Sundání lepenýho okna???
Moderátor: Idaho
Sundání lepenýho okna???
Chci se zeptat jakej je problém sundat přední okno?Potřeboval bych to kvůli vyvaření sloupku.
BMW E34 520i 110kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
strunou
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no ja se o to ze zacatku pokousel strunou ale az chytnes nerva vlezes do auta a okno vykopes ven.. ted nevim jestli chces to okno zachovat ja ho mel prdnuty, takze mi to bylo fuk.... ale pak se srat s prominutim s cistenim od teho cernyho bazmeku lepiciho ble peknej vejkend me to stalo i s lepenim novyho okna
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Re: Sundání lepenýho okna???
pokud budes okno vyndavat,tak urcite min. ve dvou lidech.Obriznout strunou jak psal Janek.Jeden sedne do sedacky ridice,zapre se do sedacky a nohama pozvolna okno bude vytlacovat smerem ven z auta.Funguje to bez problemu
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
přesně takArnieGT píše:Není problém ze zákoné pojistky Ti vyměni okno zdarma (když si tam uděláš prasklinu),..pokud teda bereš přední a tak se s nima jen domluvíš že Ti ho jeden den vyndají a další dny to vyvaříš a pak přijedeš a nandají Ti NOVÉ okno,..no, takhle jsem to udělal já a NO PROBLEM,...
VW PASSAT B5