Myslim ze to nebude zajimat jen mne.....
Prodám auto (15 let starý diesel) - hodne pod cenu stim ze potrebuju penize..
Kupujicimu vse ukazu,predvedu,projedeme se,nic mu netajím....
Sepíšeme smlouvu kde stvrzuje ze byl seznamen a ze souhlasi atd atd......
Podepiseme,dostanu penize,kazdy si jdeme po svem.
Za dva dny mi kupující volá ,ze zlomil ventil,prorazil píst a znicil hlavu a viní me z toho a chce auto vratit. KDO JE V PRAVU? KDO VYHRAJE PRIPADNY SOUD ?
Díky za vase zkusenosti atd...
Dotaz ohledne zaruky na ojety vuz
Moderátor: Idaho
Re: Dotaz ohledne zaruky na ojety vuz
Jestli máš ve smlouvě formulaci, že technický stav vozidla odpovíddá stáří a počtu ujetých Km, tak by jsi měl mít vyhráno. A to že se zlomí ventil, tak to nijek neovlivníš. To se může stát tobě stejně jako jemu. A za kým by jsi šel ty, kdyby se to stalo tobě?? Nikam.
jestli chce soud tak ho nech hodne lidi se nato vykasle jenom vyhrozujou
Bohužel v česku chcou lidi na auto co stálo nové 1,5mega je 12let staré a koupí ho za desetinu ceny záruku jako na nové.....dokonce ikdyž jim řekneš co je na autě špatně a že do toho musej něco nainvestovat....nech ho se potrápit,pokud jsi o tom nic nevěděl tak jde o smůlu ,zub času,únavu materiálu a nikdo to nemohl vědět.Soud ,tahanice a nakonec ti auto vrátí a ty mu budeš splácet po 2000bobromill píše:Myslim ze to nebude zajimat jen mne.....
Prodám auto (15 let starý diesel) - hodne pod cenu stim ze potrebuju penize..
Kupujicimu vse ukazu,predvedu,projedeme se,nic mu netajím....
Sepíšeme smlouvu kde stvrzuje ze byl seznamen a ze souhlasi atd atd......
Podepiseme,dostanu penize,kazdy si jdeme po svem.
Za dva dny mi kupující volá ,ze zlomil ventil,prorazil píst a znicil hlavu a viní me z toho a chce auto vratit. KDO JE V PRAVU? KDO VYHRAJE PRIPADNY SOUD ?
Díky za vase zkusenosti atd...