Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
Moderátor: Idaho
Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
Nazárek,
včera jsem viděl fávo, kterému při sešlápnutí brzdového pedálu svílo jak brzdové světla tak i mlhovky. Vypadalo to celkem good a tak bych se rád zeptal, jak na to?
Uvažoval jsem, že spojím jen brzdové světlo a mlhovky nějakým tím drátem, ale napadlo mě, jestli pak ty mlhovky budou normálně fungovat po zapnutí na přístrojovce.
Díky za rady.
Smile
včera jsem viděl fávo, kterému při sešlápnutí brzdového pedálu svílo jak brzdové světla tak i mlhovky. Vypadalo to celkem good a tak bych se rád zeptal, jak na to?
Uvažoval jsem, že spojím jen brzdové světlo a mlhovky nějakým tím drátem, ale napadlo mě, jestli pak ty mlhovky budou normálně fungovat po zapnutí na přístrojovce.
Díky za rady.
Smile
Hovadina..
nic ve zlém ale je to dost hustá hovadina.. Uvědomuješ si jak dokáže taková mlhovka oslnit za tebou jedoucí řidiče?, Ano věřím pro tebe je to prča.. Jen kdyby bylo mín "tuneru" jako ty..
no když jedu s fazolem za sousedovo accordem a on rosvítí mlhovku tak je to uplně jinej šajn než brzda.. nedokážu to posoudit ale koukal jsme v noci do zrcatka a když brzdím neni nic moc videt, zatímco když rosvítím mlhovku tak mám rude osvícené patníky pěkně do dálky.. :o((amogh píše:o co vic sviti mlhovka nez brzdovka?
Re: Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
Zapoj to takhle:smile4me píše:Nazárek,
Díky za rady.
Smile
- Draslik
- Kontaktovat uživatele:
smile4me píše:Nazárek,
Díky za rady.
Smile
S takovejdlema nápadama jdi někam!!! Počkej, až tě uviděj čerti, tak se z toho pak posereš!!!
Škoda Felicia 1.3 GLXi - 80 HP
hlavne ty vase hradistacky benga jsou na tohle moc haklivy...jim se ani nelibilo ze mam homol. cerny folie...Draslik píše:smile4me píše:Nazárek,
Díky za rady.
Smile
S takovejdlema nápadama jdi někam!!! Počkej, až tě uviděj čerti, tak se z toho pak posereš!!!
2all: Proboha, abyste se nezbláznili.
Ptal jsem se jen, jak to zapojit a že se mně to líbí.
Za případné názory jsem rád, ale nemusíte mě hned posílat do zadek
Stačí mi to slušně vysvětlit. Mně nikdy zadní mlhovky neoslňovaly, jen maximálně špatně seřízená světla protijedoucích, tak jsem si nemyslel, že by s tím mohl být nějaký problém.
2picasso: No, nikde jsem neříkal, že jsem nějaký tuner. Mám starý Fávo, které jsem ještě zdědil po rodičích, jelikož si koupili nové auto. Kdybych si měl koupit něco ze svého směšného platu, tak bych tak možná koupil ojeté kolo. Zatím nemám na to, abych si koupil nějakou káru a rval do ni peněz ze všech stran, což ty takový asi problém určitě nemáš, tak jsem rád, když si aspoň můžu sám udělat něco nového a za málo peněz.
Do těch mlhovek nakonec nejdu, ale příště mi to stačí slušně vysvětlit.
2Robo: Díky za radu.
Ptal jsem se jen, jak to zapojit a že se mně to líbí.
Za případné názory jsem rád, ale nemusíte mě hned posílat do zadek
Stačí mi to slušně vysvětlit. Mně nikdy zadní mlhovky neoslňovaly, jen maximálně špatně seřízená světla protijedoucích, tak jsem si nemyslel, že by s tím mohl být nějaký problém.
