auto jde do celolaku na 100% ale ptám se jen na vaše rady,názory,atd

cena za tohle by byla kolem 15-20 tis.vcetne materialu.kvalitni prace-vylesteny lak bez smeti .....Eskláda píše:kolik myslíte že mě vyjde nastříkaní celého auta.ale chci tu samou barvu to znamená že motorový prostor,sloupky by se nestříkali,JEN VENEK.
auto jde do celolaku na 100% ale ptám se jen na vaše rady,názory,atd
Myslim ze se to tyka jen tech airbrusheru, normalnich autolaku ne.Idaho píše:no hlavně bude problém asi s barvama ted po novém roce má někdyvstoupit v latnost zákon ohledně používání vodou ředitelných barecv atd.. víte o tom někdo něco ??
týká se to všech barev a lakovny maj čas do roku 2008 už se to tu řešilo na fóru, ptal jsem se i lakýrníka kterej na to přešl a jde jenom o to že natříkáš auto vodoředitelnou barvou a pak to přejedeš klasickym lakemVoyager píše:Myslim ze se to tyka jen tech airbrusheru, normalnich autolaku ne.Idaho píše:no hlavně bude problém asi s barvama ted po novém roce má někdyvstoupit v latnost zákon ohledně používání vodou ředitelných barecv atd.. víte o tom někdo něco ??
Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitujurnec píše:Dělá tady někdo levně celolak na vysočině,do budoucna budu potřebovat
To je skoro lepší našetřit ty prachy a nechat si to udělat v lakovně, když to bude stříkat někdo někde jen tak tak tam bude plno bordelu a jestli to neni profík tam budou všude stejkance a no skazit se na tom dá dost.SPEEDY píše:Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitujurnec píše:Dělá tady někdo levně celolak na vysočině,do budoucna budu potřebovat
přesně tak, když už lak, tak pořádně a ne nějakej pepa ve stodoleVoyager píše:To je skoro lepší našetřit ty prachy a nechat si to udělat v lakovně, když to bude stříkat někdo někde jen tak tak tam bude plno bordelu a jestli to neni profík tam budou všude stejkance a no skazit se na tom dá dost.SPEEDY píše:Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitujurnec píše:Dělá tady někdo levně celolak na vysočině,do budoucna budu potřebovat
hele podle toho na co to auto mas...jak sem uz psal me to stalo 500 a kdybych to mel lip nakitovany tak musim rict ze slusna prace!!!nikde to nesteklo,a pomeranc minimalne...a strikal me to venku,ale je jasny ze takovyhle auto uz si zaslouzi dobrej lak!!!ja si mozna myslim ze je skoda ze nechce nastrikat uplne vsechno,pac to auto je fakt pekny!Panda píše:přesně tak, když už lak, tak pořádně a ne nějakej pepa ve stodoleVoyager píše:To je skoro lepší našetřit ty prachy a nechat si to udělat v lakovně, když to bude stříkat někdo někde jen tak tak tam bude plno bordelu a jestli to neni profík tam budou všude stejkance a no skazit se na tom dá dost.SPEEDY píše: Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitu
jasne!!!Panda píše:jasně, záleží na co to auto máš, ale tak když už chce mít někdo pěkný auto, tak to nakonec nezkurví lakem a naopak když má nějaký auto např. na ježdění na stavbu, tak asi nemá cenu dělat jakejkoliv lak
Jo, vypadá to hezky a lidi který se v tom nevyznaj tak nic nepoznaj. Jen zkušené oko vidí... Ale za ty prachy je to fakt supr.Sagi píše:
a davam sem ukazku tej prace za hubicku
http://img20.imageshack.us/img20/9347/p8040013wr5.jpg
Perleť v metle.Camel píše:15-20000 bez pripravy?Trochu moc,ne?To tam mas metalizu nebo prelet?
dej si aspon cervenou perlet, davat na to tu samou sou vyhozeny penize... Tenlak nemas tak spatnej aby se to nerozlestiloEskláda píše:díky moc chlapy.. až se vyspím jedu k lakýrovy.. tady v okolí jsou 3 o kterých se říká profíci s profi dílnama..objedu je a hned to sem napíšu.. je pravda to že co půjde připravit to připravim..¨
jak už jsem psal chci stejnou barvu takže odpada motorový prostor atd.
lak je podle mě zaklad a je to první co vidíme,proto když už tak už bez kompromisů
jjARV6 píše:dej si aspon cervenou perlet, davat na to tu samou sou vyhozeny penize... Tenlak nemas tak spatnej aby se to nerozlestiloEskláda píše:díky moc chlapy.. až se vyspím jedu k lakýrovy.. tady v okolí jsou 3 o kterých se říká profíci s profi dílnama..objedu je a hned to sem napíšu.. je pravda to že co půjde připravit to připravim..¨
jak už jsem psal chci stejnou barvu takže odpada motorový prostor atd.
lak je podle mě zaklad a je to první co vidíme,proto když už tak už bez kompromisů