DUB (podložka na spz)
DUB (podložka na spz)
http://www.dubshop.com/License-Plate-Frames_c_10.html Kde se da sehnat tady u nas nebo jen před Ebay?Děkuju všem za radu.
Re: DUB (podložka na spz)
myslim ze to pujde asi jenom pres ebay objednat. DUB je casopis o kolech, autech, taky je to znacka kol a oznaceni celkove toho stylu.. jo a taky je to strom
156 f benzinu na letnich drifto dost
dik kluci se kouknu na Ebay...ze statu nemam možnost...a ješte otazečka jestli tam pujde dat Evropska naše SPZ...ta Americka je jina 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobre Udelany Bouraky??
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
na ebay měly poslední dvě a už je nemaj. mám je já totiš... mušíš chodit pravidelně na ebay . a čekat.

Stenli a musel sis nechat nejak předelat SPZ nebo ti tam šli ty evropsky co mame každej druhej na aute.stenlis píše:na ebay měly poslední dvě a už je nemaj. mám je já totiš... mušíš chodit pravidelně na ebay . a čekat.
tyhle značky nepasujou na evropský je to jinej rozměr.ani to dát jako značku nemůžeš. mám místo značky spz na srazech a tak. je to jen doplněk. original. dub .

aha dik za objasneni.... myslim v Plzni mijeli na Křižovatka jsem taky jsem smerem na Karlovy smerem ....koukal si z auta jak mam nabořenou prdel ....mam Seat ibizu červenoustenlis píše:tyhle značky nepasujou na evropský je to jinej rozměr.ani to dát jako značku nemůžeš. mám místo značky spz na srazech a tak. je to jen doplněk. original. dub .
Rum nebo nějakej jinej alkohol? Já jsem ehm no tam jsem tady jsme Křižovatka, běhat, bla, jsme... jinak dobrý?wsnw píše:aha dik za objasneni.... myslim v Plzni mijeli na Křižovatka jsem taky jsem smerem na Karlovy smerem ....koukal si z auta jak mam nabořenou prdel ....mam Seat ibizu červenou
štyrykrátštyry tédéí
oki přište necham SZFOG píše:Rum nebo nějakej jinej alkohol? Já jsem ehm no tam jsem tady jsme Křižovatka, běhat, bla, jsme... jinak dobrý?wsnw píše:aha dik za objasneni.... myslim v Plzni mijeli na Křižovatka jsem taky jsem smerem na Karlovy smerem ....koukal si z auta jak mam nabořenou prdel ....mam Seat ibizu červenou

hodně pamalu na sto euro s + poštovný.a ty emblém stojí taky přes 20 e jeden.