2picasso: No, nikde jsem neříkal, že jsem nějaký tuner. Mám starý Fávo, které jsem ještě zdědil po rodičích, jelikož si koupili nové auto. Kdybych si měl koupit něco ze svého směšného platu, tak bych tak možná koupil ojeté kolo. Zatím nemám na to, abych si koupil nějakou káru a rval do ni peněz ze všech stran, což ty takový asi problém určitě nemáš, tak jsem rád, když si aspoň můžu sám udělat něco nového a za málo peněz.
Do těch mlhovek nakonec nejdu, ale příště mi to stačí slušně vysvětlit.
2Robo: Díky za radu.
Tak někteří mi silně připoměli toho tupce na STK,když mě mrdal za to že mám zdvojený brzdový. Jako duvod že to nesmí být mi sdělil že to oslňuje???? Říkám že to je asi účel brzdových světel. Dál nevěděl co říct a držel hubu. Raději budu oslňovat nějakýho čuráka,kterej je mi nalepenej na prdeli,než aby mi to rozbil. A pokud se to někomu nelíbí,tak má smůlu.
A navíc ty mlhovky(aspoň u mě) svítěj ÚPLNĚ stejně jako brzdový. Jel jsem za svým autem když říduila přítelkyně a uplně v pohodě. Možná že jsem přehlídl nějakou kandelu,ale na to se nehraje. A asi někteří z vás musej vyskočit z kůže když před nima jede nějaká starší amerika,který svítí komplet celej zadek auta.
Smile4me: nenech se jebat a dej si to tam.
A navíc ty mlhovky(aspoň u mě) svítěj ÚPLNĚ stejně jako brzdový. Jel jsem za svým autem když říduila přítelkyně a uplně v pohodě. Možná že jsem přehlídl nějakou kandelu,ale na to se nehraje. A asi někteří z vás musej vyskočit z kůže když před nima jede nějaká starší amerika,který svítí komplet celej zadek auta.
Smile4me: nenech se jebat a dej si to tam.
VW SCIROCCO 1.8 GTi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji...
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
VW PASSAT B5
Ale co řešíš. Ta mlhovka má stejnou svítivost jak brzdový. Chápeš to? Myslím že to třetí brzdový oslňuje kolikrát daleko víc.Fiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji...
VW SCIROCCO 1.8 GTi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale misto 2 svetel ty budou svitit 4 a mlhovky svitej jeste vichoran píše:Ale co řešíš. Ta mlhovka má stejnou svítivost jak brzdový. Chápeš to? Myslím že to třetí brzdový oslňuje kolikrát daleko víc.Fiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji...
Až tě někdy dojedu tak ti rozbiju ty tvý skur...ý světýlka,držku a hodinky.To samý platí pro Horana hele nováčku mírni výrazi dá se to napsat i slušněsmile4me píše:Nazárek,
Díky za rady.
Smile
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Pochopte jedno..proc tak vyspeli a zkuseni Ing. z deutschlandu to v serii nezapojili hned jak do brzdovek tak do mlhovek....Uz to asi dochazi......ze???
Porad plati me predchozi P.S.
A v tom ze ma mlhovka stejnou svitivost jste na omylu ...Mrkni na mlhovku a strukturu krystalu a pak na brzdovku.
MUJ ZAVER ...BRZDOVKA NA BRZDENI A MLHOVKA JEN DO MLHY!!!
Porad plati me predchozi P.S.
A v tom ze ma mlhovka stejnou svitivost jste na omylu ...Mrkni na mlhovku a strukturu krystalu a pak na brzdovku.
MUJ ZAVER ...BRZDOVKA NA BRZDENI A MLHOVKA JEN DO MLHY!!!
VW PASSAT B5
Po přečtení nějakejch příspěvků jsem zjistil že ten můj je jeden ze slusnějších to za prvé a za druhé tomu každej rozumí .A za třetí když chceš někomu radit tak se nauč psátHonza píše:Až tě někdy dojedu tak ti rozbiju ty tvý skur...ý světýlka,držku a hodinky.To samý platí pro Horana hele nováčku mírni výrazi dá se to napsat i slušně
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no když ti připadá jako slušnej tak to nevim ale opravdu važ slova jo
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no dobrá ale furt tam nevidim to rozbíjení dršky
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS