info o aute Kia Shuma...??

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

info o aute Kia Shuma...??

Příspěvek od habitat3 »

Zdravim..
chtel bych se zeptat nevite kde bych si neco mohl precist o tomto vozu..??
Mel by to byt rocnik 2000 1.5i 16v ,nejaka recenze by se sikla,nebo pokud ji tu nekdo vlastnite,tak bych se rad dozvedel nejake info..nikde jsem nic moc nenasel..diky moc..

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

no ma ji jeden chlap co ho znam a pekne se mu krouti palubka od slunickatak tam ma mezi palzubkou a sklem celnim nastrceny tenisaky,je to roka asi 98 ale nejsem si jistej jo a rozvodak na nem vydrzel 200 000Km bez vymeny kdyz ho vyndali tak par kilometru a potkalo by se to protoze z nej koukali uz ty vlakna a na jedny strane byl natrhli holt na to nejak zapomel :lol: Nekecam 200 000Kmv ale jinak zadnej problem s ni nemel ale ma to strohou vybavu je to ta s oznacenim LEO

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

sorry tohle jsem psal o sephii ale jinak je to velmi podobny

M@rty
Kontaktovat uživatele:

Re: info o aute Kia Shuma...??

Příspěvek od M@rty »

SHUMA ??? Horzný, měl ho bejvalej skorotchán a fakt hned od začátku co to koupil tak se na tem něco sr.lo. Tvrdý, neforemný plasty, blbá ergonomika, no fakt jsem byl zpruzenej, kdykoliv jsem měl někam s tím jet. Dvakrát byl reklamovat unik oleje z motoru zkrz gufera a pak mu na roce odešla komplet náprava, a čekal měsíc a půl než mu dovezli z ASIE díly. Takže korea už nikdy více. :nono:

SkejT

Re: info o aute Kia Shuma...??

Příspěvek od SkejT »

hrozny auto

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“