TUZING UPRAVY AUT NASEHO KLUBU :)
TUZING UPRAVY AUT NASEHO KLUBU :)
Tak jsme si z prdele polozili na nase auta nejhorsi "upravu" a to hlinikovy FF kridlo... Nejhorsi ze vseho je na tom to ze na nekterych autech to nevypada spatne
MATES
BRADMAN
RADISTR
I.C.
GOLDIES
Co vy na to hrůůůůůůůůůza, že?
MATES
BRADMAN
RADISTR
I.C.
GOLDIES
Co vy na to hrůůůůůůůůůza, že?
JASAN.....KADOUROVI TO SEDIZ_P píše:Ja si nemuzu pomoct ale na tom I.C.-kovym to nevypada vubec zle....
Mozna ze i kvuli tem kolum,nebo ja nevim...
Zkuste to dat na MATIZKA
P.S. TO JSOU O.Z. -ka na tom KADOUROVI???
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsou Alessia...SPEEDY píše:JASAN.....KADOUROVI TO SEDIZ_P píše:Ja si nemuzu pomoct ale na tom I.C.-kovym to nevypada vubec zle....
Mozna ze i kvuli tem kolum,nebo ja nevim...
Zkuste to dat na MATIZKA
P.S. TO JSOU O.Z. -ka na tom KADOUROVI???
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
SPEEDDY, Zemi: Jo jo, moje kola jsou Alessio Monza (Maji trochu podobnej design, jako OZ SuperTourismo) ... takova levnejsi alternativa, ale nejsou spatny.
Jinak to kridlo vypada na mym aute zajimave, ale kdybych tuhle vec mel na aute, tak bych si tim snizil maximalku o 50km/h a zvysil spotrebu na dalnici minimalne o litr. A ti co me znaji, vedi ze bych neco takovyho nikdy neudelal
Jinak to kridlo vypada na mym aute zajimave, ale kdybych tuhle vec mel na aute, tak bych si tim snizil maximalku o 50km/h a zvysil spotrebu na dalnici minimalne o litr. A ti co me znaji, vedi ze bych neco takovyho nikdy neudelal
Kdybys nerekl, ze jsou to Alessio Monza, zil bych v predstave, ze sis koupil O.Z. fakt super, ty kola jsou krasny...to sou aspon 16"???Nebo se mylim??I.C. píše:SPEEDDY, Zemi: Jo jo, moje kola jsou Alessio Monza (Maji trochu podobnej design, jako OZ SuperTourismo) ... takova levnejsi alternativa, ale nejsou spatny.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
mas pravdu, ale to je tim, ze je to foceny ze spatny strany
Jinak ja si myslim, ze v realu to nevypadalo moc spatne... Jinak mates boural...
Jinak ja si myslim, ze v realu to nevypadalo moc spatne... Jinak mates boural...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku