tak zatím to hraju já, Baarry a MadMan, kdo se přidá?

Moderátor: Dave0401
http://www.liveforspeed.cz/downloads/LFS_S2_ALPHA_U.zipLukees píše:Kde to stáhnu a kde to paříte????
ale prd, i turbíny jdou řídit... občas mi to ještě ujede, ale už se to moc nestává...Robik píše:Ty zadokolky v turbu jsou brutálně neřiditelný....ale ještě lepší je taková ta formulka co má motor z mašiny..nevím jestli je i ve verzi S2, ale zkoušeki jsme to s Rudkem takl před půl rokem an S1 a byla to fakt sranda vůbec dokončit kolo..
To bych viděl na grafiku a ovladače!Sly píše:Tak jsem to stahl, zkusil hrat, ale nejak mi to pc nezvlada. Zkusil jsem snizit detaily na minimum, ale vubec se to neprojevilo. Nevim, kde udelali soudruzi z NDR chybu. Mam Celeron 1GHz, 384MB RAM.
Co znamená občas?Aladin píše:ale prd, i turbíny jdou řídit... občas mi to ještě ujede, ale už se to moc nestává...Robik píše:Ty zadokolky v turbu jsou brutálně neřiditelný....ale ještě lepší je taková ta formulka co má motor z mašiny..nevím jestli je i ve verzi S2, ale zkoušeki jsme to s Rudkem takl před půl rokem an S1 a byla to fakt sranda vůbec dokončit kolo..
jinak mám crack na odemknutí všech aut a tratí, ale nejde to hrát online! Takže si musíte udělat 2 složky s LFS a jednu hrát online a druhou odemknutou, ale offline
Pravda je, ze hry vubec nehraju, takze nevim. Grafiku mam myslim NVidia G-Force 2 s 32MB RAM. Vim, spis nic, nez moc, ale potreboval jsem rychle pc jen na net.Robik píše:To bych viděl na grafiku a ovladače!Sly píše:Tak jsem to stahl, zkusil hrat, ale nejak mi to pc nezvlada. Zkusil jsem snizit detaily na minimum, ale vubec se to neprojevilo. Nevim, kde udelali soudruzi z NDR chybu. Mam Celeron 1GHz, 384MB RAM.
No ty si dobrý....máš grafiku co se používá tak na Solitaire a stěžuješ si že se ti seká Live For Speed, co už tuším podporuje Direct 9.0c, nemluvě o nových pixershader a dalších volovinách..Sly píše:Pravda je, ze hry vubec nehraju, takze nevim. Grafiku mam myslim NVidia G-Force 2 s 32MB RAM. Vim, spis nic, nez moc, ale potreboval jsem rychle pc jen na net.Robik píše:To bych viděl na grafiku a ovladače!Sly píše:Tak jsem to stahl, zkusil hrat, ale nejak mi to pc nezvlada. Zkusil jsem snizit detaily na minimum, ale vubec se to neprojevilo. Nevim, kde udelali soudruzi z NDR chybu. Mam Celeron 1GHz, 384MB RAM.
Urcite si nestezujuRobik píše:No ty si dobrý....máš grafiku co se používá tak na Solitaire a stěžuješ si že se ti seká Live For Speed, co už tuším podporuje Direct 9.0c, nemluvě o nových pixershader a dalších volovinách..![]()
Procák a ramka docela ujde ale hry tahají hlavně z grafiky takže radím kup si grafárnu..pokud chceš smažit..
Jinak samozřejmě na net, filmy, divka v poho...
Budu to muset prubnout jeste jednou. U me to bylo fakt naprosto nehratelne.Aladin píše:mám 550MHz, grafiku 32mb atd...
hraju naprosto na vše na minumim, a rozlišení 512*384