Bugatti Veyron vs. BMW M3 drag
Moderátor: Jardafox
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bugatti Veyron vs. BMW M3 drag
✠Luftwaffle✠
Re: Bugatti Veyron vs. BMW M3 drag
Na ja gut, ale v tý stříbrný se mi ten Veyron moc nelíbí, jinak si stejně myslím že noje M3 je pěkný vozítko... přecejen srovnávat tyhle auta malinko jiná cenová
štyrykrátštyry tédéí
štyrykrátštyry tédéí
hlavně místní frajírek si ty 2 mega užije zplna hrdla, zatímco pan cizinec utratil ranec zlata a s veyronem si neužije zpoloviny takovýho blbnutí, z místa A do B bude vždy rychlejší to ano, ale to je tak všechno.....asi mam zkreslený představy ale já bych tu bugatti nechtěl, nemluvim jen o nějakém driftování, ale i o okruzích, prostě 1888kg f automatu mi nevoní, nemluvě o servisu když se to škrábneFOG píše:Na ja gut, ale v tý stříbrný se mi ten Veyron moc nelíbí, jinak si stejně myslím že noje M3 je pěkný vozítko... přecejen srovnávat tyhle auta malinko jiná cenová
Zase jeden co závidí. Jestli někdo napíše, že by Veyrona nechtěl, protože ..... a ....... a ........ tak kecá a nebo je blázen.T-O-M píše:hlavně místní frajírek si ty 2 mega užije zplna hrdla, zatímco pan cizinec utratil ranec zlata a s veyronem si neužije zpoloviny takovýho blbnutí, z místa A do B bude vždy rychlejší to ano, ale to je tak všechno.....asi mam zkreslený představy ale já bych tu bugatti nechtěl, nemluvim jen o nějakém driftování, ale i o okruzích, prostě 1888kg f automatu mi nevoní, nemluvě o servisu když se to škrábneFOG píše:Na ja gut, ale v tý stříbrný se mi ten Veyron moc nelíbí, jinak si stejně myslím že noje M3 je pěkný vozítko... přecejen srovnávat tyhle auta malinko jiná cenová
Pokuď máš na Veyrona, tak takové blbosti neřešíš, protože si můžeš koupit jakékoliv další auto. A řešit, jak drahej bude servis. To řeší zase jen, co na to auto nemá.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevim co je na tom ze by ho nechtel? ja bych ho taky nechtel a vybral bych si za nej urco hodne lepsich a zabavnejsich aut nez veyron jeAnděl píše:Zase jeden co závidí. Jestli někdo napíše, že by Veyrona nechtěl, protože ..... a ....... a ........ tak kecá a nebo je blázen.T-O-M píše:hlavně místní frajírek si ty 2 mega užije zplna hrdla, zatímco pan cizinec utratil ranec zlata a s veyronem si neužije zpoloviny takovýho blbnutí, z místa A do B bude vždy rychlejší to ano, ale to je tak všechno.....asi mam zkreslený představy ale já bych tu bugatti nechtěl, nemluvim jen o nějakém driftování, ale i o okruzích, prostě 1888kg f automatu mi nevoní, nemluvě o servisu když se to škrábneFOG píše:Na ja gut, ale v tý stříbrný se mi ten Veyron moc nelíbí, jinak si stejně myslím že noje M3 je pěkný vozítko... přecejen srovnávat tyhle auta malinko jiná cenová
Pokuď máš na Veyrona, tak takové blbosti neřešíš, protože si můžeš koupit jakékoliv další auto. A řešit, jak drahej bude servis. To řeší zase jen, co na to auto nemá.
