GTI vs GSI
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
GTI vs GSI
Nastal čas na koupi "nového"vozu... Dotaz pro znalce: co koupit-P205 1,9GTI nebo Kadett 2,0GSI 16V ???
od GSi mě všichni odrazujou,ale nvim proč
od GSi mě všichni odrazujou,ale nvim proč
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Re: GTI vs GSI
ale to co tady vyjmenováváte nemůžu mít za 10000 jako kadetta... upozorňuju,že to není šrot! majitel se ho potřebuje zbavit a navíc je ta cena ze známosti...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
CRX je můj sen... tu bych radši chtělo by to názor někoho,kdo ty auta měl (hl. to GSI)Bulda píše:radci CRX HONDU
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
1,9turbo se snad nedělali ne? to si pleteš s Mi16???
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
Mi 16 je N/A
T16 je turbína...do 205 se nedával ale do 405 ano...
napiš SZ Weslymu TDi
měl Kadeta GSI asi 3 roky...165hp ze serie
pohybuje se v místnosti Karviná
T16 je turbína...do 205 se nedával ale do 405 ano...
napiš SZ Weslymu TDi
měl Kadeta GSI asi 3 roky...165hp ze serie
pohybuje se v místnosti Karviná
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
díky barry
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
nima za co chlapeBALI píše:díky barry
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Měl jsem kdysi GSI 16V a z tehdejší (možná i pozdější) konkurence byl rozhodně nejostřejší. To že by GIII GTi byl rychlejší, jak tu někdo psal, je holej nesmysl. Já jsem s ním nikdy potíže neměl a nevím že by ten motor kromě turbo verze měl nějaký problémy. Dával se dokonce do nějakejch modelů Lotus.
Zajimavé že kolega Dolph má GOlfa III GTi 16v a žádné GSI už mu dlouho na prdel nedalo...na sprintech se taky nedostávají do čela...GIII ano a je často na stupních vítězů...barbucha píše:Měl jsem kdysi GSI 16V a z tehdejší (možná i pozdější) konkurence byl rozhodně nejostřejší. To že by GIII GTi byl rychlejší, jak tu někdo psal, je holej nesmysl. Já jsem s ním nikdy potíže neměl a nevím že by ten motor kromě turbo verze měl nějaký problémy. Dával se dokonce do nějakejch modelů Lotus.
tak nepiš nepodložené info typu že je to holý nesmysl! fakta kamaráde...fakta
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Opakuju, jezdil jsem v obou autech a ten Golf jede o poznání hůř, je moc těžkej. Je mi fuk kdo kde vyhrává sprinty, ale zkus někde vyhrabat porovnání z tý doby. sice už to asi bude z Astrou protože Kadett se v tý době nevyráběl, ale i takbarry píše:Zajimavé že kolega Dolph má GOlfa III GTi 16v a žádné GSI už mu dlouho na prdel nedalo...na sprintech se taky nedostávají do čela...GIII ano a je často na stupních vítězů...barbucha píše:Měl jsem kdysi GSI 16V a z tehdejší (možná i pozdější) konkurence byl rozhodně nejostřejší. To že by GIII GTi byl rychlejší, jak tu někdo psal, je holej nesmysl. Já jsem s ním nikdy potíže neměl a nevím že by ten motor kromě turbo verze měl nějaký problémy. Dával se dokonce do nějakejch modelů Lotus.
Golf III GTI se dělal s 8 ventilem 115ps i 16 ventilem 150ps. ten 150ps pojede tak na stejno s GSI, GSI má super nízkou váhu, to je jeho velká výhoda. každopádně bych asi volil fakt toho sunnyho.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
trojka je moc těžká a fakt nejede, možná by byl nastejnou s dvojkou gti.. 2.0 Gsi kadetta jsem taky měl a jede to pěkně, hlavně se řiká že to je hodně jednoduchej motor a že s nim nejsou problémy.. a 205 bude stopro rychlejší než gsi..
