Stříkačka nebo karburátor
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Stříkačka nebo karburátor
Mám G2 a v tom 2.0 motor se stříkačkou jsou tam nějaké problemy s elektrikou a nejede to jak má a ted nevím jestli bude lepší dát tam nějaké karburátory jako jsou webry apod. ale nevím jestli nebude větší spotřeba starty apod.Případně nějaké plusy či mínusy???
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
- Draslik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stříkačka nebo karburátor
Já bych byl pro karburátor! Aspoň ti to pořádně pojede!

Škoda Felicia 1.3 GLXi - 80 HP
Pokud máš 2,0 8V tak ty karbce nebudou tak velký problém. Pokud použiješ Pierburga z 1,8 tak by to mělo pasovat (záleží co tam máš za vstřikování). Pokud máš 16V tak je lepší spravit elektriku stříkačky, protože je prý dost problém udělat sání na 16V tak aby se vešlo pod kapotu a jelo to aspoň jak stříkačka. Na 16V ale existuje originální sada Weberů i s sáním, problém bude asi ji sehnat a zaplatit...
A pokud máš problém s elektrikou že se nepodíváš na www.wvclub.cz myslím že se tam tenhle motor už řešil a hlavně VW 2,0 je VW 1,8 akorát s větším objemem a těch je hafo a někteří lidi do toho celkem vidí...
A pokud máš problém s elektrikou že se nepodíváš na www.wvclub.cz myslím že se tam tenhle motor už řešil a hlavně VW 2,0 je VW 1,8 akorát s větším objemem a těch je hafo a někteří lidi do toho celkem vidí...
K nebo s
Pokud to máš ten starší typ kde je mech. vstřik jako mají GTI II tak to stojí za...... Pokud to máš překopané je tam motor z Golfa III GTI tak bych to raději nejak zkusil opravit. Ty karbce: Neuděláš emise a ta zpotřeba je brutální 

VW golf II GT 1.8Turbo
Jo, já na autě karbec mám. Je tam sériově, ale na stejnej motor se dávaly i stříkačky. Rozdíl ve spotřebě oproti stříkačce je tak litr až dva (žere to v průměru 14 litrů), jede to tak nějak plus mínus podobně. Výhoda je, že je to jednoduchý a chová se to předvídatelně, nemá to čidla který se můžou posrat.Jean Paul píše:Nemá někdo na autě karburátory?U nás na TS04 byla modrá Škodovka 100 právě s karburátory a netrklo mě se zeptat nevíte o někom?
A hezky se to tuní. Až mi bude 170k málo, tak tam prostě dám větší karbec, ostrou vačku a jiný vejfuky a mám 300

jak máš stříkačky, tak většina jakýchkoliv dalších úprav, je podřízena, take úpravě chipu
u karbcu není s úpravami problém
je fakt, že na 16 ventil, je lepší vstřik, protože karbcem se těžko dostává stejnej výkon, ale u 8 ventilu je pro tunění karbec lepší
a jinak všeobecně platí
karbec vyšší výkon, vyšší spotřeba, nižší krouták nežli vstřik
jinak já bych opravil tu elektriku
u karbcu není s úpravami problém
je fakt, že na 16 ventil, je lepší vstřik, protože karbcem se těžko dostává stejnej výkon, ale u 8 ventilu je pro tunění karbec lepší
a jinak všeobecně platí
karbec vyšší výkon, vyšší spotřeba, nižší krouták nežli vstřik
jinak já bych opravil tu elektriku