Jizda v kritickych otackach

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
martin00111

Jizda v kritickych otackach

Příspěvek od martin00111 »

Mam takovej problem, na dvojce jsem velmi rychle obihal asi 3 vozy a najednou jsem zapomel preradit a ono
zhruba pri 100kilometrovi rychlosti se prestal tah motora prenaset na kola, jako kdyby jsem
jel na volnobeh,proste motor prestal jet a zpod kapoty se ozval takovej divnej zvuk,okamzite jsem si uvedomil
co se stalo a ihned jsem preradil, jel jsem zhruba na 7000 otackach, ted se mi zda ze motor jde jinak nez
predtim,motor 1.6benzin uplne novy,ani ne poradne zabehnuty. Mohl se motor nejak poskodit?

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: Jizda v kritickych otackach

Příspěvek od Fiesta »

mohl...propálenej píst, podpálenej ventil atd atd. Zajeď do servisu kde jsi auto koupil, je to v záruce.
VW PASSAT B5

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Nicmene to vypada na zasah omezovace.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Taky mi to příjde na obyčejnej omezovač otáček a pocit že to nejede jako jelo bude jenom mylná představa, ale jestli to opravdu už nejede jako jelo tak servis no :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

infinity
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od infinity »

Fakt to vypada na omezovac, a ten pocit co mas je takovej placebo efekt :)
Nic jineho by to asi nemelo byt, kratkodoby pobyt v cervenem poli zvladne kazde normalni auto, takze pokud mas auto v poradku, tak zasahu omezovace se vubec nemusis bat.
2.0 Integra Type-R DC2 powered @ http://www.breker.cz - EBC brakes, Buddy Club, Hard Race, Blox, Energy Susp., Megan Racing, Hawk,...
http://www.bc-racing.cz - sportovní a závodní podvozky

GReddy

Příspěvek od GReddy »

co sem videl nedavno video tak 20 let stara Rx7 FC vydrzela v omezovaci pres 10 minut takze novy auto by melo bejt dostatecne naddimenzovany takze neboj :)

petr18.vt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr18.vt »

GReddy píše:co sem videl nedavno video tak 20 let stara Rx7 FC vydrzela v omezovaci pres 10 minut takze novy auto by melo bejt dostatecne naddimenzovany takze neboj :)
ale erixsedma je taky pořádné auto.

jps

Příspěvek od jps »

myslim, že ti táta naseká, až se to dozví :D

Matias

Re: Jizda v kritickych otackach

Příspěvek od Matias »

No nejspíš to bude fakt omezovač. Jestli to bylo takový škubnutí, tak to bylo ono. Nebo si ten zvuk zopakuj. Až budeš mít zahřátej motor, tak podrž nohu na plynu a počkej si na omezovač, to pozáš, na otáčkoměru ti bude lítat ručička na jednom místě a bude ti kopat motor. Jestli to je ono, tak to bude omezovač. :-)

GReddy

Příspěvek od GReddy »

petr18.vt píše:
GReddy píše:co sem videl nedavno video tak 20 let stara Rx7 FC vydrzela v omezovaci pres 10 minut takze novy auto by melo bejt dostatecne naddimenzovany takze neboj :)
jasne jenze za tech 20 let taky pekne vylitana (byl to puvodni motor) tudiz vetsi pravdepodobnost rozpadu :D

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

GReddy píše:
petr18.vt píše:
jasne jenze za tech 20 let taky pekne vylitana (byl to puvodni motor) tudiz vetsi pravdepodobnost rozpadu :D
by me docela zajimalo jak se to tomu motoru stalo ze byl 10 minut v omezovaci :lol:
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“