do aut pronikam postupne a tohle jsem nejak nikde moc osvetlene nenasel, tak si rikam, radeji se zeptam, nez delat chytryho a pritom vedet prd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
ja se neptal jestli to je dobry pro moje auto, ja jenom chtel vedet co to jeFazeey píše:pokud máš atmosférický 2.0 16v tak je ti to k ničemu
Když se pozorně začteš do toho jejich srovnání, tak v testu ten jejich mezichladič profituje hlavně z toho, že narvali největší možné jádro do originálního umístění a tím pádem získáš výhodu toho, že je umístěný mimo chladič klimatizace, která jinak teplem sytí klasický univerzální mezichladič umístěný mezi chladič klimy a vody extrémně. To zhoršuje jeho efektivitu. Tj. to co navrhuje nevzdělaný Miguel by v tomhle případě bylo úplně na kokot (a navíc jde jen o jeho sociální bublinu plnou fejkových a nekvalitních součástek). Pokud ten Toyosports máš u sebe na autě už vepředu před ostaníma chladičema, tak si nějakým Polským shitem samozřejmě nijak nepomůžeš. Toyosports je levná značka, Made In China to bude skoro jistě, konstrukce stejná, jako všechny ostatní laciné IC, tj. bar&plate. Ty drahé IC mají jednak za sebou nějaký vývoj, jednak kvalita výroby je jinde a hlavně často jde o mezichladiče tube&fin s extrudovanými žebry, takže mají lepší průtok, jsou lehčí a odolnější poškození. Jestli se ti taková investice vyplatí ovšem záleží na víc parametrech, prímárně hlavně na cílovém výkonu, objemu vzuchu co tím chceš protlačit, atd.Gooder píše:Nemáte někdo zkušenosti se značkami IC? Momentálně mám na autě od Toyosports. Sice to má být anglický výrobce, ale spíš bych to viděl na nějaký ebay/čína IC. Zaujal mě švédský Do88, na stránkách mají i porovnání s IC Volvo: https://www.do88.se/en/info/drop-in-vs-fmic-test.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pak je tu ještě Forge, který je 2,5x dražší. Zajímalo by mě, jak jsou na tom funkčně, případně nějaké zkušenosti.