+ pro víc info o GSI můžeš napsat uživateli IC, ten měl pěkně poladěnýho kaďoura
+ pro víc info o GSI můžeš napsat uživateli IC, ten měl pěkně poladěnýho kaďoura
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Zeptej se Dolpha jake GSI ho naposledy udelalo a to byla spojka celkem uz kantare a casy z g-techu Dolphove a weslyho si myslim videl.... Uz se na |Dolpha tesim, jen co gsi dodelam tak jedu za nim...barry píše:Zajimavé že kolega Dolph má GOlfa III GTi 16v a žádné GSI už mu dlouho na prdel nedalo...na sprintech se taky nedostávají do čela...GIII ano a je často na stupních vítězů...barbucha píše:Měl jsem kdysi GSI 16V a z tehdejší (možná i pozdější) konkurence byl rozhodně nejostřejší. To že by GIII GTi byl rychlejší, jak tu někdo psal, je holej nesmysl. Já jsem s ním nikdy potíže neměl a nevím že by ten motor kromě turbo verze měl nějaký problémy. Dával se dokonce do nějakejch modelů Lotus.
tak nepiš nepodložené info typu že je to holý nesmysl! fakta kamaráde...fakta
jinak bych rekl, ze poladene Sunny asi kadetta udela, ale o moc ne. Jinak bych nerekl ze GIII GTI je mrdka, jede to hodne dobre a jak Barry pise, Dolph nema v soucastnosti moc velkou konkurenci v jeho kategorii.
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Aajeje, opet nejaka hadka GTi vs GSi Decka uz toho nechte, je to nuda. Tahle hadka se vede uz 20 let a za celou tu dobu nikdo nedokazal, ze GTi jede lip. Tak uz nechte tenhle vas problem spat a najdete si nejakej novejsi. Co takhle treba Golf 5 GTi vs Astra OPC?
to byl původně dotaz,co koupit... v hádku to přejít nemělo...
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Sice nemam rad oply.... ale kdyz bych si mel vybrat tak bych volil kadeta GSI ale ve 3dv verzi.... ale nahore ctu ze uz mas stejne vybrano.... Sem zvedavej, pak nahod foto.... az bude doma.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
A ono tady někdy něco nepřejde v hádku?BALI píše:to byl původně dotaz,co koupit... v hádku to přejít nemělo...
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
- leggatstreetcars
- Kontaktovat uživatele:
mel jsem jak GSI 16V tak MRTE GTi cek a abych rekl PRAVDU, tak hodne zalezi na motoru. Ono neni motor, jako motor. Kdyz udelam GO motoru na GSi, budu tam za stejnej peniz jako u GTi, mozna to GSi vyjde Nepatrne draz. Ale postavim-li tyto dve auta vedle sebe, volil bych asi GTi. V te dobe byly 2 adepti na bednu a to 205 GTi a GII GTi, kde GII mel navrch a to diky zadni ose, kde se 205 lehce pretaci. ale jestli ma budouci majitel moznost koupit peknej kousek GSi, at nevaha - jde preci jenom o ten stav.
Jinak 205 T16 BYLY a to 3 druhy motoru o objemu 1,7
A v CR jedna JE!!!!!!!
Jinak 205 T16 BYLY a to 3 druhy motoru o objemu 1,7
A v CR jedna JE!!!!!!!
No ja vim jen o 405 T16 co ma v zakladu 220koni.........ze existuje i 205ka s T16kou sem nevedel
..:: MB C-Klasse ::..
- Tommy-cupra
golf III gti je ve skupine s typerama takze nema vubec sanci se na nejakym srazu dostat na bednu
SEAT LEON CUPRA
- leggatstreetcars
- Kontaktovat uživatele:
take byla rec o GII. a hlavne nebyla rec o srazuTommy-cupra píše:golf III gti je ve skupine s typerama takze nema vubec sanci se na nejakym srazu dostat na bednu