Frezka
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Frezka
Muzete poradit,doporucit nejakou frezku se kterou by sli upravit/vyhladit kanaly na hlave valcu, sani a pod?
Znamy na ni uz ma pripravene nejake penize, jen nevi co a kde koupit
Diky
Diky
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frezka
Pokud chceš přesně vyhladit kanálky pomocí frézky, tak počítej s 5 osou CNC frézkou - jsou pěkně mastný.... nová bude nad 3 mega určitě.PhoB píše:Muzete poradit,doporucit nejakou frezku se kterou by sli upravit/vyhladit kanaly na hlave valcu, sani a pod?
Diky
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Bidrin ... mozna myslel rucni, stopkovou brusku
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Tak má napsat ruční stopkovou brusku a ne frézkuLukaash píše:Bidrin ... mozna myslel rucni, stopkovou brusku
Tak to doporučuju buď pneumatiskou a nebo aspoň Multidremel
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 17 srp 2014 09:58, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Upresnim ze on to chce jen na nejake domaci "vylesteni" kanalu. Tedy zadne super presne upravy.
Takze asi nejaka ta rucni vysokootackova bruska?
Kde se da nejaka poridit(v CR) a kolik muze stat?
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
když je nouze tak pomůže i z baumaxuPhoB píše:Upresnim ze on to chce jen na nejake domaci "vylesteni" kanalu. Tedy zadne super presne upravy.
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
mohl by mi nekdo poslat jak to vypada to "flow bench" nebo to aspon řict česky nejak jsem tu furt otom slyšel ale nevim co to je možna vim ale znam to pod jinym nazvem
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
http://www.superflow.com/flowbenches/index_437.cfm
na netu je i hodně materiál, jak si ho samodoma vyrobit...
na netu je i hodně materiál, jak si ho samodoma vyrobit...
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 17 srp 2014 09:59, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Flow Bench je velice jednoduche zarizeni je to vlastne generator tlaku and/or podtlaku s prislusnym potrubim a nejakyma montaznima pripravkama aby se na nej dala pripevnit v nasem pripade hlava motoru resp ten jeden spalovaci prostor. potom se jednoduse meri podtlak nebo tlakovy rozdil mezi jednotlivyma kanalam na merici sterbine a tim se da vybalancovat proud vduchu v jednotlivych castech mereneho potrubi - hlavy
pokud ches delat hlavu tak te ani tak nezajima vysledny flow jako cislo ale dosazeni stejneho takoveho rozdilu u vsech merenych potrubi
samo potom muzes k tomu pripojit nejruznejsi picoviny jako pc a podobne jenom tim dodas vedecnosti probehlych mereni ale to je asi tak vsechno
pokud ches delat hlavu tak te ani tak nezajima vysledny flow jako cislo ale dosazeni stejneho takoveho rozdilu u vsech merenych potrubi
samo potom muzes k tomu pripojit nejruznejsi picoviny jako pc a podobne jenom tim dodas vedecnosti probehlych mereni ale to je asi tak vsechno
- kozorozecek
- Kontaktovat uživatele:
dekuji za vysvetleni me metody zvetšovani sacich kanalu pomoci barvy a ocelove kuličky jsou zdoby kamenne
mercedes C w202 141kw
holky a auta to je moje
holky a auta to je moje
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 17 srp 2014 09:59, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Nj tak uvás ve světe opravdovejch závodu se točej i velký prachy a je jasný že si většina lidí chrání svoje tajemství, jak být rychlejší.Taboo píše:Ano, ja se tim zabyvam uz asi 12 let - a jako jeden z mala jsem ochoten i cokoliv sdilet (na jinych forech jsem o head porting napsal cele knihy... ). U nas to je povazovano za druh "black magic" jehoz detaily se s nezasvecenymi lidmi nesdileji, protoze opravdu nejde jen o nejake bezhlave zvetsovani a lesteni kanalu, ale znalosti a vedomosti, ktere clovek nabude az dlouholetou praxi a experimentovanim "trial and error" metodou. Proto tam neexistuje na toto tema ani moc publikaci a ty, ktere tam jsou, tak jsou jen velice obecne a nespecificke...Petr 1 píše:Taboo ty delas lesteni sacich a vyfukovych kanalku na hlave a vylesteni sani?
Bohudik za lidi jako ty Taboo,ktery se podelej o svoje vzácný zkušenosti i s lidma z uplně jinýho kontinentu a který jsou i o par kroku za Váma.