koberec
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
koberec
Zdravim,
porad si pohravam s myslenkou zmenit barvu koberce podlahy v aute. Nejradeji do cerne, mozna i do bile (coz je extrem na udrzovani), ted je sedy.
Calouneni jsem se chtel vyhnout, ale asi nezbyde nic jineho, napadla me jeste barva na textil, ovsem to se pry musi barvit v pracce pri urcite teplote (30-90C myslim) a tam koberec 2x4metry nenacpu ani nahodou nejake napady? diky
porad si pohravam s myslenkou zmenit barvu koberce podlahy v aute. Nejradeji do cerne, mozna i do bile (coz je extrem na udrzovani), ted je sedy.
Calouneni jsem se chtel vyhnout, ale asi nezbyde nic jineho, napadla me jeste barva na textil, ovsem to se pry musi barvit v pracce pri urcite teplote (30-90C myslim) a tam koberec 2x4metry nenacpu ani nahodou nejake napady? diky
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
no ja se taky chystam menit koberec uz ho mam doma ale kdyz sem vyndal ten starej... ehm je to sakra hodne tvarovany nevim jestli tohle dam
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: koberec
vyhod intos, vyndej koberce, kup co chces a narez to podle tech stavajicich ja jsem uvazovala, ze bych si do auta dala takovej ten chlupatej koberec, co ma muj homosexualni stryc po celem byte To by pak byl show car jak svin
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ty voe ty mas homo stryce s chlupatym kobercem ? mysis ze to pujde natvarovat ? ja koupil obyc zatezak koberec ale mam ho 8 metruAdieuD píše:vyhod intos, vyndej koberce, kup co chces a narez to podle tech stavajicich ja jsem uvazovala, ze bych si do auta dala takovej ten chlupatej koberec, co ma muj homosexualni stryc po celem byte To by pak byl show car jak svin
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
tvrdi ze teplej neni, ale bozinku epes zuzu rades mu to nikdo neverikrulis píše:ty voe ty mas homo stryce s chlupatym kobercem ? mysis ze to pujde natvarovat ? ja koupil obyc zatezak koberec ale mam ho 8 metruAdieuD píše:vyhod intos, vyndej koberce, kup co chces a narez to podle tech stavajicich ja jsem uvazovala, ze bych si do auta dala takovej ten chlupatej koberec, co ma muj homosexualni stryc po celem byte To by pak byl show car jak svin
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Myslim, ze zatezak nemate sanci dodatecne natvarovat. On se taky jmenuje zatezak proto, ze ma hodne vydrzet
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
i zatezaky se daji vytvarovat, ale museji mit dostatecne vysoky chloupek ;o) sam jsem spouzil takovy ten netkany umelohmotny koberec... maj ho vsudemozne za cca 90/metr... miva takovy hnusny barvy+cerna.... jmeno nevim, je to dva roky...
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::