Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

gloom
Kontaktovat uživatele:

Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?

Příspěvek od gloom »

Nazárek,
včera jsem viděl fávo, kterému při sešlápnutí brzdového pedálu svílo jak brzdové světla tak i mlhovky. Vypadalo to celkem good a tak bych se rád zeptal, jak na to?

Uvažoval jsem, že spojím jen brzdové světlo a mlhovky nějakým tím drátem, ale napadlo mě, jestli pak ty mlhovky budou normálně fungovat po zapnutí na přístrojovce.

Díky za rady.

Smile

Picasso

Hovadina..

Příspěvek od Picasso »

nic ve zlém ale je to dost hustá hovadina.. Uvědomuješ si jak dokáže taková mlhovka oslnit za tebou jedoucí řidiče?, Ano věřím pro tebe je to prča.. Jen kdyby bylo mín "tuneru" jako ty.. :x

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

ted nevim jestli si delas zadek nebo ne...
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO
My Šáde

amogh

Příspěvek od amogh »

o co vic sviti mlhovka nez brzdovka?
Touran BMM

Picasso

Příspěvek od Picasso »

amogh píše:o co vic sviti mlhovka nez brzdovka?
no když jedu s fazolem za sousedovo accordem a on rosvítí mlhovku tak je to uplně jinej šajn než brzda.. nedokážu to posoudit ale koukal jsme v noci do zrcatka a když brzdím neni nic moc videt, zatímco když rosvítím mlhovku tak mám rude osvícené patníky pěkně do dálky.. :o((

amogh

Příspěvek od amogh »

me prave zas pripadne ze u fabky je to uplne stejny ale mozna se mylim
Touran BMM

Picasso

Příspěvek od Picasso »

amogh píše:me prave zas pripadne ze u fabky je to uplne stejny ale mozna se mylim
Asi je to jak u kterýho auta. ja sedím v CRX dost nizko a když jedu za volem co má zapnutý z. mlhovky ve městě tak mám před očima rudý mžitky..

amogh

Příspěvek od amogh »

no prave zalezi tona tom kolik tam pusti stavy

ale zrovna fabka ma na mlhovku uplne stejnou zarovku jako na brzdy akorat dvouvlaknovou
Touran BMM

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

ja bych rek ze u kazdyho auta sviti vic mlhovky...vem si ze by jis za takovym manikem jel nekde po meste a docela dlouho a porad by stal se muselo brzdit a porad by ti to pralo do ksychtu a to jak brzdy tak mlhovky :mad:
My Šáde

Robo

Re: Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?

Příspěvek od Robo »

smile4me píše:Nazárek,
včera jsem viděl fávo, kterému při sešlápnutí brzdového pedálu svílo jak brzdové světla tak i mlhovky. Vypadalo to celkem good a tak bych se rád zeptal, jak na to?

Uvažoval jsem, že spojím jen brzdové světlo a mlhovky nějakým tím drátem, ale napadlo mě, jestli pak ty mlhovky budou normálně fungovat po zapnutí na přístrojovce.

Díky za rady.

Smile
Zapoj to takhle:
Obrázek

amogh

Příspěvek od amogh »

ja si taky myslim ze by to tak melo bejt ale rek bych ze pokazdy neni

nekdy me mlhovka prede mnou vubec nesere a naopak brzda jo
a jak rikam co me zarazi dyk je to jedna a ta sama zarovka vetsinou ale treba do ni de vic stavy jenze tomu prd rozumim nejsem elktrikar
Touran BMM

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

ja tomu taky nerozumim...
My Šáde

Robo

Příspěvek od Robo »

Pokud jsou obě žárovky výkonově stejné, tak do obou jde té "šťávy" vždy stejně.Intenzita bude dána propustností a profilem skla.
A raději ať si ty brzdovky zdvojí, než aby skla zastříkal tou zkurvenou černou barvou!

Draslik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draslik »

Díky za rady.

Smile
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S takovejdlema nápadama jdi někam!!! Počkej, až tě uviděj čerti, tak se z toho pak posereš!!!
Škoda Felicia 1.3 GLXi - 80 HP

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Draslik píše:

Díky za rady.

Smile
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S takovejdlema nápadama jdi někam!!! Počkej, až tě uviděj čerti, tak se z toho pak posereš!!!
hlavne ty vase hradistacky benga jsou na tohle moc haklivy...jim se ani nelibilo ze mam homol. cerny folie...

Lobo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lobo »

To nahore sem byl ja..

gloom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gloom »

2all: Proboha, abyste se nezbláznili. :shock:

Ptal jsem se jen, jak to zapojit a že se mně to líbí.