I kdybych měl miliardový konto tak si Veyrona nekoupím, jsem blázen? Dík, děsně mu závidím, radši bych jezdil do práce v Corvette, která stojí ani né 2mega. A na dovolenou bych vyrazil v M5 Touring, nějakej Veyron, kam se mi ani golfový hole nevejdou? nepoužitelnýAnděl píše:Zase jeden co závidí. Jestli někdo napíše, že by Veyrona nechtěl, protože ..... a ....... a ........ tak kecá a nebo je blázen.T-O-M píše:hlavně místní frajírek si ty 2 mega užije zplna hrdla, zatímco pan cizinec utratil ranec zlata a s veyronem si neužije zpoloviny takovýho blbnutí, z místa A do B bude vždy rychlejší to ano, ale to je tak všechno.....asi mam zkreslený představy ale já bych tu bugatti nechtěl, nemluvim jen o nějakém driftování, ale i o okruzích, prostě 1888kg f automatu mi nevoní, nemluvě o servisu když se to škrábneFOG píše:Na ja gut, ale v tý stříbrný se mi ten Veyron moc nelíbí, jinak si stejně myslím že noje M3 je pěkný vozítko... přecejen srovnávat tyhle auta malinko jiná cenová
štyrykrátštyry tédéí
Ty bys neroznal závist od trakaře koukam Osobně si myslim, že dost bohatých lidí si raději koupí jiné auto než veyrona(třebaže na něj mají). Takový Enzo nebo Zonda, případně 911 GT2/3/RS jsou určitě víc řidičský auta. Já bych raději koupil starý Ferrari nebo Maserati než tuhle obludu. U mě je blázen ten co dá za tohle auto tolik peněz když může mít 10 jinejch a lepších.Anděl píše:Zase jeden co závidí. Jestli někdo napíše, že by Veyrona nechtěl, protože ..... a ....... a ........ tak kecá a nebo je blázen.T-O-M píše:hlavně místní frajírek si ty 2 mega užije zplna hrdla, zatímco pan cizinec utratil ranec zlata a s veyronem si neužije zpoloviny takovýho blbnutí, z místa A do B bude vždy rychlejší to ano, ale to je tak všechno.....asi mam zkreslený představy ale já bych tu bugatti nechtěl, nemluvim jen o nějakém driftování, ale i o okruzích, prostě 1888kg f automatu mi nevoní, nemluvě o servisu když se to škrábneFOG píše:Na ja gut, ale v tý stříbrný se mi ten Veyron moc nelíbí, jinak si stejně myslím že noje M3 je pěkný vozítko... přecejen srovnávat tyhle auta malinko jiná cenová
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
tak to já bych zas veyrona chtěl
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten billboard za tím!No to je masakr!Takeshi píše:kdo to fotil,přiznejte se prej v mostě?
Jinak k Veyronu - jeho šílenost je právě v tom že se dá řídit jednou rukou a ještě při tom naloží tomu Enzu nebo Carreře...A to si netahám z prstu,četl jsem asi pět testů a všude psali to samý.Možná je těžkej,ale jinak rozměrově je dost malej.A řešit jestli s ním jde nebo nejde driftovat už mi příjde jako totální plácání okolo sebe,protože to už by se pak mohlo nadávat i na RS4,vždyť je to čtyřkolka! Taky kdo má Veyrona,tak má určitě v garáži i nějakou tu GT3 nebo něco podobnýho "na víkend"...A řešit ohledně Veyrona peníze,to je skoro neslušný!
✠Luftwaffle✠
- mikiVTS
- Kontaktovat uživatele:
T-O-M píše: U mě je blázen ten co dá za tohle auto tolik peněz když může mít 10 jinejch a lepších.
lenze je velmi pravdepodobne, ze on tych dalsich 10 aut ma . Naco tu riesite take voloviny
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak takmikiVTS píše:T-O-M píše: U mě je blázen ten co dá za tohle auto tolik peněz když může mít 10 jinejch a lepších.
lenze je velmi pravdepodobne, ze on tych dalsich 10 aut ma . Naco tu riesite take voloviny
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle věco miluju.. Umí to chlapíci skvěle.. PeckaAlfoun píše:top gear http://www.youtube.com/watch?v=2sHOiBIffVQ
http://www.youtube.com/watch?v=xx2rvcT6eOw
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
-
- Kontaktovat uživatele:
A ten co si ho koupil tady v cr ma kolik aut? Proc byl jeden sposlednich na okruhu a proc jel jen par kol? Cim pak to asi bude?
Ze by neumel ridit jednou rukou?
Ze by neumel ridit jednou rukou?
Nevím kdo to fotil, ale tohle cabrio byla na BIG BMW srazu v Hoškovicích. Je to 335i s červeným interiérem...nádhera.Takeshi píše: kdo to fotil,přiznejte se prej v mostě?
K věci. Jak psal T-O-M, v životě bych si Bugatti nekoupil. Ze zvědavosti bych se v tom svezl, neříkám že je to zlé auto, ale k čemu je mi síla, která se dá využít jen na sprintu. V zatáčkách by mu ujelo i o 600 koní slabší auto ve 4x4....
Mít ty prachy, jdu do Lamba, Ferrari F430, nebo podobných značek, který mají se supersporty velice dobré zkušenosti za poloviční peníze. K tomuto sprintu jen dodám, že nechámu proč u M3 nezapl nějaké ASR, myslím že by potom s Bugatti nebyl o tolik rychlejší. BMW prohrabalo 60m na startu (2-3sek ztráta u takovýho auta)
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II