Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jo, to tady teď prodává někdo, higgi se jmenuje myslím
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jenže higgi je jedinej člověk co prej s RX7 má obrovské zkušenosti takže bych se toho nebál a je to celkem pěkný i v této verzi ale na mě moc hranatý to je ale otázka vkusu že? Jinač obrovské + je to japonec
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
!MoNA Se zAčíNáME F-STeklE KlONoVAt ZačNěTE sI nA NáS DavAT PoZor!
no když se řekne RX7, tak řeknu Higgi, to je prostě jasný komukoliv kdo trošku pozná českej RX7klub
nemít svý auta, tak o tý červený RX7 taky přemejšlim, je to v pohodě auto - tomu odpovídá i těch 60 za kolik jde do světa
a co si budeme povídat, za těch 30 žádná pecka nebude...z vlastní zkušenosti můžu leda doporučit si raději počkat, přišetřit a koupit lepší kus než peníze topit do mnohdy nesmyslných oprav starý vyrezlý vrány
PS: Letty byl by takovej problém se všude nepodepisovat třema fuck off smajlíkama?
mno, jenze ona RX7 (FC) 2.gen se da taky udelat moc pekne, tusim ze kity od amemiye jsou hodne dobry a z toho auta udelaj uplne neco jinyho, tak tady na ochutnavku dam par fotecek.... a to i full musi priznat, ze to je masakr sakra ze pane kaj
amemyia kit
tohle nevim, co je,ale taky moc peknoucky
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí
to DC: no, dá se sehnat za slušné peníze i nerezlá (aspoň ne moc ).. a co se týče motoru, GO se stejně bude muset dřív nebo později dělat, takže to už není zas takový výdaj do začátku.. jinak, co máš proti lolákům
to Shelby: tak vypadají teda hodně rajcovně ..ale nebudu se pouštět do takových úprav, zatím určitě ne.. zaprvé kvůli financím (chudá studentka) a pak.. chci se s ní kapánek vyblbnout takže zkusíme driftíky a pak uvidíme
za 30 000 to bude sračka na max, nedávno sem se bavil s Higgim za kolik se vyplatí koupit RX 7 FC - je to víc jak 3x tolik za kolik to chceš kupovat Ty ... RX 7 je auto pro fandu kterej má i relativně dost peněz na údržbu ...
mrkněte co se dá koupit za 30 000 v německu - naprosto nic ....
Letty? Připadá mi že by ses měla přestat koukat na filmy typu Fast-Furious kde vše vypadá strašně jednoduše a reálně ale jak napsal Mára tak je to auto opravdu pro fandu a pro toho kdo má prachy na udržbu tuning atd..nechci tě od něj odrazovat a fandím ti ale nechci aby jsi se pak kvůli němu zadlužila jako já kvůli Eclipse a ještě když napíšeš "jsem chudá studentka" to je postavený dost na hlavu nemyslíš? a jezdit drifty? s ještě teplým řidičákem?bez zkušeností? a drift je kur*a náročnej na prachy a nedá se driftovat s autem za 30 000.- Podívej taky bych chtěl Mitsubishi Lancer EVO IX. je to můj sen kterej vím že se nikdy nesplní a proto začínám znovu šetřit na Eclipsku protože až našetřím a pak jí koupím za své budu mít i na údržbu když mi zbyde celá výplata no však zejtra pokecáme doufám že přijedeš!
Audi A4 Avant 1,9 FTDI
Letty, zkus se podivat na www.autoscout24.at daj se tam sehnat auti za slusnou cenu. K tomu si ale jeste pripocti 5 za cesky papiry a cestu. I tak se to vyplati. Ja mozna misto baby koupim mazdu 323 mrkacku. Vyjde tam docela levne
tak nebudu to hrotit, stačilo by mi do začátku NAčko a co se driftů týče.. bez zkušeností? kde je mám získat, když to bez nich nemám zkoušet? ..nějak se začínat musí, hmm? a radši začnu se starou RX7mou, než rozflákat Evolutiona ..z filmů typu F&F si opravdu příklad neberu nehodlám pořídit auto a prasit s tím po městě, nebo tak..
A ted mi Letty řekni kde chceš driftovat? to budeš jezdit do Brna na okruh? tam je to pro veřejnost otevřený 3x týdně a je tam narváno takže? No a k tomu co dodal Mára nemám slov MOLEKULY to je vůl... Nic za chvíly na shell pokecáme
Audi A4 Avant 1,9 FTDI