kolik za nový celolak?? jen venek!

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

kolik za nový celolak?? jen venek!

Příspěvek od Eskláda »

kolik myslíte že mě vyjde nastříkaní celého auta.ale chci tu samou barvu to znamená že motorový prostor,sloupky by se nestříkali,JEN VENEK.
auto jde do celolaku na 100% ale ptám se jen na vaše rady,názory,atd 8)
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Tak především myslím že záleží na třech věcech.

1.jde-li o obyčejnou,metalickou či perleťovou barvu. tam se ceny dost liší.
2.bude-li auto předpřipraveno na lak tebou,to je kit,plnič,vyvářka,obroušení,no prostě ta nejhnusnější práce která to pěkně prodraží. Mno a samozřejmě odstrojení.
3.kdo to bude stříkat. Ono to není snadný najít dobrýho lakýrníka,pokud ale jde jen o new barvu tak zase to zvládne v podstatě každej,tady uvažuji ve sférách dokonalé práce.

Prostě mě by auto vyšlo bez prací na přípravě jen za nastříkání a barvu na 15-20000. A to mi to bude dělat známý u syna v dílně. Jinak asi víc. Lak bych být tebou však udělal i jinde,jednak to líp vypadá,ale taky máš přesně odhalený případný nemocný místa a můžeš s nima něco dělat. A že jsem jich na svým autě našel desítky... Jinak hodně štěstí a ať se to povede líp než čekáš. 8)
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Camel

Příspěvek od Camel »

15-20000 bez pripravy?Trochu moc,ne?To tam mas metalizu nebo prelet?
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Pinky

Příspěvek od Pinky »

pokud to maš pripraveny tak obyč barva tak tak kolem 5ti zaleží kolik si natobe vyrejžujou za praci

Black Racer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black Racer »

no,ted mně třeba řekli že za haupnu jednostaně stejnou černou metlou chtějí 3200 kč, ale je to teda fakt super, kvalita se prostě platí :((

ooffice
Kontaktovat uživatele:

Re: kolik za nový celolak?? jen venek!

Příspěvek od ooffice »

mě atál lak s přípravou bez odstrojení(to sem zvládnul sám :-D) 11 tis včetně materiálu a je to v metle a dvoubarva .. jo a bylo to ze známosti..

jurnec

Příspěvek od jurnec »

Kámoš si dělal celolak na starou oktávku,a dělal mu to známej se všim všudy za 13-14000kč,ale taky jen zvenku.Když už sme u toho laku,nakolik tak výjde černá perleť,jen lak(celolak).
BMW E34 520i 110kw

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no hlavně bude problém asi s barvama ted po novém roce má někdyvstoupit v latnost zákon ohledně používání vodou ředitelných barecv atd.. víte o tom někdo něco ??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

jurnec

Příspěvek od jurnec »

Nic moc nevím,ale vidělsem ve zprávách,že výrobci mají nějakou plnohodnotnou náhražku která splňuje ty jejich podělaný zákony.
BMW E34 520i 110kw

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

ty jo tak to radsi ani nenapisu za kolik sem mel ja nastrikanou shade...platil sem za nastrikani plnicem a nastrikani barvy...kitoval sem sam s pomoci kamose,takze zadnej zazrak...stalo me to 500,- a nejaky to pivko... :D + barva samozrejme
VW Passat Variant 1,8 T

Rudabmw

Příspěvek od Rudabmw »

Eskláda píše:kolik myslíte že mě vyjde nastříkaní celého auta.ale chci tu samou barvu to znamená že motorový prostor,sloupky by se nestříkali,JEN VENEK.
auto jde do celolaku na 100% ale ptám se jen na vaše rady,názory,atd 8)
cena za tohle by byla kolem 15-20 tis.vcetne materialu.kvalitni prace-vylesteny lak bez smeti .....
jinak strikam 1500 za dil,vetsi dily jako je kapota a strecha 2000 dil.celolaky od 15 -25 tis.zalezi na stavu auta.info:605136988 mlada boleslav
škoda octavia III RS
bmw 635 csi
www.bmw-bmw.blog.cz

