To už se tady probíralo, ale už si nevzpomínám jak to dopadlo Jen si vzpomínám, že jsem se za přesnost triaxiálních kapacitních akcelerometrů bil jako lev
O funkcnosti "dvojky" nevim vubec nic, ale i tak bych si dovolil napsat jednu negativni vec. Cena. Pri dnesnim kurzu sezenes GTech Pro za $300 i s shippingem. Coz dela cca 6300 Kc.
Sly píše:O funkcnosti "dvojky" nevim vubec nic, ale i tak bych si dovolil napsat jednu negativni vec. Cena. Pri dnesnim kurzu sezenes GTech Pro za $300 i s shippingem. Coz dela cca 6300 Kc.
Ještě se platí clo Zato když si to koupím v EU, tak clo už neplatím.Clo už zaplatil za mě dovozce.
A také to má pro mě výhodu, že prodejce od kterého to kupuji, sídlí cca 250km od mémo bydliště. Takže když bude nějaký problém, není pro mě problém sednout do auta, a zajet si to vyřešit osobně. Do USA bych asi kvůli tomu neletěl.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Sly píše:Pri dovozu ze zemi EU clo neplatis. Jak jsem rekl, z usa je mozne GTech Pro sehnat za $300 vcetne vsech fees.
A není to náhodou cena za GTECH Pro SS. Já si objednal verzi GTECH Pro RR.
Ta stojí na ofic. stránkách 299,99$. Co jsem hledal na shopech v USA, tak nejlevnější cena byla 279$. A že by přeprava a clo vyšlo na 20$ to se mi nezdá.
Ta levnější verze vyjde z Německa cca 6800Kč.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Sly píše:Pri dovozu ze zemi EU clo neplatis. Jak jsem rekl, z usa je mozne GTech Pro sehnat za $300 vcetne vsech fees.
A není to náhodou cena za GTECH Pro SS. Já si objednal verzi GTECH Pro RR.
Ta stojí na ofic. stránkách 299,99$. Co jsem hledal na shopech v USA, tak nejlevnější cena byla 279$. A že by přeprava a clo vyšlo na 20$ to se mi nezdá.
Ta levnější verze vyjde z Německa cca 6800Kč.
Ted jsem koukal, a GTech PRO RR za $250. Kdyby jsi rekl jeste pred obednanim, byl bych schopny ti ho eventuelne dovezt za podstatne nizsi castku, nez jsi zaplatil. Verze SS se da sehnat od $180 +-.
Sly píše:O funkcnosti "dvojky" nevim vubec nic, ale i tak bych si dovolil napsat jednu negativni vec. Cena. Pri dnesnim kurzu sezenes GTech Pro za $300 i s shippingem. Coz dela cca 6300 Kc.
Ještě se platí clo Zato když si to koupím v EU, tak clo už neplatím.Clo už zaplatil za mě dovozce.
A také to má pro mě výhodu, že prodejce od kterého to kupuji, sídlí cca 250km od mémo bydliště. Takže když bude nějaký problém, není pro mě problém sednout do auta, a zajet si to vyřešit osobně. Do USA bych asi kvůli tomu neletěl.
Kdo to u nas prodava? Jinak nejsi prvni kdo to tady ma, objednaval jsem to asi pred 2 mesici pro Roberta (KFJ) a da se rict ze uz to mam zmakly, takze pokud chces neco vedet tak SZ...
Za 270$ ho sezenes bez shippingu bez cla a bez dph... Takze konecna cena kolem 8500,-
Za 270$ ho sezenes bez shippingu bez cla a bez dph... Takze konecna cena kolem 8500,-
Toto je samozrejme idealni cena, ktera muze a nemusi vyjit. Tato castka stoji cas a usili. Pri navyseni vsech nakladu a snizeni casovych investic je realna cena opravdu 8500 Kc.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
$30 - $40 do 14 dnu USPS Intl' flat rate shipping
Jak pise Marauder, Expres USPS Priority Mail (takhle nejak se ta sluzba snad jmenuje) je within 1 week.
Já jsem si teď objednával zakázkové těsnění pod hlavu u cometic.Datum výroby na těsnění je 11.5. a 16.5. jsem ho měl v ruce a v Brně...asi zatím můj rychlostní rekord z US..
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz