Alfa sraz Budejovice... (foto)
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Alfa sraz Budejovice... (foto)
Tak zalozim taky tema, at neni gulas, byl jsem v sobotu na AR srazu v Budejovicich, celkem fajn, jeli jsme na zamek Hluboka (asi 40 aut), pak se jelo do kempu, tam se kecalo, pilo (Budvar, nic moc) a peklo prasatko, takze supr (az na to ze se premnozily alfy 156, je jich jak sra*ek )
Tady je odkaz na fotky pana mr. Modeny, dodam dalsi svoje
http://www.czechferrari.cz/1cb_ar_sraz/thumb.html
Tady je odkaz na fotky pana mr. Modeny, dodam dalsi svoje
http://www.czechferrari.cz/1cb_ar_sraz/thumb.html
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Re: Alfa sraz Budejovice... (foto)
nebal bych se řict že NEJ, nejpropracovanejši a nejvymazlenejší...
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Toho jsem si taky všimnul,ve Varech je potkávám pořád!ARV6 píše:...az na to ze se premnozily alfy 156, je jich jak sra*ek ...
Rozhodně,líbí se mi i víc než ty nový!zvooky píše:Pěkny, ta tvoje tam byla asi jedna z nej co....
Co ty víš co měli pod kapotou!ARV6 píše:no libila se ale spis tem starsim (dospelim), byli tam trebas kluci se 156 a vzadu meli napis TYPE R, tak ty tohle moc nezaujme...
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1.8 a prej tam chce davat to turbo (bez prdele to rikal) No proste ceskej tuner jak z casopisuhattori_hanzo píše:Co ty víš co měli pod kapotou!ARV6 píše:no libila se ale spis tem starsim (dospelim), byli tam trebas kluci se 156 a vzadu meli napis TYPE R, tak ty tohle moc nezaujme...
Jo a ty novy alfy taky nejak nemusim, i kdyz je v nich fajn jizda ale nejak jsem tomu neprisel na chut... Paradoxne tam byla jenom jedna 75, jedinej zadohrab, je to celkem blby... ALe byl to spis malej regionalni sraz, 18.8. bude celostatni tak to bude lepsi, veterani atd...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jak ten kořen co chce rvát turbo do Favorita!ARV6 píše:1.8 a prej tam chce davat to turbo (bez prdele to rikal) No proste ceskej tuner jak z casopisu
✠Luftwaffle✠