Opel Vectra B 1.6 16V spotřeba oleje
Moderátor: Idaho
Opel Vectra B 1.6 16V spotřeba oleje
Zdravím všechny nadšence vozů značky Opel...chci se zeptat má 1.6 16V, r.v.97 najeto asi 150tis, ale těžko říct, je to dovoz..vím, že tyhle motory byly špatné co se konstrukce týče a opotřebovávali se a berou olej. Auto mám asi 3 roky a bere čím dál víc oleje...nyní asi litr a něco na 1000km....myslíte, že stačí vyměnit gufera pod ventilama nebo do jde přes kroužky? jaké máte zkušenosti? díkes moc za rady..
Re: Opel Vectra B 1.6 16V spotřeba oleje
Zdarvím. Hele stím olejem to bude těžky opravdu ty motory papají. Já mam Vb99 1.6 16 najeto 80 tis. a taky si vezme. Pravda ne tolik asi na 10tis. jeden litr. Ale co jsem se dočetl tak je tam opravdu problém v tech buferech.Tak že to muže pomoct ale podle mé uvahy by už mohli bit podpalené ventily skrs ten olej. Těžko říci zkusit to rozdelat a uvidíž. když tak potom napiš jak jsi dopadl. Samotnéhé by me to zajímalo.Když tak se mrkni na http://www.vectraweb.net/php/ mam za to že tam neco o tom bude. Z pozdravem Rudla.
tuning je krásna věc. ps.sedlam OPEL VECTRA VB99
mám doma opel combo 1,6 16v , rok výroby 2003 a taky si pápne litr tak na 15tis km. A to ho máme doma od nova , najeto asi 40tis km, asi je to normální.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
No jo, já myslím, že to bude chtít překroužkovat a vyměnit gufera na ventilech....je to blbý motor ta 1.6 16V...od Oplu...
VW Passat B5 1.9 Tdi...