Lagu II - co s ni?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
froxic
Kontaktovat uživatele:

Lagu II - co s ni?

Příspěvek od froxic »

Ahojte lidi mam ted nejaky patek novou lagunku a tak pomalicku premyslim cim ji zkraslit... hodim tu nejake fotky at mate predstavu, za kazdou radu budu vdecny

ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm

braino.swk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od braino.swk »

je to krasne auticko takto ako je... by som nic nemenil.. snad mozno ine disky... pekne limce s ciernymi stredmi :D

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

no chtel bych to jenom decentne, takze menim drobnosti. Napriklad tam jsou monoxenony a ktomu dalky byly zlute, takze jsem hned obednal cool blue od OSRAMU. Pak mi jeste nesedi ty zlute blinkry - prijdou tam bud cire nebo cerne.
ObrázekObrázek

No a jeste uvazuju ze tam hodim decentni mracitka, ale to by asi i souviselo s vymenou masky.
Obrázek
Jinak k tem kolum na fotkach mozna nevypadaj nic moc, ale nedovedu si pomoct a celkem mi to k tomu autu sedi. Takze ty necham jake jsou, spise bych koupil v budoucnu jine zadni svetla.

ObrázekObrázek
celkem se mi zamlouvaji ty cerne ale kdo vi jak by to vypadalo na cernem aute, respektive tmave sedem. Byl by nekdo ochotny udelat VT?

Jinak dikes kara je to fakt super :)
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

zadni lampy rozhodne nechat, trosku to SUV :lol: snizit a bude to hodne pekne, hodit oterove listy do laku a nebo pryc s nima uplne a dat do pryc samolepky ze zadu
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

jo tu jednu muzu sundat, ale ta bila CZka je vicemene zakryvacka.. puvodni majitel jak couval to tam krapet tuknul..... jinak k tomu snizeni uz to ma sport podvozek -40 tak to bych nejak nehrotil.... ale i tak dikes za rady s tema listama, ale to by znamenalo zakytovani, plneni, a lakovani... ale do budoucna proc ne, je dobre mit neco v rukavu

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

froxic píše:jo tu jednu muzu sundat, ale ta bila CZka je vicemene zakryvacka.. puvodni majitel jak couval to tam krapet tuknul..... jinak k tomu snizeni uz to ma sport podvozek -40 tak to bych nejak nehrotil.... ale i tak dikes za rady s tema listama, ale to by znamenalo zakytovani, plneni, a lakovani... ale do budoucna proc ne, je dobre mit neco v rukavu
tak je jenom nalakovat ty listy, u nas v rudne jezdi jedna laguna co ma zavarene i kliky, silene kridlo a narazniky a je to docela bastl imho, tohle auto je podle me krasny takovy jaky je

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Re: Lagu II - co s ni?

Příspěvek od Fiesta »

jiný kola a dolů
VW PASSAT B5

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Žádné lampy. Pokud to myslíš vážně, 2dílná kola jsou základ, na Lagunu asi optimální kompromis 18" (třeba ASA ZR1, Momo FXL II apod.).

To snížení "sportovního" podvozku proti sérii odhaduju na max 20 mm, ale klidně to tak nech.

Nalakovat lišty jak už bylo řečeno.

Jinak lipa od Elia nevypadá zle:
Obrázek
Gr33N MoNsT3R

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

S jizdnima vlastnostma jsem nad miru spokojem drzi to v zatackach jak forumule jedna takze snizeni bych nechal jak je i kdyz to nebude moc a kola tam necham se mi libej mno a zas davat do toho dalsich 25K mozna i vice za kola, to radsi koupim masku a tak.. jinak ty listy by mozna nebylo spatne hodit do laku, jenom zase u te barvy nijak vyrazne nebijou do oci mno. Ale co by nebylo na skodu tak nechat zatmavit okna, jak tak ted uvazuju :)

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Všechno je relativní. I Laguna II držící v zatáčkách jako formule.

Kola stojí od cca 11 tis. za jedno.

Heh, tak na takový pseudotuning (nebo pseudostyling) snad nepotřebuješ rady ne? Votuň to maskou a mračítky, dej si tam fólie a čirý blikače a můžeš vyrazit na tuning sraz. :D
Gr33N MoNsT3R

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

HH, to budu sileny tuner uz ale ze? Jeste velke bum bum z auta a bude uplne nejlepsejsi cece :P Ne tak to vazne ne, s jizdou s oterenyma sibama jsem vyrostl. Spis to chci nejak decentne poladit, tak dikes za rady a az tam neco pridam tak pisnu mno, jinak nekdy s kamosem udelam nejake pekne fotky v prirode lepsim fotackem tak to sem potom muzu prdnout

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Já kdybych měl takový auto tak si pískám a upravím fakt jen něco ... kola se na to hoděj ... podvozek to určitě chce... sundej všilijaký nápisy možná bych dal i ty černý lampy jelikož máš černý auto tak by to možná stálo za to 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já se připojim k většinovému názoru - nechat to origo
Proč? Protože to auto je pěkný už tak.
Zadní lampy bych nechal origo - svítí určitě lépe než ty lexusy.
Kola jsou nejhezčí co se na laguny dávaj, taky bych je nechal.
Podvozek - pokud chceš přijít o komfort tak nějaký vhodný set tlumičů+pružin
Sportovní vložku filtru
Děrované brzdové kotouče
Audio

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

JJ, jenom to tak decentne chcu doladit, takze cerne blinkry a asi i cerne zadni lampy moc se mi libi, ale asi si pred tim udelam VT jak by to vypadalo a jesli by se na to spise nehodili ty cire chromovane.
Jinak k te vlozce abych pravdu rekl tak nad timto jsem jeste neuvazoval, u clia 1.2 jsem se rozhodl to to jsou vyhozene penize, ale tu by to mozna mohlo byt i k uzitku.. ono 2.0T benzin, na nem by to mohlo byt i trosku znat ne? A co spotreba, myslite ze by mohla jit o neco dolu?

