Jaký domácí kino??

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Jaký domácí kino??

Příspěvek od Ritchma »

Táta si ho přeje, máti mu ho chce dát k Vánocům, mě to nezajímá jí taky ne takže se ptám Vás. Cenovka tak do 10k. Musí to být samo na DVD, musí to na ně umět nahrávat a musí to mít HDD, rád bych nějakou známou značku.
Případně se zeptám co k tomu za repráčky, tam zase známou značku, stačí menší výkon protože to bude v bytě kde moje creativy 4.1 22+4x7w stačily k tomu že si na mě stěžoval furt soused :roll: Takže bych nerad nějaký 500w apod :lol: Jinak pochybuju že se to oboje vejde do 10k, takže 10k je hranice pro ten přehrávač 8) Moc díky
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No jo, já vim. Já bych si to nikdy nekoupil, nejsem z těch co by chtěl cokoliv archivovat. Můj táta je ale jak malý dítě a když si něco umane, nedá pokoj dokud to nemá a to dám krk za to že to nebude ani umět ovládat, natož na to něco nahrát. Ale to neni můj problém, tak kdo mi poradí?
Function > Form

milosh
Administrátor

Re: Jaký domácí kino??

Příspěvek od milosh »

Ja mam vyhlidly tento, ale cekam az cena pujde trochu dolu.

http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=66893 - cena 10180,- to ses skoro v limitu :)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

milosh píše:Ja mam vyhlidly tento, ale cekam az cena pujde trochu dolu.

http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=66893 - cena 10180,- to ses skoro v limitu :)
Díky, ale myslim že tohle je na mýho otce až moc šikovný. Asi by to chtělo nějakej základní model něčeho co umí nahrávat na DVD, mít to alespoň 100gb disk a umělo to prostě základní věci. Díky za každej názor
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

tak nakej sencor za 6, to bude umet to samy

biker

Příspěvek od biker »

teda ja mam pocit ze za 10 asi moc slavy nebude 8)
kdyby tam bylo pouze to nahravat na dvd ale na hadr :shock:
a pojmem domaci kino rozumim i tedy ozvuceni :(
neni lepsi koupit nakej ten dvd-RWer a k tomu naky to zvucanie?
a vejit se do te 10tky v klidku :)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

no jo můj táta je v tomhle hroznej. Vim že to nevyužije, protože to ani nebude umět ovládat, bude s tim tak možná machrovat před nějakejma chudákama :roll: Všude sem všechno prolez a zatim asi nejlíp opravdu vychází to co sem šoupnul Milosh :roll:
Jj domácí kino je i ozvučení, ale nemusí to být komplet, může to být zvlášť, repro může dostat zase jindy, ale taky nic extra. Ježiš to mi sere a zase to musim vybírat já ještě ke všemu :roll:

Napsal sem mámě ať ho přesvědčí že ten disk nepotřebuje. Je to hroznej člověk, furt by chtěl nějaký vymoženosti a ani je neumí používat. :roll:
Function > Form

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Ritchma píše:no jo můj táta je v tomhle hroznej. Vim že to nevyužije, protože to ani nebude umět ovládat, bude s tim tak možná machrovat před nějakejma chudákama :roll: Všude sem všechno prolez a zatim asi nejlíp opravdu vychází to co sem šoupnul Milosh :roll:
Jj domácí kino je i ozvučení, ale nemusí to být komplet, může to být zvlášť, repro může dostat zase jindy, ale taky nic extra. Ježiš to mi sere a zase to musim vybírat já ještě ke všemu :roll:

Napsal sem mámě ať ho přesvědčí že ten disk nepotřebuje. Je to hroznej člověk, furt by chtěl nějaký vymoženosti a ani je neumí používat. :roll:
Vidím, že jsme na tom stejně. Můj otec by chtěl do pc dvd vypalovačku, ale není schopný pochopit, jak si něco nainstalovat a už vůbec ne, jak funguje hdd a kde si najít jakou složku. Nedávno jsem mu vysvětloval, jak se kopírujou soubory a včera se mě na to ptal znova. Prostě už předem vím, že on se vypalovat nenaučí a jestli jo, tak mě to bude stát zdraví. A tak je to se vším. Soused má LCD, tak on ho chce taky. Vždy, když mu něco doporučím, tak si to koupí, ale jakmile mu něco nejde, tak začne nadávat, že je to pěkně na hovno. Já už to vzdal.
Jinak sorry za OT.

