Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?
Přátelé, už jste někdy viděli auto s objemem motoru 1,6 litru a s výkonem přes 520 koní? Tvrdíte, že to není možné, když Vaše Felicie 1,6 má 75 koní? Možné to je a MarAtovi se to podařilo.
Více ZDE.
Více ZDE.
Re: Honda 1,6 s výkonem 521 koní - nevěříte?
no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?
štyrykrátštyry tédéí
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hele teď mě ještě napadlo MarArte jak to máš vůbec s převodovkou a poloosama aby to ustály ?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
von ho komplet dělal ten motorFOG píše:no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
par jich bude ... prikladne jeden co mel pres 250hp na 1,0l motoru (zel bohu ukradeno, takze koncentrace takovych exotu bude asi nejvyssi na ukrajine)
Nicmene puvodni autorova otazka znela jinak
btw nevim proc se zajimas o "ceske podminky" ? Dobre vis ze kdyz jsou penize, cas, znalosti a kontakty tak jde vsechno i tady
Nicmene puvodni autorova otazka znela jinak

btw nevim proc se zajimas o "ceske podminky" ? Dobre vis ze kdyz jsou penize, cas, znalosti a kontakty tak jde vsechno i tady

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný podzim na Vysočině, že? 

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
no to ta asi sokujem, ale videli.ZbySTr píše:Přátelé, už jste někdy viděli auto s objemem motoru 1,6 litru a s výkonem přes 520 koní? Tvrdíte, že to není možné, když Vaše Felicie 1,6 má 75 koní? Možné to je a MarAtovi se to podařilo.
Více ZDE.
a asi to neni tak uplne mozne, ale sam velky MarAt sem to videjko postol

viewtopic.php?t=40901
nehovoriac o tom, ze v podpise ma to jeho
ma uz peknych par mesiacov.1.6vti boosted 521Hp@pump gas
Údajně, co jsem zaslechl, tak v tom autě je nainvestováno přes 2 mega
Nemám to povrzený, jen z doslechu, tak mě nekamenujte 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
hm, MarAt bude rad, ze tu rozsirujes podobne famySPEEDY píše:Údajně, co jsem zaslechl, tak v tom autě je nainvestováno přes 2 megaNemám to povrzený, jen z doslechu, tak mě nekamenujte
a kdyby to bylo vytřískaný z normálního motoru tak by se to vykurvilo pomerne rychle ne?MarauderZ28 píše:von ho komplet dělal ten motorFOG píše:no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?
štyrykrátštyry tédéí
já slyšel tři
prej vyhrál ve sportce 42 mega a tak začal investovat
ted skupuje 30 kusů nissan 200 sx
má chromou manželku
a jeho pes je na kočky
více přes sz, nebo vám vyzradím jeho sexuální orientaci a kde nechal prsa

prej vyhrál ve sportce 42 mega a tak začal investovat
ted skupuje 30 kusů nissan 200 sx
má chromou manželku
a jeho pes je na kočky
více přes sz, nebo vám vyzradím jeho sexuální orientaci a kde nechal prsa

IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
jj. najskor za par sekundFOG píše:a kdyby to bylo vytřískaný z normálního motoru tak by se to vykurvilo pomerne rychle ne?

- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
Jej,to jste mě zaskočili,no popořádku,motor má nyní najeto něco přes 5tis km (nepočítaje zajíždění a brždění) většinou bohužel ve stylu:"tak ukaž,co to dokáže,to není možný",stihl jsem ho 3x uvařit(nemohl jsem si zvyknout na spínání ventilátoru z kabiny) a 700 km jel přetlakovanej na 2.5Baru při nefungující wastegate...obhlíželi jsme ho endoskopem zevnitř jelikož jinak funguje dobře a nic,takže myslím,že nějaké předčasné odejití již nehrozí,neboť se o něj teď začnu líp starat a nebudu už každýho nevěřícího tomáše vozit,abych ho přesvědčil,že to je možný...
Navíc výkon je spíše omezen uměle a s ohledem na takřka každodení použití,i když teď už mám k dispozici i dvokilo,na který jsem měl donedávna odstavený..
Ano,video jsem postnul nedávno sám do sekce video,nechtěl jsem příliš zasahovat do pojetí autora,jelikož se mi duch klipu líbí, o rychlosti se můžete přesvědčit např. na srazech,ale samože plánuju tachec natočit a taky trochu více "performance" záběry.Poloosy by měli vydržet moc jsem na nich nešetřil,takže pokud někde v plným neskočím štorc,tak je snad nebudu muset měnit,převodovka je kupodivu téměř seriová,moc to nechápu,ale honda asi fakt umí,uvidíme,co řekne na větší sprintovou zátěž,uvažuju o bezsynchroní,ale to už by moc civilní ježdění nebylo,takže asi budu repasovat a repasovat.Momentálně se chystám na renocar,kde když nebude pršet bych se chtěl pokusit o nějaký ten lepší čas,bohužel jsem nesehnal uplně vhodná slicková kola,mají nulový ofset a tak mi trčí 11cm z blatníků,to budu muset dořešit až příští sezonu výrobou kol na míru(abyste se nedivili,vypadá to,jakobych tlačil pod blatníkem koberec..
)
Dalším dotazům předejdu:ano,mám problém s trakcí,ano chystám stránky o svém projektu i když byl kdysi(04/05) celkem rozepsaný na stránkách sas,ale popravdě to nebyl nejlevnější projekt a tak se zveřejněním čekám ještě na nejvýhodnější nabídku tuzemských časopisů.
Stavění motorů mě neživí,ale baví a když mě někdo osloví s nějakým zajímavým projektem,myslím že mám jako jeden z mála u nás potenciál ho zrealizovat,momentálně pracuji asi na 6 dalších motorech,které by měli jezdit příští rok různé soutěže i v běžném provozu.

