mozem pouzit repro kable na napajanie zosika?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
mozem pouzit repro kable na napajanie zosika?
to len tak:)
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: mozem pouzit repro kable na napajanie zosika?
je to prasárna,ale můžeš... abych se přiznal,tak to takhle mam jako nouzovku a hraje to
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Klidně můžeš. Je to ale o dimenzování vhodného průřezu pro výkony zesilovače. Když bude repro kabel dost silný tak proč ne.
-
- Kontaktovat uživatele:
já bych taky řekl že můžeš ale tak minimálně 4 kou co vím je asi na repro nejveětší dostupná.... a na hodně hodně malej výkon zesíku....on bude hrát isilnější ale budou tam takový ztráty že že výkon půjde do háje a ještě to bude zkreslený jako sviňa....takže nedoporučuju......já už dneska standartně i do malejch sestav...strkám 53mm2 co mám na skladě.... a když chce někdo ušetřit a che menší průřes tak mu to dycky nějak vymluvím....
Nedělat, když jsem začínal s muzikou, tak jsem udělal stejnou kravinu a málem jsem vyhořel, ještě že byla zima a byl všude kolem sních
Celkem snadno sehnatelný je repro kabel 2x6 qmm a měl jsem v ruce 2x8 qmm. Tou osmičkou by šel bez problémů slabý dvoukanálek. Jinak ale stejně jako ostatní. Je to o tom dimenzování.
- Johanik
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam zas trosku opacne, misto reprokabelu mam k SW napajeci kabel 10 qmm )
Muzika mně neživí, ale baví
Vícemistr Evropy 2006 - EMMA ESPL 4 woofer
Mistr ČR 2006 - EMMA ESPL 4 woofer
Mistr ČR 2005 - EMMA ESPL 4 woofer
www.johanik.cz
www.tuningclub-ul.com
- Celica2.0GTI
Pokud ten repro kabel natáhneš několikrát dáš ho paralelně orůřezy se sečtou a máš to nadymenzovaný