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Meteliza a obyc. akrylova barva se cenou tak moc nelisej. Cca 180-200 Kc/dl akryl a 200-250 metal (ale tam jeste neco stoji bezbarvej lak co se dava navrch, asi 750 za litr). Taky sem strikal cely auto jen venek, vnitrku jen minimalne a vypada to uplne ok. Dal sem asi 4tis. za material (barva,lak,redidlo) a 2tis. za pronajem boxu (ze znamosti). Pripravu sem taky delel sam. Jinak v ty lakovne mi odhadli ze kdybych si to komlet nechal delat tak by to stalo tak 40...

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Idaho píše:no hlavně bude problém asi s barvama ted po novém roce má někdyvstoupit v latnost zákon ohledně používání vodou ředitelných barecv atd.. víte o tom někdo něco ??
Myslim ze se to tyka jen tech airbrusheru, normalnich autolaku ne.

mc-otka

Příspěvek od mc-otka »

tyká se aji chameleonu

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcsow »

mně celolak bez střechy ,přípravu sem dělal sám , stálo 800za naftu do boxu, 2 litry barvy a práci za práci
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

mcsow
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcsow »

Voyager píše:
Idaho píše:no hlavně bude problém asi s barvama ted po novém roce má někdyvstoupit v latnost zákon ohledně používání vodou ředitelných barecv atd.. víte o tom někdo něco ??
Myslim ze se to tyka jen tech airbrusheru, normalnich autolaku ne.
týká se to všech barev a lakovny maj čas do roku 2008 už se to tu řešilo na fóru, ptal jsem se i lakýrníka kterej na to přešl a jde jenom o to že natříkáš auto vodoředitelnou barvou a pak to přejedeš klasickym lakem
vw golf II 1.6 carb.
výškově stavitelnej podvozek
ATS CUP 195/50 R15
<a href="http://pomalu-a-vklidu.wz.cz"> pomalu-a-vklidu </a>

jurnec

Příspěvek od jurnec »

Dělá tady někdo levně celolak na vysočině,do budoucna budu potřebovat
BMW E34 520i 110kw

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

jurnec píše:Dělá tady někdo levně celolak na vysočině,do budoucna budu potřebovat
Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitu 8)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Voyager

Příspěvek od Voyager »

SPEEDY píše:
jurnec píše:Dělá tady někdo levně celolak na vysočině,do budoucna budu potřebovat
Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitu 8)
To je skoro lepší našetřit ty prachy a nechat si to udělat v lakovně, když to bude stříkat někdo někde jen tak tak tam bude plno bordelu a jestli to neni profík tam budou všude stejkance a no skazit se na tom dá dost.

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Voyager píše:
SPEEDY píše:
To je skoro lepší našetřit ty prachy a nechat si to udělat v lakovně, když to bude stříkat někdo někde jen tak tak tam bude plno bordelu a jestli to neni profík tam budou všude stejkance a no skazit se na tom dá dost.
přesně tak, když už lak, tak pořádně a ne nějakej pepa ve stodole
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

jurnec

Příspěvek od jurnec »

No tak Pepa ve stodole fakt ne.U nás to jeden dělá a pěkně,ale teď stavěj barák tak nejni čas,tak hledám někoho jinýho.
BMW E34 520i 110kw

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Panda píše:
Voyager píše:
SPEEDY píše: Asi 10km od Brna jeden známej.. je levnej, ale nepočítej high kvalitu, ale na zblití ten lak taky není - prostě normální běžnej lak bez vysokých nároku na kvalitu 8)
přesně tak, když už lak, tak pořádně a ne nějakej pepa ve stodole
hele podle toho na co to auto mas...jak sem uz psal me to stalo 500 a kdybych to mel lip nakitovany tak musim rict ze slusna prace!!!nikde to nesteklo,a pomeranc minimalne...a strikal me to venku,ale je jasny ze takovyhle auto uz si zaslouzi dobrej lak!!!ja si mozna myslim ze je skoda ze nechce nastrikat uplne vsechno,pac to auto je fakt pekny!

