kde sehnat sterace
kde sehnat sterace
kde se daji sehnat takovy ty sterace co maji na novym superbu, passatu... vite co myslim, dela to bosch jako univerzal, ale za 1000kc kus, nevite nekdo kde sehnat levneji?
Re: kde sehnat sterace
Teď už je snad dělá i Champion. Mám Boschacký na fábce, vyšly mě na 850,- sada. A musím říct že se chovaj dost good
Bosch Aerotwinmáca píše:kde se daji sehnat takovy ty sterace co maji na novym superbu, passatu... vite co myslim, dela to bosch jako univerzal, ale za 1000kc kus, nevite nekdo kde sehnat levneji?
a Valeo je dělá také,ale o cca 300kč dráže
Mám Bosche už půl roku a je to opravdu extra
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
na fáčko ti hele nevim, musel by jsi sehnat sadu, kde jsou oba stěrače stejný. Protože fabka má každej jinej. Ale asi by se dalo.
Ale adaptery by měli fungovat. S tím by problem být neměl. A fakt to stírá i v těhle sr**kách
Ale adaptery by měli fungovat. S tím by problem být neměl. A fakt to stírá i v těhle sr**kách
BYch se přikláněl k tý druhý variantě, protože potkat tě se šroubovákem, tak už asi ani ty stěrače nepotřebuješ
...si tě ve Frýdku najdu kladivo kladivo kladivoStingr píše:To by bylo super kdyby to slo, jen skoda ze je to takova palka za to Se asi budu muset projit vnoci mestem se sroubovakem v kapse nebo spise nasetrit
Co?? Neblbni, to byl jen Joke!! Ja takovy ho..do nejsem, dikyboku!! To ja na to budu zas pul roku setritStiloman píše:...si tě ve Frýdku najdu kladivo kladivo kladivoStingr píše:To by bylo super kdyby to slo, jen skoda ze je to takova palka za to Se asi budu muset projit vnoci mestem se sroubovakem v kapse nebo spise nasetrit
nebojStingr píše:Co?? Neblbni, to byl jen Joke!! Ja takovy ho..do nejsem, dikyboku!! To ja na to budu zas pul roku setritStiloman píše:...si tě ve Frýdku najdu kladivo kladivo kladivoStingr píše:To by bylo super kdyby to slo, jen skoda ze je to takova palka za to Se asi budu muset projit vnoci mestem se sroubovakem v kapse nebo spise nasetrit
věřím,že tady snad takový lidi nejsou