Jinak pokud koupíš ten dvd rekordér a pak budeš chtít dokoupit bedny, tak imho budeš muset koupit i nějaký receiver.
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Aha, tomuhle já nerozumim, nikdy sem to neřešil. Takže nejde koupit dvd rekordér nebo co to je aby to prostě umělo vypalovat na dvd a pak k tomu jednoduše dokoupit repro?

Jinak gloom - souhlas. můj otec s kompem naštěstí neumí vůbec, vždycky se na něco ptá třeba ohledně mobilu, problém je ale v tom že se zeptá jednou, podruhý, potřetí a pořád na to samý ale pořád to nechápe, nepříjde mi že by byl tak blbej, ale línej a pohodlnej :evil:
Function > Form

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

Kdyby to mělo audio výstup 5.1 kanál (6x cinch), tak bys na to mohl píchnout třeba legendární geniusy 5.1, ale toto má optický digitální výstup, takže k tomu bys musel koupit např. receiver + bedny.

Já už raději vše vysvětluju mamině, ať se s ním trápí ona. Já si ho nevzal. :lol:
Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

gloom píše:Kdyby to mělo audio výstup 5.1 kanál (6x cinch), tak bys na to mohl píchnout třeba legendární geniusy 5.1, ale toto má optický digitální výstup, takže k tomu bys musel koupit např. receiver + bedny.

Já už raději vše vysvětluju mamině, ať se s ním trápí ona. Já si ho nevzal. :lol:
To sem taky zkoušel, ale stejně chodí za mnou. Ty legendární genius sou hrozný nevim jestli teda myslíme ty samý ale asi jo a stále nevim co na nich kdo vidí.

Takže třeba tohle - http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=22567 bych k tomu co sem házel milosh nemoh připojit jenom tak?
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ok, takže po domluvě k tátovi se ukázalo že mu nedocházelo že ty co nemaj HDD umí přesto vypalovat na DVD. Takže když viděl cenovej rozdíl usoudil že HDD nepotřebuju zvláště když zjistil že DVD stojí deset kaček. Máma ale trošku pozměnila cenovku takže je teď max. 13tis ale s tím že k tomu maj bejt i repro, cena nemusí být maximální. Prostě potřebuju tedy - dvd přehrávač a rekordér, čili aby to umělo přehrávat a nahrávat na běžný média a mělo to nějaký obyčejný repro. Známá značka zůstává. Koukal sem na tohle? Co mi povíte?
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=53019
Nebo je za tuhle cenu něco lepšího?
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Prosím prosím radu názor nebo něco, vánoce za dveřma, je potřeba to objednat. Díky
Function > Form

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Ritchma píše:Prosím prosím radu názor nebo něco, vánoce za dveřma, je potřeba to objednat. Díky
co se techto prehravacu tyce, nevim jak u rekorderu, ale kdyz vybiram prehravac aby umel vse - samo taky divx titulky ktery pudjou nastavit velikost atd... tak bych zrovna na znamy znacky nekoukal.

mrkni sem, byly tam naky testy - http://www.zive.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

milosh píše:
Ritchma píše:Prosím prosím radu názor nebo něco, vánoce za dveřma, je potřeba to objednat. Díky
co se techto prehravacu tyce, nevim jak u rekorderu, ale kdyz vybiram prehravac aby umel vse - samo taky divx titulky ktery pudjou nastavit velikost atd... tak bych zrovna na znamy znacky nekoukal.

mrkni sem, byly tam naky testy - www.zive.cz
no táta je jak malý dítě no :lol:
Function > Form

silenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silenec »

OT: nedavno meli v lidlu :twisted: rekorder se 160GB diskem Targa DR-5100x za 1990,- :?:shock: a umi to snad vsechno (za tu cenu urcite) :lol:
ja bych se asi vykaslal na znacku a spis projel diskuse a nasel neco s cim jsou lidi spokojeni, vzal bych neco levnejsiho co by umelo to co pozaduju a k tomu treba tyto logitechy 8)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“