a davam sem ukazku tej prace za hubicku :D

http://img20.imageshack.us/img20/9347/p8040013wr5.jpg
VW Passat Variant 1,8 T

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jasně, záleží na co to auto máš, ale tak když už chce mít někdo pěkný auto, tak to nakonec nezkurví lakem a naopak když má nějaký auto např. na ježdění na stavbu, tak asi nemá cenu dělat jakejkoliv lak :twisted:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Panda píše:jasně, záleží na co to auto máš, ale tak když už chce mít někdo pěkný auto, tak to nakonec nezkurví lakem a naopak když má nějaký auto např. na ježdění na stavbu, tak asi nemá cenu dělat jakejkoliv lak :twisted:
jasne!!!
Eskládovo auto se me libi ja osobne bych ho dal komlet do laku a odbornikoj!!! 8) teda jestli chce lakovat toho forda... :)
VW Passat Variant 1,8 T

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Sagi píše:
a davam sem ukazku tej prace za hubicku :D

http://img20.imageshack.us/img20/9347/p8040013wr5.jpg
Jo, vypadá to hezky a lidi který se v tom nevyznaj tak nic nepoznaj. Jen zkušené oko vidí... Ale za ty prachy je to fakt supr.

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Camel píše:15-20000 bez pripravy?Trochu moc,ne?To tam mas metalizu nebo prelet?
Perleť v metle. :twisted: Hraje to hezky domodra,dozelena,chvilku to je černý a chvilku šedý... prostě hezká barva. Ale namíchání mi bylo řečeno že vyjde na 2500 za kilo. A práci s lakem mi lakýra tohle řekl,že tak 15000 ze známosti. Samozřejmě ve firmě a odborně. Ale tak daleko eště nejsem. Zatím se to připravuje na kit.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

8) díky moc chlapy.. až se vyspím jedu k lakýrovy.. tady v okolí jsou 3 o kterých se říká profíci s profi dílnama..objedu je a hned to sem napíšu.. je pravda to že co půjde připravit to připravim..¨
jak už jsem psal chci stejnou barvu takže odpada motorový prostor atd.
lak je podle mě zaklad a je to první co vidíme,proto když už tak už bez kompromisů 8)
S-MAX

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Eskláda píše:8) díky moc chlapy.. až se vyspím jedu k lakýrovy.. tady v okolí jsou 3 o kterých se říká profíci s profi dílnama..objedu je a hned to sem napíšu.. je pravda to že co půjde připravit to připravim..¨
lak je podle mě zaklad a je to první co vidíme,proto když už tak už bez kompromisů 8)
dej si aspon cervenou perlet, davat na to tu samou sou vyhozeny penize... Tenlak nemas tak spatnej aby se to nerozlestilo
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ARV6 píše:
Eskláda píše:8) díky moc chlapy.. až se vyspím jedu k lakýrovy.. tady v okolí jsou 3 o kterých se říká profíci s profi dílnama..objedu je a hned to sem napíšu.. je pravda to že co půjde připravit to připravim..¨
dej si aspon cervenou perlet, davat na to tu samou sou vyhozeny penize... Tenlak nemas tak spatnej aby se to nerozlestilo
jj 8)

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskláda »

jasný skusím se zeptat no ale nevim nevim-perleť.
rozlešťoval jsem to iž hoodněkrát a asi jsem detajlista ale není to ono a navíc někde už to pooomaloučku leze,sem tam ten škrábaneček...ono se to za 8 let ježdění nastřádá :roll:
S-MAX

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“