Pravidelné čtvrteční srazy - Brno, Ústřední hřbitov
Pravidelné čtvrteční srazy - Brno, Ústřední hřbitov
Každej čtvrtek na parkovišti pod ústředním hřbitovem, začíná se to tam slízat po sedmý hodině, ale myslím že pak se ten čas posune nějak na šestou, aspoň minulej rok to tak bylo tuším
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
prosil bych moderátory aby tohle téma hodili mezi oznámení stejně jak srazy methan klubu ostrava, aby to bylo pořád nahoře, díky moc
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no ja tam byl vcera,a hruza nuda,zádny auta jen par blbecku co se snazi gumovat ze 120 a nejakym golfem 1.1 1V
OPEL PERFORMANCE
PIONEER SOUND.VISION.SOUL
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pravidelné čtvrteční srazy - Brno, Ústřední hřbitov
To říkám pořád, Aleši.
a je v Brne nejakej normalni sraz?Ivan píše:To říkám pořád, Aleši.
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
jsi to ty s tou černou tigrou? ta je super, koukal jsem na to mračení, to musel dělat hodně šikovnej člověk, někoho takovýho bych taky potřeboval na udělaní kapotyALES píše:no ja tam byl vcera,a hruza nuda,zádny auta jen par blbecku co se snazi gumovat ze 120 a nejakym golfem 1.1 1V
jojo to jsem já,kdyz bys chtel tak ti to muzu v poho dohokattoitoi píše:jsi to ty s tou černou tigrou? ta je super, koukal jsem na to mračení, to musel dělat hodně šikovnej člověk, někoho takovýho bych taky potřeboval na udělaní kapotyALES píše:no ja tam byl vcera,a hruza nuda,zádny auta jen par blbecku co se snazi gumovat ze 120 a nejakym golfem 1.1 1V
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
to by bylo super, až něco našetřím tak dám vědět, můžu se zeptat na kolik tě to vyšlo?ALES píše:jojo to jsem já,kdyz bys chtel tak ti to muzu v poho dohokattoitoi píše:jsi to ty s tou černou tigrou? ta je super, koukal jsem na to mračení, to musel dělat hodně šikovnej člověk, někoho takovýho bych taky potřeboval na udělaní kapotyALES píše:no ja tam byl vcera,a hruza nuda,zádny auta jen par blbecku co se snazi gumovat ze 120 a nejakym golfem 1.1 1V
ok,no problem!no cena byla special pro me 1500Kčtoitoi píše:to by bylo super, až něco našetřím tak dám vědět, můžu se zeptat na kolik tě to vyšlo?ALES píše:jojo to jsem já,kdyz bys chtel tak ti to muzu v poho dohokattoitoi píše: jsi to ty s tou černou tigrou? ta je super, koukal jsem na to mračení, to musel dělat hodně šikovnej člověk, někoho takovýho bych taky potřeboval na udělaní kapoty
OPEL PERFORMANCE
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
Keskin KT1 9x16
WWW.STUDIO54.CZ
WWW.CHRISSADLER.COM
WWW.LEMONWEAR.CZ
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nic normálního tady není, Aleši...
hmm teda neska nic moc, nějak tam začínájí ubejvat pěkný auta a jezdí tam kolotočáři se světýlkama no i když to ferárko a holky z girlstuningu mají taky pěkný autíčka, vlastně i ony jsou pěkný
Zdarec chtel bych se zeptat jestli by nevadilo kdybych dojel taky.jeste bych prosil o detailnejsi popsani kde to parkoviste je.Predem diky!:)
Když pojedeš po Heršpické směrem od centra, tak mineš jednu nebo dvě benzínky, pak až dál jednu větší křižovatku, následuje most a vpravo je odbočovací pruh. Vedle pruhu je svah a obvykle už uvidíš aspoň pár aut zaparkovaných na tom parkovišti a viditelných tak na kraji svahu. Odbočíš tam doprava a hned zase doprava na ten velkej plac.
http://mapy.atlas.cz/#x=-599127@y=-1163 ... %2C%20Brno
http://mapy.atlas.cz/#x=-599127@y=-1163 ... %2C%20Brno
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
dneska lidi kdo tam bude ? ??? my asi z www.darkness-tuningclub.ic.cz pár tak 4ři... pak pár www.fiatbravoklub.com a kámoši z www.nissan100nx.net..
snad tam teda budu jo Foxi budeš tam ? psaly sme si na ICQ mohly bychom pokecat s Katy už sem se tam viděl
snad tam teda budu jo Foxi budeš tam ? psaly sme si na ICQ mohly bychom pokecat s Katy už sem se tam viděl
[img]http://minituning.ic.cz/Avatar33.jpg[/img]
http://www.darkness-tuningclub.ic.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fiatbravatuning.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.darkness-tuningclub.ic.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fiatbravatuning.estranky.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdo je organizator techto srazu? Dejte mi nekdo na ne kontakt, nebo organizatori, ozvete se mi na ICQ: 155840267, nebo mail streetchallenge@seznam.cz . Mam napad, ktery bych chtel s vama probrat.
- Celica2.0GTI
ty srazy se neorganizuji je to jiz par let zabehnuty lidi se sjizdi automaticky. a napad sem klidne hod
V Praze StreetChallenge zacina byt velmi oblibeny. Rad bych rozjel project StreetChallenge i v jinych mestech krome Prahy. Proto jsem si rikal, ze kdyz uz existuji vase srazy, tak proc z toho rovnou neudelat srazy StreetChallenge? Ale to uz budou potraba organizatori... Pokud by se do toho nekdo mel chut pustit, tak mu ze zacatku poradime, zaradime nove mesto na nase stranky, apod. Pro informace piste na streetchallenge@seznam.cz . Nase stranky: www.streetchallenge.unas.czCelica2.0GTI píše:ty srazy se neorganizuji je to jiz par let zabehnuty lidi se sjizdi automaticky. a napad sem klidne hod
jo chciplo
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
v Brne je hnusne pocasi vsici ted spi
EX: Fiat Uno logo 1.0i.e
Skoda Felicie 1.3MPI
Lancia Lybra SW 2.4JTD
www.lanciaklub.cz
www.feliciaklub.cz
Skoda Felicie 1.3MPI
Lancia Lybra SW 2.4JTD
www.lanciaklub.cz
www.feliciaklub.cz
tak pokud někdo chcete přijet, tak můžeme každej čtvrtek večer,
a co vás čeká?
banda 16tiletej debilů, kteří bez papíru ukazují svoje schopnosti a když se něco stane, tak se ztratí jak pára nad hrnecem, pernamentní strach, jestli vás někdo z těch ožralej debilů nesejme nebo vaše auto, což se již několikrát stalo.
je to hrozný, kam se toto pohodový čtvrteční setkání dostalo
a co vás čeká?
banda 16tiletej debilů, kteří bez papíru ukazují svoje schopnosti a když se něco stane, tak se ztratí jak pára nad hrnecem, pernamentní strach, jestli vás někdo z těch ožralej debilů nesejme nebo vaše auto, což se již několikrát stalo.
je to hrozný, kam se toto pohodový čtvrteční setkání dostalo