Navíc výkon je spíše omezen uměle a s ohledem na takřka každodení použití,i když teď už mám k dispozici i dvokilo,na který jsem měl donedávna odstavený..
Ano,video jsem postnul nedávno sám do sekce video,nechtěl jsem příliš zasahovat do pojetí autora,jelikož se mi duch klipu líbí, o rychlosti se můžete přesvědčit např. na srazech,ale samože plánuju tachec natočit a taky trochu více "performance" záběry.Poloosy by měli vydržet moc jsem na nich nešetřil,takže pokud někde v plným neskočím štorc,tak je snad nebudu muset měnit,převodovka je kupodivu téměř seriová,moc to nechápu,ale honda asi fakt umí,uvidíme,co řekne na větší sprintovou zátěž,uvažuju o bezsynchroní,ale to už by moc civilní ježdění nebylo,takže asi budu repasovat a repasovat.Momentálně se chystám na renocar,kde když nebude pršet bych se chtěl pokusit o nějaký ten lepší čas,bohužel jsem nesehnal uplně vhodná slicková kola,mají nulový ofset a tak mi trčí 11cm z blatníků,to budu muset dořešit až příští sezonu výrobou kol na míru(abyste se nedivili,vypadá to,jakobych tlačil pod blatníkem koberec..

Dalším dotazům předejdu:ano,mám problém s trakcí,ano chystám stránky o svém projektu i když byl kdysi(04/05) celkem rozepsaný na stránkách sas,ale popravdě to nebyl nejlevnější projekt a tak se zveřejněním čekám ještě na nejvýhodnější nabídku tuzemských časopisů.
Stavění motorů mě neživí,ale baví a když mě někdo osloví s nějakým zajímavým projektem,myslím že mám jako jeden z mála u nás potenciál ho zrealizovat,momentálně pracuji asi na 6 dalších motorech,které by měli jezdit příští rok různé soutěže i v běžném provozu.
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz
www.marat.cz
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mohu se zeptat proc treba tova 1.6 jak je zde ma tolik koni a treba moje esco ma 90..proc treba neudelaji vic..cim je to omezeno..?
diky
diky
No na sériovejch pístech, ojnicích..., to by se děli věciFOG píše:a kdyby to bylo vytřískaný z normálního motoru tak by se to vykurvilo pomerne rychle ne?MarauderZ28 píše:von ho komplet dělal ten motorFOG píše:no moc tomu nerozumim, ale rad bych se zeptal jak dlouho ten motor vydrzi, respektive kolik kilometru? Nepujde to cirou nahodou hnedka do hajzlu?

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
To,že můj pes jednou objel kočku,neznamená,že je na kočky...jenom hůř vidí 

crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
ja viem ze to nebolo na mna, ale nejak vobec nerozumiem na co sa pytas.habitat3 píše:mohu se zeptat proc treba tova 1.6 jak je zde ma tolik koni a treba moje esco ma 90..proc treba neudelaji vic..cim je to omezeno..?
diky

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jde mi o to jak je mozny ze takovy motor ma tolik koni..cim je vlastne omezen pocet koni..?asi sem to spatne sformuloval..sryJonnY píše:ja viem ze to nebolo na mna, ale nejak vobec nerozumiem na co sa pytas.habitat3 píše:mohu se zeptat proc treba tova 1.6 jak je zde ma tolik koni a treba moje esco ma 90..proc treba neudelaji vic..cim je to omezeno..?
diky
- MarAt
- Kontaktovat uživatele:
No nejvíc je to asi omezený množtvím směsi,kterou stihne za jednotku času spálit a pak taky efektivitou s kterou tu vzniklou energii dokáže přeměnit na pohyb v tomto případě setrvačníku...můj motor je holt starej ožrala a rád si občas přihne směsi
Jo a přítelkyně tady tvdošijně opakuje,že není chromá,jen občas o něco zakopne(neboť si ráda přihne) a že není moje manželka...
Jo a přítelkyně tady tvdošijně opakuje,že není chromá,jen občas o něco zakopne(neboť si ráda přihne) a že není moje manželka...

crx 4x4 boosted- 10.23s
www.marat.cz
www.marat.cz
no tym kolko donho dokazes dostat vzduchu (cimz aj urcujes mnozstvo spaleneho paliva), ako "dobre" tu zmes spalis, a ako skoro sa ti motor roztavi / ojnica preleti olejovou vanouhabitat3 píše:jde mi o to jak je mozny ze takovy motor ma tolik koni..cim je vlastne omezen pocet koni..?asi sem to spatne sformuloval..sry

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
diky vsem o upresneni zase jsem o neco chytrejsi..