyz je to treba stary nakladak tak to nemusi fungovat a muze se ti neco v motoru utrhnout pokavad to pretocis ale jinak to ma kazde auto
A zrovna Favorit z příspěvku ve kterým taky trousíš svoje moudrosti ten omezovač nemá - ani mechanickej ani elektronickej. Toho můžeš točit tak dlouho, dokud nevyskáčou ventily.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Beaver píše:
A zrovna Favorit z příspěvku ve kterým taky trousíš svoje moudrosti ten omezovač nemá - ani mechanickej ani elektronickej. Toho můžeš točit tak dlouho, dokud nevyskáčou ventily.
Souhlas a natož stará dobrá šáde :lol: :lol:

RajchL
Kontaktovat uživatele:

Re: Blbý dotaz - Oplik Corsa B

Příspěvek od RajchL »

Mám taky Corsu B 1.2i bez otáčkoměru a celkem by mě zajímalo kolik to točím. Jinak omezovač otáček to má!!
Seat Leon CUPRA R - in progress

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Termik píše:
Tiger.s píše:Mám Tigru 1,4 16V omezovač je nastavenej kolem 6500 ot. pak ta ručička začne šíleně házet (omezovač) :twisted: :?:
Takže já budu mít tak 6000ot. Porad ete nebyla možnost to zkusit protože v tý zimě se mi nechce ale vubec nic delat :D
Já mám taky 1.4 16V.. zatím jsem to nezkoušel - nemám proč.. ale mám takový pocit, že při sprintech mi to už párkrát vylítlo na 6.800 :oops: a pořád nic... takže bych hádal, že ho budu mít někde kolem 7000
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Velbloud píše:
Termik píše:
Já mám taky 1.4 16V.. zatím jsem to nezkoušel - nemám proč.. ale mám takový pocit, že při sprintech mi to už párkrát vylítlo na 6.800 :oops: a pořád nic... takže bych hádal, že ho budu mít někde kolem 7000
No já to skouk když sem nechtěne :idea: začal trhat na hadry svoje starý sjetý zimáky nevim proč ale kouřili :wink: :driver: :?:

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Nechápu co tady píšete za blbosti, Každé auto ma omezovač, i škoda 120. škodovka má omezovač v rozdělovači.
FUCK AIRRIDE

Termik

Příspěvek od Termik »

Butcho píše:Nechápu co tady píšete za blbosti, Každé auto ma omezovač, i škoda 120. škodovka má omezovač v rozdělovači.
Tak s tim bych teda nesouhlasil :twisted: ... každý auto omezovač rozhodně nemá :roll: (a to s tou šáde taky teda nevim nevim!)
BMW...V8...

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Každé auto má omezovač otáček a kdo říká že ne tak to toho o autech moc nevý. škodovka má mechanicky omezovač v rozdelovači ale bohužel to vědí jen ti co se vnich hrabou.
FUCK AIRRIDE

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

ja jsem to rikal ale tadycty lidi neco tvrdi a ani ten motor nikdy nevytocily

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Jo to je těžký, rozumy umí rozdavet každej, kdybich to nevěděl tak to nepíšu.
FUCK AIRRIDE

Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Butcho píše:Každé auto má omezovač otáček a kdo říká že ne tak to toho o autech moc nevý. škodovka má mechanicky omezovač v rozdelovači ale bohužel to vědí jen ti co se vnich hrabou.
Nevim nevim motor 136 z fáva sem měl v rapidu a rozdelovač sem měl rozebranej tolikrát ......Žadnej tam neni a tn motor sem kolikrát točil k 7 tis.A kdybys ste viděli jak kámošovo táta dělá předstich tak by ste se posrali ten motor musí mít snad 11tis. otáčkoměr nestačil!!!!!!!!Tak nevim kdo nic nevitáčí :x :x

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

další jelito co plácá totální píčoviny a moudra, prosím Tě prober se a nebo jdi na forum Mateřídoušky a Ohníčku tam si vymejšlej co chceš ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

a co placam ty čuráku tak mi to napis co řikam za píčoviny

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“