Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

ZbySTr
Kontaktovat uživatele:

Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?

Příspěvek od ZbySTr »

Přátelé, už jste někdy viděli auto s objemem motoru 1,6 litru a s výkonem přes 520 koní? Tvrdíte, že to není možné, když Vaše Felicie 1,6 má 75 koní? Možné to je a MarAtovi se to podařilo.

Více ZDE.

NC

Příspěvek od NC »

1. felda 1,6 ma 75HP
2. ano videli, 1,7l @ 900hp apod ... je toho plny net :D

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

A v českých podmínkách znáš kolik lidí?

FCS
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCS »

hmmm,těšil jsem se na nějaké akční video,kde bude aspoň záběr zevnitř a jak to akceleruje aspoň z 0-200km/h a přišlo mi to bohužel jako dokument za poznáním přírody :cry: :cry: :cry: :twisted:

FOG

Re: Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?

Příspěvek od FOG »

no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?
štyrykrátštyry tédéí

kentoya

Příspěvek od kentoya »

mrkni na video babí léto a uvidíš
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D
http://www.odtahove-sluzby.cz

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

hele teď mě ještě napadlo MarArte jak to máš vůbec s převodovkou a poloosama aby to ustály ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

FOG píše:no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?
von ho komplet dělal ten motor
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

NC

Příspěvek od NC »

par jich bude ... prikladne jeden co mel pres 250hp na 1,0l motoru (zel bohu ukradeno, takze koncentrace takovych exotu bude asi nejvyssi na ukrajine)

Nicmene puvodni autorova otazka znela jinak :wink:

btw nevim proc se zajimas o "ceske podminky" ? Dobre vis ze kdyz jsou penize, cas, znalosti a kontakty tak jde vsechno i tady :wink:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Pěkný podzim na Vysočině, že? :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

FCS píše:hmmm,těšil jsem se na nějaké akční video,kde bude aspoň záběr zevnitř a jak to akceleruje aspoň z 0-200km/h a přišlo mi to bohužel jako dokument za poznáním přírody :cry: :cry: :cry: :twisted:
jj, taky mě to prvně zklamalo....

nehledě na to, že už tady jedno téma na tohle video je :D
330i E90 :kiss:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

ZbySTr píše:Přátelé, už jste někdy viděli auto s objemem motoru 1,6 litru a s výkonem přes 520 koní? Tvrdíte, že to není možné, když Vaše Felicie 1,6 má 75 koní? Možné to je a MarAtovi se to podařilo.

Více ZDE.
no to ta asi sokujem, ale videli.
a asi to neni tak uplne mozne, ale sam velky MarAt sem to videjko postol :shock:
viewtopic.php?t=40901

nehovoriac o tom, ze v podpise ma to jeho
1.6vti boosted 521Hp@pump gas
ma uz peknych par mesiacov.

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

Údajně, co jsem zaslechl, tak v tom autě je nainvestováno přes 2 mega :shock: Nemám to povrzený, jen z doslechu, tak mě nekamenujte ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

sandokan

Příspěvek od sandokan »

Kazdopadne sikula.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

SPEEDY píše:Údajně, co jsem zaslechl, tak v tom autě je nainvestováno přes 2 mega :shock: Nemám to povrzený, jen z doslechu, tak mě nekamenujte ;)
hm, MarAt bude rad, ze tu rozsirujes podobne famy

FOG

Příspěvek od FOG »

MarauderZ28 píše:
FOG píše:no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?
a kdyby to bylo vytřískaný z normálního motoru tak by se to vykurvilo pomerne rychle ne?
štyrykrátštyry tédéí

kentoya

Příspěvek od kentoya »

já slyšel tři :lol:
prej vyhrál ve sportce 42 mega a tak začal investovat
ted skupuje 30 kusů nissan 200 sx
má chromou manželku
a jeho pes je na kočky

více přes sz, nebo vám vyzradím jeho sexuální orientaci a kde nechal prsa :lol:
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory :D

JonnY

Příspěvek od JonnY »

FOG píše:a kdyby to bylo vytřískaný z normálního motoru tak by se to vykurvilo pomerne rychle ne?
jj. najskor za par sekund :D

