MMORPG

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

MMORPG

Příspěvek od Idaho »

hrajete nějaké? uvažuju zkusit World of Warcraft ale více mne to tahne k Fallout stylu, nevíte o něčem co by hrála i dost velká CZ komunita?

s cím začít, jak je to s placením ( dají se některé hrát zadarmo? - jaké servery ) atd...

uvítám jakoukoliv informaci..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: MMORPG

Příspěvek od habitat3 »

wow...se da hrat zadarmiko na free serverech,ale kolikrat tam chybi nektere veci..radeji si calni placenej server..Fallouta sem hral jen 2 a ten se mi moc libil...ale to je spis tahovka..

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Habitat ne jen boje jsou tahové..

práve ty placené servery jsou dost drhé a pro začátek bych rád se naučil na neplacených abych pak vubec využil možnosti toho co bych platil..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Idaho píše:hrajete nějaké? uvažuju zkusit World of Warcraft ale více mne to tahne k Fallout stylu, nevíte o něčem co by hrála i dost velká CZ komunita?

s cím začít, jak je to s placením ( dají se některé hrát zadarmo? - jaké servery ) atd...

uvítám jakoukoliv informaci..
wow sem hral cca 6 mesicu po placenych serverech a lepsi hru sem zatim nehral, komunita je totalne velka,u teto hry nezalezi jak dlouho ji budes hrat denne ale jak ten cas vyuzijes. Tedka hraju Guild Wars a to je skoro to samy akorat je to zadarmo a komunita je mozna jeste vetsi....

oficial CZ and SV komunita zde http://www.guildwars.cz/
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Guild wars - ne ty mnenechytli, nehledám klasickou mlátičku ve stylu diabla, spíše neco na směrovaného na ultimu v prostředí Wasteland nebo Warcraft ( případně SF )..

habitat : nejde o styl hraní ale prostředí..

Pinky

Příspěvek od Pinky »

mužu WoW doporučit,server shadowmoon,čechů je tam hodně 8)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

pnky. dík a kde sosnout instalaci , patche a jak s evubec připojit, co free servery??

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

instalaci sosne kdekoli,ale pokud nemas u wowu specialni key tak si hrani po placenym serveru muzes nechat zdat a hrat na neplacenem serveru ktery nema zadnou podporu , je pretizeny , zadny update veci , proste hovno.

patche se ti sosaj samy kdyz spustis hru,podle toho to poznas. Udrzba serveru je vetsinou v patek rano u wowu nevim jak tedka ale bylo to tak...
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

hmm d9k..
hledám tedy onlinové RPG ve stylu ultimy ( náplní hry ) a falouta nebo Warcraft ( prostředím ).

Nejde mi o válčení člověka por ti člověku ale plnení questu, klidně společne s dalším aonline hráčema se kterejma se domluvíme, simulaci života, výdělky atd...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

guildwars neni mlaticka, je to svet kde delas questy,zabijis prisery,hledas ruzny predmety,delas dungeony (v pozdejsich lvlech) , sbiras prachy, zkousis vytvaret vlastni craftovane predmety a ty se snazit za cilem zisku prodat . Questy muzes delat bud sam nebo hrat s kamosem ale tim padem dostavate malo experience (zkusenosti) takze zezacatku kdy sou questy a veci kolem toho lehky hrat sam,pozdejc treba uz s kamosema. V guildwars sou ruzny mesta kde sou normalni lidi jako ty a je jich tam hodne takze interakce je tam skoro furt. ale jakmile vyjdes z mesta pomoci portalu sam tak v hracim svete si sam,nepotkas cloveka aby nedoslo k tomu ze bude 10 lidi kteri maji stejny quest a musej cekat protoze clovek prednim zabil nebo nasel nejaky predmet , kdy vetsinou nez se predmet obnovi treva treba 30+ min u world of warcrat, prave v tomhle ohledu je guild wars hodne dobry , a kdyz si ve meste vemes sebou 2 kamose treba Buldu a Loba :D tak jakmile projdes s nima portal tak hraci svet hrajes s nima a deli te se o veci tzv loot. Vsechno se deli 3 , penize , experience (kazda prisera ma podle svyho lvlu urcite expy , ktery se diky tomu ze ste 3 deli na 3 casti) predmety taky se rozdelujou....nevim co na tom nechapes :lol: :wink:

prostredi hry vypada jako z warcraftu ale v pozdejsi casti ze razantne zmeni, nebudu vysvetlovat a odtajnovat proc... :lol:
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jaj sme po tobe vhtel vysbetlit rozpor kterej je v recenzi a tím co říkáš ty :D

už to neřeš, proste GW NE !!!!

