lakoval sem jak černej :)

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
kujon
Kontaktovat uživatele:

lakoval sem jak černej :)

Příspěvek od kujon »

Tak, odhodlal sem se udělat něco málo stylinko na motoru :) Nelíbil se mi tam hlavně kryt svodů, byl sežranej od soli a celej takovej divně poblemtanej. Takže následovalo opískování a nástřik v podobě nějaký "racing" barvičky do 650strupňů - matná černá. A když už sem byl u toho, tak sem vzal i nosníček co drží plynový lanko, držáček autobaterie, ten motor očistil, nalištil a nakonec jako finále, sem si nechal nástřik základní jednotky :)

Na ní by samozřejmě taky šla ta matná černá racing, ale nehodilo by se to k lesklýmu víku motoru, takže sem tu matnou použil jen jako základovku a na vrch šla ve třech vrstvách lesklá škodovácká černá. Ještě sem teda zapomněl dodat že s broušenim (smirgl) tý základní jednotky sem si dal tak 2hodiny práci a pár prstíčků sem na tom nechal :D Nakonec na to šel ještě bezbarvej lak. Ještě by na to eventuelně mohla jít ještě nějaká vyplotrovaná samolepka, musim nějakou vymyslet ;)

Jo a abych nezapomněl - eště se foukal zadní stěrač, jelikož začal reznout....

Nějaký fotos (ještě přihodim fotku motoru jak vypadal původně - poslední fotka, a následně zejtra až tam dám ECU, tak jak vypadá nyní komplet :) ):

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

děkuji za pozornost :)
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

stavik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavik »

Sikula 8)
Vectra B 2001 1.8 16v 92KW Z18XE

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

no pekny ja jdu s motorem do modra eeeaeee ted sem ve stadiu brousim jako mrdlej :lol:
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Re: lakoval sem jak černej :)

Příspěvek od Fazeey »

pěkný :D ..ještě napiš kdo ti to vše poradil :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jo chválil jsem už na icq, nicméně na nálepku bych se vybodl....to radši airbrush někde v létě na sraze si nech udělat...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Fazolo mi sice poradil že po odpojení ecu se nic neposere, ale prokládal to srancema, který myslel že mu sežeru, takže ta rada byla vlastně bezcenná :lol:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

sprejero dost

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

kujon píše:Danke :o)

Fazolo mi sice poradil že po odpojení ecu se nic neposere, ale prokládal to srancema, který myslel že mu sežeru, takže ta rada byla vlastně bezcenná :lol:
počkej a jak si přišel na tu barvu na ten kryt svodu, nechtěl si kupovat něco na kamna? :lol: :lol: :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

Fazeey píše:
kujon píše:Danke :o)

počkej a jak si přišel na tu barvu na ten kryt svodu, nechtěl si kupovat něco na kamna? :lol: :lol: :lol:
Jo chtěl sem kupovat barvu na krby, mr. Beane, ale tu neměli :D Nebo spíš sem prodavačce nastínil - potřebuju barvu co vydrží velký teploty. A ona - tak to je tadle. Jo a BtW: tadle je taky na krby :D Píšou tam - výfuky, části motoru, grily, krby, atp. :O)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

si cekal az na navod v TM? :D

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

no jelikož TM nekupuju tak ne :)