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Jej,to jste mě zaskočili,no popořádku,motor má nyní najeto něco přes 5tis km (nepočítaje zajíždění a brždění) většinou bohužel ve stylu:"tak ukaž,co to dokáže,to není možný",stihl jsem ho 3x uvařit(nemohl jsem si zvyknout na spínání ventilátoru z kabiny) a 700 km jel přetlakovanej na 2.5Baru při nefungující wastegate...obhlíželi jsme ho endoskopem zevnitř jelikož jinak funguje dobře a nic,takže myslím,že nějaké předčasné odejití již nehrozí,neboť se o něj teď začnu líp starat a nebudu už každýho nevěřícího tomáše vozit,abych ho přesvědčil,že to je možný... :lol:
Navíc výkon je spíše omezen uměle a s ohledem na takřka každodení použití,i když teď už mám k dispozici i dvokilo,na který jsem měl donedávna odstavený..
Ano,video jsem postnul nedávno sám do sekce video,nechtěl jsem příliš zasahovat do pojetí autora,jelikož se mi duch klipu líbí, o rychlosti se můžete přesvědčit např. na srazech,ale samože plánuju tachec natočit a taky trochu více "performance" záběry.Poloosy by měli vydržet moc jsem na nich nešetřil,takže pokud někde v plným neskočím štorc,tak je snad nebudu muset měnit,převodovka je kupodivu téměř seriová,moc to nechápu,ale honda asi fakt umí,uvidíme,co řekne na větší sprintovou zátěž,uvažuju o bezsynchroní,ale to už by moc civilní ježdění nebylo,takže asi budu repasovat a repasovat.Momentálně se chystám na renocar,kde když nebude pršet bych se chtěl pokusit o nějaký ten lepší čas,bohužel jsem nesehnal uplně vhodná slicková kola,mají nulový ofset a tak mi trčí 11cm z blatníků,to budu muset dořešit až příští sezonu výrobou kol na míru(abyste se nedivili,vypadá to,jakobych tlačil pod blatníkem koberec.. :D )
Dalším dotazům předejdu:ano,mám problém s trakcí,ano chystám stránky o svém projektu i když byl kdysi(04/05) celkem rozepsaný na stránkách sas,ale popravdě to nebyl nejlevnější projekt a tak se zveřejněním čekám ještě na nejvýhodnější nabídku tuzemských časopisů.
Stavění motorů mě neživí,ale baví a když mě někdo osloví s nějakým zajímavým projektem,myslím že mám jako jeden z mála u nás potenciál ho zrealizovat,momentálně pracuji asi na 6 dalších motorech,které by měli jezdit příští rok různé soutěže i v běžném provozu.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

mohu se zeptat proc treba tova 1.6 jak je zde ma tolik koni a treba moje esco ma 90..proc treba neudelaji vic..cim je to omezeno..?
diky

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

FOG píše:
MarauderZ28 píše:
a kdyby to bylo vytřískaný z normálního motoru tak by se to vykurvilo pomerne rychle ne?
No na sériovejch pístech, ojnicích..., to by se děli věci :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

To,že můj pes jednou objel kočku,neznamená,že je na kočky...jenom hůř vidí :D
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

JonnY

Příspěvek od JonnY »

habitat3 píše:mohu se zeptat proc treba tova 1.6 jak je zde ma tolik koni a treba moje esco ma 90..proc treba neudelaji vic..cim je to omezeno..?
diky
ja viem ze to nebolo na mna, ale nejak vobec nerozumiem na co sa pytas. :?

kentoya

Příspěvek od kentoya »

no jo ale ta kočka byla moje a perska a ted chudera kulhá

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

JonnY píše:
habitat3 píše:mohu se zeptat proc treba tova 1.6 jak je zde ma tolik koni a treba moje esco ma 90..proc treba neudelaji vic..cim je to omezeno..?
diky
ja viem ze to nebolo na mna, ale nejak vobec nerozumiem na co sa pytas. :?
jde mi o to jak je mozny ze takovy motor ma tolik koni..cim je vlastne omezen pocet koni..?asi sem to spatne sformuloval..sry

kentoya

Příspěvek od kentoya »

počet koní je omezen výdrží jednotlivých dílů motoru, objemem, a jak se motor chová volumetricky, jestli má turbo či nosík, ale nejvíc je omezen peněženkou majitele

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

kentoya píše:počet koní je omezen výdrží jednotlivých dílů motoru, objemem, a jak se motor chová volumetricky, jestli má turbo či nosík, ale nejvíc je omezen peněženkou majitele
aha...a jak se urcito ze treba to a to auto bude mit X koni..?!To si nekdo usmysli ze to auto bude mit treba 100koni..?!

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

No nejvíc je to asi omezený množtvím směsi,kterou stihne za jednotku času spálit a pak taky efektivitou s kterou tu vzniklou energii dokáže přeměnit na pohyb v tomto případě setrvačníku...můj motor je holt starej ožrala a rád si občas přihne směsi
Jo a přítelkyně tady tvdošijně opakuje,že není chromá,jen občas o něco zakopne(neboť si ráda přihne) a že není moje manželka...:D
crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz

JonnY

Příspěvek od JonnY »

habitat3 píše:jde mi o to jak je mozny ze takovy motor ma tolik koni..cim je vlastne omezen pocet koni..?asi sem to spatne sformuloval..sry
no tym kolko donho dokazes dostat vzduchu (cimz aj urcujes mnozstvo spaleneho paliva), ako "dobre" tu zmes spalis, a ako skoro sa ti motor roztavi / ojnica preleti olejovou vanou :)

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

diky vsem o upresneni zase jsem o neco chytrejsi.. 8)

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“