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

stačí mi když koukn ana ten web a co se týče rad nováčku je tam uplný houno...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Idaho píše:stačí mi když koukn ana ten web a co se týče rad nováčku je tam uplný houno...
kde mas houno? kdyz se podivas na pravo tak mas tam toho jak nasranyho. Co cekas ze budes mit rady typu vem te CD vlozte do cd rom......spuste hru,napiste si jmeno,vyberte si jaky typ postavy chcete? Vsechno dulezity informace mas napravo v sloupecku

napr O Guildwars
Charatkery
Ingame info
Game info

vsechno mas informace,a to ze nemas napsany ze se hra ovlada sipkama doleva,doprava,dozadu , dopredu za to nikdo nemuze,to kazdyho napadne
Audi Coupe Quattro

Pinky

Příspěvek od Pinky »

u Wowu je lepší koupit originálku a poctivě platit

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tom_ píše:
Idaho píše:stačí mi když koukn ana ten web a co se týče rad nováčku je tam uplný houno...
kde mas houno? kdyz se podivas na pravo tak mas tam toho jak nasranyho. Co cekas ze budes mit rady typu vem te CD vlozte do cd rom......spuste hru,napiste si jmeno,vyberte si jaky typ postavy chcete? Vsechno dulezity informace mas napravo v sloupecku

napr O Guildwars
Charatkery
Ingame info
Game info

vsechno mas informace,a to ze nemas napsany ze se hra ovlada sipkama doleva,doprava,dozadu , dopredu za to nikdo nemuze,to kazdyho napadne
ne čekal jsme že s edozvím kde to stáhnout, koupit ... jaké patche musím stahnout,.
co se týče pruvodce hrou - por začátečníka nepochopitelné ( http://www.guildwars.cz/clanek1007 ) pro příklad tohel vysvětlení snad mluví za vše..
Použité zkratky :
# UW – zkratka pro UNDERWORLD (tato zkratka bude nadále používaná i v této příručce)
# SS necro – Necromancerský build používající Spiteful Spirit
# 55 HP monk – Monkovský build používající 55HP a protective spirit pro UW se používá kombinace Mo/W.

super takže už vím že SS necro je nějakej build ( co to je ? ) použíbvající nějakou Hatlapatla - o čem a zase nevím co je - proste návod na píču.. nic jiného..

očekával bych rady co se týčeprvních kroku ve hře , guildu učitelu nebo nekoho kdo ti pomuže atd.... a tady je houno a houno..

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

vole ja ti pomuzu. Build je proste typ jaky si budujes diky svym skillum (kouzla) treba budes rytir a build bude pouzivani ruznych mecu a pokriku..
Guildwars nestahnes. kup si ji na www.xzone.cz
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tom_ píše:vole ja ti pomuzu. Build je proste typ jaky si budujes diky svym skillum (kouzla) treba budes rytir a build bude pouzivani ruznych mecu a pokriku..

nerikal nekdo neco o tom že je to zadarmo??

ostatne tuhle větu stejen nechápu : Build je proste typ jaky si budujes diky svym skillum (kouzla) treba budes rytir a build bude pouzivani ruznych mecu a pokriku..

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

krok ve hre,naistalujes hru,sama se ti patchne,hodis heslo a tvuj nick do prihlaseni,pak si vyberes jakou postavu hrat jestli kouzelnik,nemrtvy,druid,atd.. a pak si delas fousy,velikost jeho,vaha,typ vlasu,barva vlasu , plet,a pod a pak si zvolis prezdivku tvy postavy terba IDAho ho ho . No a pak uz vlastne hrajes, neboj se ve hre mas ruzne vysvetlivky nebo informace, ale musis dobre cist a umet dobre anglicky aby si je chapal...
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Idaho píše:
Tom_ píše:vole ja ti pomuzu. Build je proste typ jaky si budujes diky svym skillum (kouzla) treba budes rytir a build bude pouzivani ruznych mecu a pokriku..

nerikal nekdo neco o tom že je to zadarmo??

ostatne tuhle větu stejen nechápu : Build je proste typ jaky si budujes diky svym skillum (kouzla) treba budes rytir a build bude pouzivani ruznych mecu a pokriku..
je zadarmo tim, ze nemusis platit mesicni poplatky za to ze to hrajes na ofic serveru jako je u wowu 400 kč mesicne . u GW si koupis jen origosku a pak neplatis nic. U lineage nemusis kupovat nic a ani platit za to ze hrajes na serveru chapes?
build je proste podskupina jakekolik podstavy napr Kouzelnik/Rytir . Kouzelnik kouzli a jeste muzes pouzivat ruzny veci od valecnika... chapes? napr mece,palcaty , a nektery jeho pokriky a kouzla..
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

kdyz to vemes polopate tak valecnik muze pouzivat skoro veskere zbrane ale predce nejlepsi je se specializovat na jeden druh treba na mece a ne umet zachazet nahovno jak s mecem,halapartnou,palcatem,lukem,apodobne
Audi Coupe Quattro

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

tady mas ten Lineage 2 , z tyhle stranky si to stahni http://www.lineage2.com/

a pak zadej do centrumi Lineage 2 a urcite ti to najde nejaky cesky server.Je to zadace tak zkusit to muzes, za to nc nedas :wink:
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

build je proste podskupina jakekolik podstavy napr Kouzelnik/Rytir . Kouzelnik kouzli a jeste muzes pouzivat ruzny veci od valecnika...
nechápu ...

