Tak a máme za sebou další povedený nebo také "povedený" sraz.
Mimoňské Války, dvě slova, která mezi Tuningovou opcí mají jakoby magický nádech.
Dvě slova, symbolizující porovnávání sil mezi vozy, porovnávání smyslu úprav a porovnávání povedenosti stylingu.
Na mimoň naše skupina vyrážela po osmé hodině ráno z černého mostu.
Tam se mi povedlo menší faux pas, když jsem vedl kolonu do míst, kde není nájezd

Omlouvám se tímto členovi Komárovi, že jsme mu sprostě ujeli

U parkoviště nad zimním sídle BBTP se sjelo přibližně 15 aut. Nevím to přesně, nikdo to nepočítal

Vyrazili jsme po dálnici na Mladou Boleslav a Mimoň. A protože jsou dálnice v bezvadném stavu, nemusíme kličkovat mezi dírama a nebo se prát s volantem, tak jsme si cestu užívali. Co mě osobně překvapilo, že na silnici kromě pár vyjímek nebylo vidět jiné upravené auto.
Cesta probíhala v klidu, po sjezdu z dálnice jsme pro změnu hráli hru se silničáři: "tady je vyfrézováno a tady ne, kdo tam vjede ránu dostane..." takže kličkovaná se nám stala radostí

Vzhledem k tomu, že jsme chytili policejní fabii, tak ta nám udávala tempo. V poslední vesnici před vjezdem na letiště stál radar a kontrolovali nějakého chudáka, který jel rychle. A ještě k tomu mu projížděli čísla v kufru. Asi si užil ale když ví že tam někde budou, tak nemá jet rychle

Vjezd zvládnutý na jedničku. Řadilo se do dvou pruhů a celkem jsme tam byli asi deset minut.
Rozčarování jedna: Po otázce na plánek letiště mě výběrčí čtyř stovek odkázal na hlavní stan, jenže bez plánku se hlavní stan hledá dost těžko.
Hned se dostavila první věc spojená s nedostatečným množstvím informací. Od brány jsme se dali vlevo, že to celé objedeme a najdeme zbytek fora.
Po půl kilometru cesty mi do ní skočil mužík v zelené pláštěnce a se slovy "Jedeš v protisměru VOLE" si klepal na čelo.
A jak jsem to měl vědět vole? Jsem mu chtěl odpovědět, ale nakonec jsem se otočil a vystál frontu zpátky.
Z náhlého popudu jsem si chtěl zajet RZ. S pocitem, že by mohla být tam co minule. Tam jsme našli člena Velblouda, který asi právě dorazil, protože jsme jen zahlédli jak vyběhl ze dveří a pádil na záchod

Domluvili jsme se, že dáme sprint a pak pojedeme na to slavné focení. Na sprint jsme se ani nedostali. Fronta jako blázen, projeli jsme kempem a dorazili na místo určení s minutovým zpožděním...
Nikde nikdo...
Plocha byla tak zasekaná, že se většina lidí nedostavila včas, ale nakonec se nás pár sešlo.
Bohužel čáru přes rozpočet nám udělala nepřítomnost čerpací stanice, která nedorazila... Nikdo tedy nevěděl, kde se máme sejít.
Naštěstí jsme se tam dostrkali a vítězné foto je zde:

No a potom už jsme korzovali. Našli jsme hezká auta, hnusná auta a normální auta. Jako všude...
Ale tentokrát jsme našli i auto pana Audinare. Pan audinar je pohodový týpek. Jenom vůbec nezná Tuning forum, na srazy moc nejezdí a vůbec, nemá s námi moc společného. Takže se napůl vysvětlilo, jestli je Audinar skutečný. Není...
Ale nevíme nadále, o koho se jedná...

Nic dalšího se zde v podstatě nedělo, až na to, že jsem konečně viděl auto pana ToiToi, které je opravdu povedené (a stejně je to plast

Celkově bych sraz hodnotil jako že se z něj stala již jen čistá komerce. Je to škoda, ale je to tak. Nebo já jsem se taky možná vyvinul a už mě nebaví koukat na zamčená anonymní auta, která jsou hezká, ale nic vám o sobě sama neřeknou. Dobrý nápad by byl, kdyby, když už je auto v show and shine, tak mělo vypsaný seznam úprav třeba za oknem.
Sprinty jsou klasika, která by neměla chybět. Zklamalo mě, (i když jsem měřený jet nechtěl) že i když je vjezd za 400 (sakra ty ceny jdou ale nahoru, příští mimoň za 500?) tak měřený závod je za startovné 100 kaček...
Dříve to bylo v ceně vjezdu... Nebo snad ne?
Další věc: Vemte si plánek v hlavním stanu (a ten je kde? Díky za to...).
Plánek je jedna ze základních věcí, která by neměla chybět na žádném větším srazu.
Příště dám asi přednost malému komornímu srazu a nebudu se cpát na akce, ze kterých mě bolí hlava

Pokecal jsem s pár členy, takže nakonec to nebylo až tak hrozné, jenom to prostě není ono... Někoho najít je fakt anabáze...
Odjezd zase proběhl podle pravidla: Pěší jsou prostě rychlejší

Jen před náma jela dodávka, která do nás pumpovala hluk ze subwooferů. To by nebylo nic tak děsného, pokud bychom za ní nejeli v těsné blízkosti 3/4 hodiny

A to je vše přátelé, na další mimoň se asi nenechám zlomit... I když, kdo ví?
EIFFEL