zjisteni ip adresy pres icq
Moderátor: Rudi
zjisteni ip adresy pres icq
Cau lidi potrebuju nutne zjistit ip adresu podle icq cisla - jde to nejak legalne diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zjisteni ip adresy pres icq
miranda ma plugin, co ti ukaze ajpi useru
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
thx najduAdieuD píše:miranda ma plugin, co ti ukaze ajpi useru
Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak takAdieuD píše:miranda ma plugin, co ti ukaze ajpi useru
http://addons.miranda-im.org/details.ph ... ile&id=859
ja som bol v tom, ze to zrusili (zmenili icq protokol) a ze uz to nejde...
Jde to porad, kazdopadne kdyz to ma clovek osetrene na firewallu, ani plugin nepomuze
Live4Ride Syndicate
mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?Beaver píše:Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
taky bych řekl, schválně jsem to zkoušel, komunikoval jsem s člověkem, jehož IP znám, a v těch netstats jsem ju nikde nenašel...Michell píše:mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?Beaver píše:Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak oprava - ono to bude fungovat spis kdyz probiha filetransfer, ten je naprimo a nejde pres server. Takze pardon za mystifikaci.Panda píše:taky bych řekl, schválně jsem to zkoušel, komunikoval jsem s člověkem, jehož IP znám, a v těch netstats jsem ju nikde nenašel...Michell píše:mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?Beaver píše:Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
takže pokud někomu posílám soubory a hodím při tom netstat, tak bych to tam měl najít?Beaver píše:Tak oprava - ono to bude fungovat spis kdyz probiha filetransfer, ten je naprimo a nejde pres server. Takze pardon za mystifikaci.Panda píše:taky bych řekl, schválně jsem to zkoušel, komunikoval jsem s člověkem, jehož IP znám, a v těch netstats jsem ju nikde nenašel...Michell píše: mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?
jináč, je tam toho strašně moc, to čumím s čím vším ten komp komunikuje...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ano, mělo by to tak fungovat - aspoň mě to tak kdysi šlo. Aby ses nemusel probírat těma ostatníma ptákovinama, tak je dobrý vypnout prohlížeč, jiné komunikátory a podobné programy co používají web.Panda píše:takže pokud někomu posílám soubory a hodím při tom netstat, tak bych to tam měl najít?
jináč, je tam toho strašně moc, to čumím s čím vším ten komp komunikuje...
Jo a můžeš v tom seznamu samozřejmě ignorovat položky jméno_PC:port (místní adresa) propojené s localhost:port (cizí adresa), to jsou tzv. loopbacky, PC komunikuje i sám se sebou vnitřně, nicméně do seznamu se to vypíše taky. Příkaz "netstat -n" ti ve Woknech ukáže čistě jen IP adresy a nepoužije DNS záznamy (jinak tam můžeš vidět položky typu 20_80_45_195.dynamic.adsl.praha.o2network.cz - to obvykle používají porůznu provideři pro identifikaci).