Jinak tady jsem nasel nejaky filtr primo pro ten typ motoru a airboxu..
http://renault.autodoplnky.cz/renault-l ... 6v-s284151

co myslite jsou to vhodne vlozene penize?

Jinak jeste k tomu podvozku - ja jsem s nim nadmiru spokojen a zase bych se tolik nepodrizoval jenom esteticke strance, ty nase tankodromy jsou cim dal tim horsi.

No a jinak audio tam je Cubase nejvyssi rady takze kdyz tam hodim nejake CDcko tak to hraje solidne, ciste, vyvazene.... nerikam ze na nejakou upravu nedojde, ale radsi bych se prvne vrhnul na podstatnejsi veci. Treba ten filtr, svetla, maska....

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

froxic píše:JJ, jenom to tak decentne chcu doladit, takze cerne blinkry a asi i cerne zadni lampy moc se mi libi, ale asi si pred tim udelam VT jak by to vypadalo a jesli by se na to spise nehodili ty cire chromovane.
Jinak k te vlozce abych pravdu rekl tak nad timto jsem jeste neuvazoval, u clia 1.2 jsem se rozhodl to to jsou vyhozene penize, ale tu by to mozna mohlo byt i k uzitku.. ono 2.0T benzin, na nem by to mohlo byt i trosku znat ne? A co spotreba, myslite ze by mohla jit o neco dolu?

Jinak tady jsem nasel nejaky filtr primo pro ten typ motoru a airboxu..
http://renault.autodoplnky.cz/renault-l ... 6v-s284151

co myslite jsou to vhodne vlozene penize?

Jinak jeste k tomu podvozku - ja jsem s nim nadmiru spokojen a zase bych se tolik nepodrizoval jenom esteticke strance, ty nase tankodromy jsou cim dal tim horsi.

No a jinak audio tam je Cubase nejvyssi rady takze kdyz tam hodim nejake CDcko tak to hraje solidne, ciste, vyvazene.... nerikam ze na nejakou upravu nedojde, ale radsi bych se prvne vrhnul na podstatnejsi veci. Treba ten filtr, svetla, maska....
ale kdyz ti jde spis o komfortni svezeni a o to neutracet vsechno za benzin, tak sis mel poridit spis naftu nez 2.0T

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Ne naftu dekuji nechci....ono to neni ono, ten pocit vytocit pekne motor do 7K, jak jsem to auto kupoval tak jsem pocital ze si neco papne a stejne kdybych koupil diesela coz bych nikdy neudelal a neudelam tak bych mel drazsi udrzbu a i porizovaci cena by byla drazsi takze si myslim ze kdyz celkove zaplatim za cele pouzivani auta o 10-20K za benal tak me to nevytrhne :)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

ta vložka filtru ti výkon nezvedne, motoru se trochu lépe dýchá a vyhozený peníze to nejsou v tom smyslu, že ji vypereš a znovu vrátíš do boxu, origo papír filtru vyhodíš

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Nj, zas bych toto mohl vyvratit ze papir stoji par kacek, ale do te vlozky mozna pujdu od KNka vyjde na nejakych 1400 coz neni moc 8)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

to už je na tobě, mě se sportovní filtr vždycky vyplatil

remix

Příspěvek od remix »

tatik ma 1,8 16v benzin ted zajel na dovcu s prumernou spotrebou neco kolem 6ti litru... po meste mu to bere neco kolem 8-9 no... ale benzin je benzin :D
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

MComb

Příspěvek od MComb »

Oddělej zezadu ty CZtky... Máš tam 3 :twisted: Jednu vlevo,druhou na značce a třetí bílou vpravo. Nejhorší výmysl. Bílá CZtka... Radši odřenej lak...

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

nj, modra pujde urcite dooole, bilou sundam tez.. a pokud to bude nekoukatelne... tak tam nalepim neco jineho...

MComb

Příspěvek od MComb »

froxic píše:nj, modra pujde urcite dooole, bilou sundam tez.. a pokud to bude nekoukatelne... tak tam nalepim neco jineho...
8) Jinak je to moc pěkné autíčko a řešil bych to jen decentně. Podvozek, kola, folie na okna a popřípadě nějakou optiku. Tak ať ti slouží :D

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

jj dikes. Jinak ta modra nalepka uz je dole.... a misto te bile CZky bych to zakryl nejakou jinou nalepkou, mozna KN, GT nebo neco takoveho asi v sede barve a ten filt koupim az ted doladim jeste male drobnosti jako treba ze ta mrska nedobiji :lol:

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“