Dotaz na chrom ve spreji
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Dotaz na chrom ve spreji
Zdarec.Vyzkousel uz nekdo chrom ve spreji?Zajima me znacka a taky vysledek.Dik
JARYN
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Re: Dotaz na chrom ve spreji
taky chci zkusit na nejakejch testovacich kusech plastu zejtra pro nej jedu
Vectra B
hele pak hoď fotky, jestli to bude ten chrom sprej, jsem zvědavej, já viděl zatím jen díly pozlacený zlatým sprejem a to byl fakt prvotřídní hegeš...Darkbug píše:taky chci zkusit na nejakejch testovacich kusech plastu zejtra pro nej jedu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
No je to fakt na nic, já zkoušel jenom víčka nádržek, jako na první pohled to vypada hezky ale za chvíli je to matný a odírá se to
- Přílohy
-
- chrom1.jpg (58.41 KiB) Zobrazeno 4271 x
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
a třebas to po tom ještě fouknout bezbarvym lakem? Testni to
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
Na plastech nedrží... a nepomůže ani základ na plasty.... a bezbarvý lak na tom nedrží....
Jinak vypadá super, dokud se na něj nešáhne a člověk tan nenechá otisky prstů...
Jediný kde mi drží super jsou svody sání, který jsem s tím stříknul ( a asi se tam ta barva lehce vypálila)... a tam drží jako židovská víra ;o)))
Jinak vypadá super, dokud se na něj nešáhne a člověk tan nenechá otisky prstů...
Jediný kde mi drží super jsou svody sání, který jsem s tím stříknul ( a asi se tam ta barva lehce vypálila)... a tam drží jako židovská víra ;o)))
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
jj taky jsem lakoval a je to fakt mrdka bez diskuze, clovek to necha zaschnout treba dva dny a pak stejne tam udelas OTISK prstu kdyz to montujes! bych se pos..
Vectra B
Asi by to chtělo vyzkoušet něco lepšího.Zatím jsem používal ušlechtilou ocel ve spray a výsledek OK.Mají v nabídce i hliník.
http://shop.salix.cz/weicon/index.phtml ... c7a4f2ae1a
tak sem to objednala jak to prijde, hned dam reference!mikl píše:Asi by to chtělo vyzkoušet něco lepšího.Zatím jsem používal ušlechtilou ocel ve spray a výsledek OK.Mají v nabídce i hliník.
ta nabídka vypadá dost dobře, asi něco zkusimmikl píše:Asi by to chtělo vyzkoušet něco lepšího.Zatím jsem používal ušlechtilou ocel ve spray a výsledek OK.Mají v nabídce i hliník.
Felda forever
dejte potom vedet jak to dopadlo, plzz
-
- Kontaktovat uživatele:
hlavne foto
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
to jste svazák Jasánek???
maca: jakej sis objednal, ten chrom nebo hliník? ta nabídka vypadá hodně zajímavě
maca: jakej sis objednal, ten chrom nebo hliník? ta nabídka vypadá hodně zajímavě
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
objednal sem ten chrom, vypada to pekne, uplne stejne jako je tady nekde ze zacatku tohodle threadu na tech vickach a taky se bohuzel chova uplne stejne, proste jde to smudlat prstem a nejde to prelakovat, pak to jakoby zmatni proste dle meho naoru se jedna o tentyz klump!!!!!akorat trochu lepe zabaleny a i zaplaceny tak bacha na to, je to tak na auticko do vytryny za sklo a nesahat na to timto vas varuji!!!! nebrat!!!
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
kurnik.zhasla dalsi nadeje.
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
to vypadá jakoby neexistoval chrom ve spreji přijatelný kvality
Felda forever
sry ze vytahuju stary tema
chci se zeptat jestli by se ten chrom ve spreji dal pouzit na parabolu predniho svetla. mam u jednoho svetla v horsim stavu ten lak(nebo co na tom je) tak bych to chtel necim opravit. sahat se na to nebude(bude to pod sklem)
co mi na to povite?
chci se zeptat jestli by se ten chrom ve spreji dal pouzit na parabolu predniho svetla. mam u jednoho svetla v horsim stavu ten lak(nebo co na tom je) tak bych to chtel necim opravit. sahat se na to nebude(bude to pod sklem)
co mi na to povite?
BA3 21044 ESPEX line 1.7i, r.v.1996
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
BA3 21061 БлацкЯцк 1.7i, r.v.1984
tím to určitě opravit nepujde,ten sprej jsem mněl taky není to chrom ale spíš hodně pěkná stříbrná.fakt vubec to nevydrřží já jsem tím stříkal taky víčka v motoru a teplem se to odlouplo takže někde u žárovky 2cm blízko třebas to vydrží tak denmaysner píše:sry ze vytahuju stary tema
co mi na to povite?