značka Raveland?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
značka Raveland?
Jsou výrobky Raveland kvalitní? No píšou všude "výborný zvuk", ale při té ceně to vypadá na šmejdy, co vy na to???
Seat Toledo II. 1.9 TDI Signo
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
taky mi bylo doporucneo se temto vyrobkum vyhnout.. je lepsi si priplatit a nemusis za par mesicu menit pac s tim budes urcite nespokojenej
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Celica2.0GTI
Re: značka Raveland?
us blastr do té kategorie nespadá neházel bych je mezišmejdy mají pár dobrách věcí narozdíl od ostatních zmíněných značek
tak tak, treba na DB dragu nejsou k zahozeni
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Podle mně taky ne. Klidně bych to dal všechno do jednoho pytle s Ravelandem.
- Celica2.0GTI
No nevím v které fázi jsi slyšel tu feldu ale ty suby hrají slušně neříkám kompa to není žádná hitparáda ale suby nejsou špatný a slyšel jsem je ve více instalacích
mam v kufru tubu raveland a na to moje hraní to bohatě stačí... já osobně jsem spokojenej
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
nevim ale raveland maximalne do Skody 120 pro nejakeho dedu na dechovky. a ty Us-Blaster mam v aute a nemohu si stezovat mam tam jak zesik tak i suby a fakt gut.
Sice blbo videt ale jsou tam suby(ty dve cerne krabicky) : http://fiattipo.net/modules/gallery2/ma ... itemId=783
a ten zesik vlevo : http://fiattipo.net/modules/gallery2/ma ... itemId=797
Sice blbo videt ale jsou tam suby(ty dve cerne krabicky) : http://fiattipo.net/modules/gallery2/ma ... itemId=783
a ten zesik vlevo : http://fiattipo.net/modules/gallery2/ma ... itemId=797
Raveland
Uznávám že raveland vyrábí šmejdy zesáky, ale v reprech bych s vámi nesouhlasil. Mám v kufru 4XRaveland compactor SPL-812 a sem sakra spokojenej. Napájím to zesákama GTZ a na napájecí cestě mám dva kapacitory dietz 1F. Cele me to vyšlo na cca 15000Kč a sem s tim spokojenej.
Přehrálo to zatim všechny tunery z okoli. I ty co maj aparatury za desítky tisíc. Tudíž nechápu co máte proti ravelandu, protože ty repra co mám v kufírku jsou vpohodě srovnatelný kvalitativně s reprama magnat, nebo Impulse.
Přehrálo to zatim všechny tunery z okoli. I ty co maj aparatury za desítky tisíc. Tudíž nechápu co máte proti ravelandu, protože ty repra co mám v kufírku jsou vpohodě srovnatelný kvalitativně s reprama magnat, nebo Impulse.
vytahuješ 7 měsíců staré téma... podívej na datum posledního postu...
štyrykrátštyry tédéí
- DitrTKOZ
- Moderátor
já měl raveland 2kanál napojený na magnat xpress a hrálo to jakš takš......ale určitě sou i daleko lepší komponenty...pro začátky si myslím že stačí
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick
Raveland
Nevím co vy myslíte, ale každá firma má něco dobrýho a něco špatnýho...Podívejte se na SUB Raveland SPL 812 kterej sem uváděl a pak mě řeknite něco o pokroku: Ten design je jedinečnej-to musíte uznat...a hraje suprově...A pokud de o téma mě docela zajímá, protože bych potřeboval přesnej výpočet ozvučnice a basreflexu na toto repro...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Raveland
[quote="brian1991"]Přehrálo to zatim všechny tunery z okoli. quote]
Tohle mluví za vše...chtěl bych vidět to okolí....Poslechni si i jinou sestavu a zjistíš že Raveland je holý shit..
To že je to přehraje,neznamená že to hraje dobře...
Tohle mluví za vše...chtěl bych vidět to okolí....Poslechni si i jinou sestavu a zjistíš že Raveland je holý shit..
To že je to přehraje,neznamená že to hraje dobře...
Tak tak...L.A.M.A. píše:on je rozdil mezi zvukem a hlukem...
Tak tedy nevím co si myslet, v posledním Car & Hifi je test basových beden, včetně Ravelandu Compactor SPL-610 BP, hodnocen je velmi pozitivně, co vy na to? Z testu vyplývá, že se může směle zařadit mezi woofery s cenou do cca 4000,- Kč (sám je za 2800,-). Docela by mě zajímal názor někoho, kdo ho má.
v Car & Hifi je super uplne vsechno )) vyhozeny prachy, radsi se podivejte do slovenskeho Autohifi, kdyz uz. To je solidnejsi casopis.
pouze "hifík"
Jo, to už mě taky napadlo, koupil jsem si poslední 3 čísla a vlastně jsem nenašel nic, co by bylo pohaněno...takže to není jenom můj dojem?Cenda píše:v Car & Hifi je super uplne vsechno )) vyhozeny prachy, radsi se podivejte do slovenskeho Autohifi, kdyz uz. To je solidnejsi casopis.
určitě nejen tvůj, ale i spousty dalších lidí. I Němci si z toho dělaj srandu. Už dávno to nekupuju.
pouze "hifík"