Za případné názory jsem rád, ale nemusíte mě hned posílat do zadek

Stačí mi to slušně vysvětlit. Mně nikdy zadní mlhovky neoslňovaly, jen maximálně špatně seřízená světla protijedoucích, tak jsem si nemyslel, že by s tím mohl být nějaký problém. :(

2picasso: No, nikde jsem neříkal, že jsem nějaký tuner. Mám starý Fávo, které jsem ještě zdědil po rodičích, jelikož si koupili nové auto. Kdybych si měl koupit něco ze svého směšného platu, tak bych tak možná koupil ojeté kolo. Zatím nemám na to, abych si koupil nějakou káru a rval do ni peněz ze všech stran, což ty takový asi problém určitě nemáš, tak jsem rád, když si aspoň můžu sám udělat něco nového a za málo peněz.

Do těch mlhovek nakonec nejdu, ale příště mi to stačí slušně vysvětlit.

2Robo: Díky za radu.

horan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od horan »

Tak někteří mi silně připoměli toho tupce na STK,když mě mrdal za to že mám zdvojený brzdový. Jako duvod že to nesmí být mi sdělil že to oslňuje???? Říkám že to je asi účel brzdových světel. Dál nevěděl co říct a držel hubu. Raději budu oslňovat nějakýho čuráka,kterej je mi nalepenej na prdeli,než aby mi to rozbil. A pokud se to někomu nelíbí,tak má smůlu.
A navíc ty mlhovky(aspoň u mě) svítěj ÚPLNĚ stejně jako brzdový. Jel jsem za svým autem když říduila přítelkyně a uplně v pohodě. Možná že jsem přehlídl nějakou kandelu,ale na to se nehraje. A asi někteří z vás musej vyskočit z kůže když před nima jede nějaká starší amerika,který svítí komplet celej zadek auta. :x
Smile4me: nenech se jebat a dej si to tam.
VW SCIROCCO 1.8 GTi

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji... :(
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
VW PASSAT B5

horan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od horan »

Fiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji... :(
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
Ale co řešíš. Ta mlhovka má stejnou svítivost jak brzdový. Chápeš to? Myslím že to třetí brzdový oslňuje kolikrát daleko víc. :(
VW SCIROCCO 1.8 GTi

Spidi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spidi »

Golfíci dvojky a Venta v Německu běžně jezdí s mlhovkami zapojenými přes relátko na brzdová světla.
Povolání: všeobecný vědecko-technický nádeník
Zájmy: tjůning, kovadiny, nekázeň, chlast a soulož

Baurak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baurak »

horan píše:
Fiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji... :(
Ale co řešíš. Ta mlhovka má stejnou svítivost jak brzdový. Chápeš to? Myslím že to třetí brzdový oslňuje kolikrát daleko víc. :(
no jo ale misto 2 svetel ty budou svitit 4 a mlhovky svitej jeste vic
My Šáde

Honza

Příspěvek od Honza »

Díky za rady.

Smile
Až tě někdy dojedu tak ti rozbiju ty tvý skur...ý světýlka,držku a hodinky.To samý platí pro Horana hele nováčku mírni výrazi dá se to napsat i slušně :evil:

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Pochopte jedno..proc tak vyspeli a zkuseni Ing. z deutschlandu to v serii nezapojili hned jak do brzdovek tak do mlhovek....Uz to asi dochazi......ze???
Porad plati me predchozi P.S.
A v tom ze ma mlhovka stejnou svitivost jste na omylu :shock: ...Mrkni na mlhovku a strukturu krystalu a pak na brzdovku. :roll:
MUJ ZAVER ...BRZDOVKA NA BRZDENI A MLHOVKA JEN DO MLHY!!!
VW PASSAT B5

Honza

Příspěvek od Honza »

Honza píše:Až tě někdy dojedu tak ti rozbiju ty tvý skur...ý světýlka,držku a hodinky.To samý platí pro Horana hele nováčku mírni výrazi dá se to napsat i slušně :evil:
Po přečtení nějakejch příspěvků jsem zjistil že ten můj je jeden ze slusnějších to za prvé a za druhé tomu každej rozumí :) .A za třetí když chceš někomu radit tak se nauč psát :P

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:twisted: no když ti připadá jako slušnej tak to nevim ale opravdu važ slova jo :?:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Honza

Příspěvek od Honza »

YANEK píše::twisted: no když ti připadá jako slušnej tak to nevim ale opravdu važ slova jo :?:
Na nováčka si budeš vyskakovat?Tak se podívej o stránku dozadu na poslední tři příspěvky.Jasný?

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D no dobrá ale furt tam nevidim to rozbíjení dršky :lol:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Honza

Příspěvek od Honza »

No hlavně že ta rozbitá držka nejni ještě zkurvená. :x :twisted: já se ti divim stojí ti to za to každej kdo mě zná ví že já žádnej slušnák nejsem ale zbytečně prostě nadávat nemusíš :?:

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

No neni tu to moc pratelske...Hosi pokud se nepletu tak jsme na foru a ne v hospode ... :D
VW PASSAT B5

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“