radar před tunelem...
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
radar před tunelem...
tohle mi přišlo mailem......tak se s Vámi podělím...
Zdravím všechny,
po absolvovaném referentském školení vedeném panem XYZ Vám předávám od něj získanou neoficiální informaci, a to že cca od tohoto týdne začne naplno fungovat systém měření rychlosti radarem v Libereckém tunelu, tzn. i s fotkami a zasíláním pokut poštou! Už to nebude jen "blikání sedmdesátky".
Každý adresát nech s touto informací naloží, jak se mu zlíbí.
Přeji hezký den XY
Zdravím všechny,
po absolvovaném referentském školení vedeném panem XYZ Vám předávám od něj získanou neoficiální informaci, a to že cca od tohoto týdne začne naplno fungovat systém měření rychlosti radarem v Libereckém tunelu, tzn. i s fotkami a zasíláním pokut poštou! Už to nebude jen "blikání sedmdesátky".
Každý adresát nech s touto informací naloží, jak se mu zlíbí.
Přeji hezký den XY
Naposledy upravil(a) CTS.CZ dne 12 říj 2007 16:54, celkem upraveno 2 x.
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
Re: radar před tunelem...
Díky za INFO ..
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
hlavne pro tebe Miras!holt ted budes jezdit jen na jednicku-))
Toyota Avensis wagon 2.0 D-4D /2004/
Hm...
dík za info
dík za info
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě by mě zajímalo, jestli je i něco ve směru Praha-Děčín, nebo to bliká jen ve směru Děčín-Praha? Jinak díky za info. 

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
kamera tam je, ale tuším že bez fotografa 

FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
hudyss píše:hlavne pro tebe Miras!holt ted budes jezdit jen na jednicku-))

tak já pořád musim opakovat tu svou.. že tam prej krom občasné návštěvy krajského družstva s Octavii nebo co to maj.. nic neměří...
Musím s Tebou souhlasit..dle spolehlivého zdroje je to jen kachna..ten radar je jen upozorňující a je v majetku ŘSD,tudíž žádné sankce ze strany města ani policie.Jediný měření probíhá ZA TUNELEM ve směru na Prahu..a to jak správně píšeš s Octávkou..ooffice píše:tak já pořád musim opakovat tu svou.. že tam prej krom občasné návštěvy krajského družstva s Octavii nebo co to maj.. nic neměří...
Dokud to bude "měřit" tak jak to měří tak ať mi s tím políbí prdel.... sory že to tak musím říct.
Jedu si předpisově 70 na tachu (67 real) a protože zamnou valí náklaďák 100 ještě před cedulí omezující rychlost na 70km/h tak se to rozbliká, ale na mne
Tak co to dopiči měří a kdo by na té fotce byl a čí rychlost by tam byla?
To kokotblikátko měří do špatné vzdálenosti, protože bliká když překročiš rychlost ještě před cedulí a vůbec není jasné koho by to vyfotilo, protože úsek mezi tím kdy toreaguje, značkou s omezením a vlastní kamerou je dooost dlouhý a v klidu se tam vejde 5-6 aut s rozumným rozestupem.
Pravdou ale je že mne to hodně sere, protože nevím proč to na mne má co blikat když já jedu pod omezenou rychlost. jako u všech kamer tak používám clonítko, pomalu nesnáším všechny ty zkurvené kamery co nás špehujou na každém kroku, to je jak v Matrixu.
Jedu si předpisově 70 na tachu (67 real) a protože zamnou valí náklaďák 100 ještě před cedulí omezující rychlost na 70km/h tak se to rozbliká, ale na mne

Tak co to dopiči měří a kdo by na té fotce byl a čí rychlost by tam byla?
To kokotblikátko měří do špatné vzdálenosti, protože bliká když překročiš rychlost ještě před cedulí a vůbec není jasné koho by to vyfotilo, protože úsek mezi tím kdy toreaguje, značkou s omezením a vlastní kamerou je dooost dlouhý a v klidu se tam vejde 5-6 aut s rozumným rozestupem.
Pravdou ale je že mne to hodně sere, protože nevím proč to na mne má co blikat když já jedu pod omezenou rychlost. jako u všech kamer tak používám clonítko, pomalu nesnáším všechny ty zkurvené kamery co nás špehujou na každém kroku, to je jak v Matrixu.

Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemusíšz tohgo být vůbec nervózní..dali to tam,aby ta většina pablbů nedodržujících rychlost(počítám se k nim též) aspoň na chvilku ubrala a měla nad čím přemýšlet!!
Fotit to fakt neumí!!
Fotit to fakt neumí!!
SDI a klame tělem - aneb nafta v kamnech,turbokamnech..
www.chipforum.cz
www.chipforum.cz