Dotaz na Erika - (přestavba na C20XE)
Dotaz na Erika - (přestavba na C20XE)
Ahoj nemel bys nejake videa s tvojí Corsou? Chci si do Corsy dát C20XE a rád bych viděl alespoň na PC jak to vlastně lítá ... Vaše stránky Corsa Tuning jsou Under Construction
Díky
Díky
Naposledy upravil(a) Termik dne 19 čer 2006 23:12, celkem upraveno 1 x.
BMW...V8...
Videa asi nemam
No, jeden se natocilo na sprintech na Mimonske Valky minulej rok, ale ten je jeste nekde v CR haha
Ale podivam se jestli te muzu najit jnake videa s c20xe Corsi
No, jeden se natocilo na sprintech na Mimonske Valky minulej rok, ale ten je jeste nekde v CR haha
Ale podivam se jestli te muzu najit jnake videa s c20xe Corsi
Naposledy upravil(a) Erik dne 23 čer 2006 20:50, celkem upraveno 1 x.
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz na Erika
erik>
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Re: Dotaz na Erika
Bombice !!!!!
Re: Dotaz na Erika - (přestavba na C20XE)
nádhera.........
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
U chladic se nasvari extra zelezo:Termik píše:Jak to máš vyřešené s kroucením karoserie? To je jedna z věci ze které mám trochu obavy
CLICK
tam je nejdulezitejsi misto, pak to je cele v pohode. Vzdy muzes presvarit celou kastlu, ale to je prace... haha
Stejne je lepsi tihle zelezni kousy tam nasvarit, i kdyz mas 1.6 s vice koni, protoze, jak jde videt na fotky, ze origos tam je malinkej plech, a za to, to vzdy zacne rezavit... Aspon to mas taky hned vyreseno.
Mam nekde tech miry s mojich posilovni zelezni kousy, tak jestli nekdo bude chtit, hi najdu...
Naposledy upravil(a) Erik dne 23 čer 2006 20:51, celkem upraveno 1 x.
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Eriku. Jsem rád, že jsem si s Tebou ve Slušovicích podal ruku a viděl tu tvou nádheru v akci. Kdo to neviděl, tak by neuvěřil. Opravdu kolobouk dolů. Ten výkon a zrychlení je obdivuhodný. Nádhera.
Doufám, že jsme se neviděli naposled.
Doufám, že jsme se neviděli naposled.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo.. Dal jsi jim na prdel. Škoda, že jsi nebyl na měřených. 100% by jsis odvezl pohár v kategorii do 2 000 ccm. ...Erik píše:Nazdar Ozzy,
Diky, a jo, rad jsem to videl, aspon vime kdo jsme ze haha.
No, na sprinty bilo nuda haha, ale zase sranda, bilo moc vedro, tak na jednicku jsem jel pomalu a as pak jsem se rozjel, nikdo odeme nevyhral haha.
Urcite se jeste uvidyme nekdy
Jinak jsem taky rád, že jsem Tě poznal osobně. Jsi velký sympaťák.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Tak uz mam video haha.
Natociny tedka na Blitz Hits 2006
Ja jsem ten v prvni jizdu s dvou stribrni Corsi, na levou stranu, a pak v jak na pravou...
http://videos.streetfire.net/video/wm/a ... 19e873.htm
Ten kdo ma camera ma c20xe jnak s 160 koni, ja jsem mel spatnou start, to jde videt, skousel jsem radit drive na 2, rychlost, ale to bilo spatne, ale stejne jsem vyhral, tak to bilo jedno haha.
Ale cas nebyl tak super, jen 14,7 na 400m...
Pristy to udilame lepe haha
Natociny tedka na Blitz Hits 2006
Ja jsem ten v prvni jizdu s dvou stribrni Corsi, na levou stranu, a pak v jak na pravou...
http://videos.streetfire.net/video/wm/a ... 19e873.htm
Ten kdo ma camera ma c20xe jnak s 160 koni, ja jsem mel spatnou start, to jde videt, skousel jsem radit drive na 2, rychlost, ale to bilo spatne, ale stejne jsem vyhral, tak to bilo jedno haha.
Ale cas nebyl tak super, jen 14,7 na 400m...
Pristy to udilame lepe haha