Kouzelník / Warrior je proste človek se dvema povoláními, nebo ne?? takže povolání = build??

Bože je tu nekdo kdo té hře rozumí a má trošku více vyjadřovacích schopností než Tom ?? :D

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

jo jak to rikas zvolis si postavu na zacatku hry kouzelnika a podstupem si zvolis treba necromancera nebo valecnika tudiz z tebe bude

proste muzes mit dve profese

Kouzelnik/Valecnik ktery kouzli jako kouzelnik a muze pouzivat ruzny zbrane a veci od valecnika? tedka to snad nejde ani nepochopit

ja tehle hre rozumim hodne,ale nemuzu za to ze ty chces vedet za 10 min vsechno co me trvalo minimalne 2 dny nez sem na to vsechno prisel :wink:
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jj to chápu ale to je proste povolání a druhé povolání, proč si bože nejakej kokot vymyslel název build a používá v jedný věte naráz build i povolání ... ( viz rady na tech stránkách ) človeka to proste přivede k tomu že povolání a build není to samé )..

BTW stejne už není co řešit, nedá se to stáhnout musím to koupit, takže z výberu vypadl, to radši zapřím WoW kterej stáhnu - jen s eptám zda nekdo ví o free serverech na wow a jakej doporučí, a prosím už ne další připomínky ta free nehraju.. tak se nikam nedoberu..

nehodlám hrát denně , ejn poslední dobou trpím nespavostí . Když za to nic nezaplatím, nebude mne srát že to občas nepujde..

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

vis obcas by si mohl vyuzit funkcni hledat trebas na centrumu ci seznamu

http://moon-shineq.czechian.net/index.html

http://cz-wow.ic.cz/

a tady mas torrenty

http://tr.searching.com/search.php?_br= ... ance&asc=0

prvni stahni wow a pak kut kde hrat, pokud si teda zahrajes tak aby te to nesralo
Naposledy upravil(a) Tom_ dne 16 srp 2006 14:14, celkem upraveno 1 x.
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tom jediné co jsme chtel vědět byl princip hry a to sjsi mi popisoval to o co nemám zájem, jakmile jsme s ezeptal na konkrétní věc, tak tvoje odpověd absolutne nekorespondoval s tím co jsi řekl před tím, ne-li byla přímo opačná.. tak se nediv že v tom pak mám zmatek..

je to jako s tím swapem cojsi volil jako příklada, jako bych ti řekl že jediná možnost je swapnout tam 3,5 a ty se s pak zeptal a 2,5 nejde a já ti na to řekl jde... tak si protiřečím,nemylsíš??

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

WoW mě chytlo, hrál jsem to asi rok, teď už na to není bohužel čas. Lineage jsem zkoušel a to mě moc nechytnulo...ale WOW je super, hrál jsem na českých free serverech a neměl jsem problém že by tam bylo málo lidí
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Idaho píše:Tom jediné co jsme chtel vědět byl princip hry a to sjsi mi popisoval to o co nemám zájem, jakmile jsme s ezeptal na konkrétní věc, tak tvoje odpověd absolutne nekorespondoval s tím co jsi řekl před tím, ne-li byla přímo opačná.. tak se nediv že v tom pak mám zmatek..

je to jako s tím swapem cojsi volil jako příklada, jako bych ti řekl že jediná možnost je swapnout tam 3,5 a ty se s pak zeptal a 2,5 nejde a já ti na to řekl jde... tak si protiřečím,nemylsíš??
vsak v poho , ja te neodsuzuju jenze obcas spis se nediv ze pak mluvim neco jinyho protoze tvoje gramatika a psani pismen ktere nedavaj obcas smysl az po 5minutovem premysleni co basnik asi tim myslel ze napisu neco opacneho...Precti si recenze,napis nekomu z tech webu poptej se a uvidis co ti na to reknou..
a s tim swapem by 2.5 nemela vubec zadnou cenu,rovnou muzu koupit e30 2.5
Audi Coupe Quattro

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nechápu jakej je rozdíl mezi skillem ( schopností ) kouzlit a buildem ( schopností = skillem ) používánní meču, ale už mi to radši nevysvětluj jak říkám zpracováním podpory je to na hovno, a musí se platit, takže mne nezajímá :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

iwi píše:WoW mě chytlo, hrál jsem to asi rok, teď už na to není bohužel čas. Lineage jsem zkoušel a to mě moc nechytnulo...ale WOW je super, hrál jsem na českých free serverech a neměl jsem problém že by tam bylo málo lidí
díky že jsi dal hodnotnej ale přitom nic neříkající přízpevek jako dělá většina lidí tady na TF...

Bože to skutečně nikdo nechápe co chci??

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“