Hemi´s Felina

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Hemi.cz

Hemi´s Felina

Příspěvek od Hemi.cz »

Zdravím.Původní plán byl jasný-zamračit,ale čím dál víc uvažuju,jestli by to spíš neuškodilo.Chtěl bych slyšet váš názor na mračení a taky na celkový můj předek.Nechci se ohánět argumentama,že taky nejsem nijak zvlášť zkušený,ale jen pro představu říkám,že tohle je moje vůbec první hraní si s nárazníkama,maskou a vůbec autem.Děkuju za všechny komenty.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Hemi.cz dne 02 čer 2008 10:35, celkem upraveno 2 x.

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Na mraceni se vykasli,to pokavad udelas tak to akorat znicis,zkus pokracovat dal,ale nejak v tom narazniku,zda se mi takovej nemastnej neslanej,nevim no.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Hemi´s Felina - Zamračit nebo ne?

Příspěvek od kubi »

Hlavně se toho nezalekni, taky začínám, a není to lehký, ale to by byla nuda být to easy :-D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

MComb

Příspěvek od MComb »

Má to zatím takovej zvláštní výraz, ale uvidíme až bude finále :) A decentního mračení bych se nebál :wink:

chico

Příspěvek od chico »

osobne bych poresil vic souhru spojleru a masky ta co tam je ted to degraduje docela a na mraceni se vykasli ty svetla na to nejsou tvarove vhodna

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Ono podle mě ta maska k tomu spoileru sedí tvarově...spíš se tam už moc nehodí ty světla, chce to asi ty z nový tváře a ty pak nějak doupravit (AngelEyes nebo jenom bixe nebo tak něco...)

remix

Příspěvek od remix »

nemračit, zkus se inspirovat mou bývalou feldou... nárazník a vše ostatní jsem taky dělal poprvé a docela se mi to líbilo. Hodně moc udělá snížení, takhle jak to máš je to moc vysoko a nárazník vypadá divně, jen se toho nebát. Já nadával měsíc jen nad přípravou nárazníku s tím, že už nikdy už to podruhé dělat nebudu :lol:

Obrázek
http://ttk.unas.cz/hrochac.htm
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

co máš s tou maskou,že je tak divně vystouplá u světel a tvoří tam divnou linku,to bych určitě nemračil protože to nemáš kam napojit,tim by se to pokazilo

remix

Příspěvek od remix »

to bylo na mě :?

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

remix píše:nemračit, zkus se inspirovat mou bývalou feldou... nárazník a vše ostatní jsem taky dělal poprvé a docela se mi to líbilo. Hodně moc udělá snížení, takhle jak to máš je to moc vysoko a nárazník vypadá divně, jen se toho nebát. Já nadával měsíc jen nad přípravou nárazníku s tím, že už nikdy už to podruhé dělat nebudu :lol:

http://ttk.unas.cz/HROCHAC/P6300101.JPG
Konečně vidím jak vypadala ta tvoje felda :) paradní, podobně chci řešit svou, akorat se bude samozřemně trošec lišit (asi) :lol:

Teď budu "barvit" palubku, začinam dělat zadni diodové světla, a budu kupovat narazník z faceliftu a zahlazovat to místo pro lišut + uprava otvoru. Ještě zjišťuju info o bixenonech od xenonmana...
Asi bys mi neporadil co je všechno třeba upravit na těch uchytech u toho narazníku?
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

chico

Příspěvek od chico »

takeshi: masku ma s faceliftu ale svetla ze stareho modelu proto to nesedi prave proto jsem psal at udela neco s maskou a nebo svetlama

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

remix píše:nemračit, zkus se inspirovat mou bývalou feldou... nárazník a vše ostatní jsem taky dělal poprvé a docela se mi to líbilo. Hodně moc udělá snížení, takhle jak to máš je to moc vysoko a nárazník vypadá divně, jen se toho nebát. Já nadával měsíc jen nad přípravou nárazníku s tím, že už nikdy už to podruhé dělat nebudu :lol:

Obrázek
remix > akurat ja som si precital prvy prispevok a hned som hladal tu fotku tvojej byvalej feldicky... musim ti povedat ze nevidel som krajsi predok ako si mal ty... decentnevyborny .. respect :wink:

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jako výše, ta remixova byla vážně špička, stačilo opravdu málo, ale krásně to zazářilo, když sem viděl, za kolik se prodávala a nemohla prodat, tak jsem nechápal :ja_nic:

každopádně bejt Hemim, tak nemračim, v dnešní době už to prej není IN a spíš trošku popřemejšlim nad tou maskou a okolím, mě to přijde zvláštní, ale Bůh ví, co z toho nakonec bude 8)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

jj mraceni uz je take onicom aj podla mna... take angel eye spravia ovela viac ako zamracenie... a uz vobec ne MRACITKA :evil: fuj to je hnus ked to vidim :wink:

AntonioGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntonioGT »

TO Hemi.cz Zdá se mi to nebo ji máš nabořenou na pravou stranu?To světlo je nějaký utopený a maska tam nesedí přesně.
A jinak souhlasím s klukama.....nedávej mračítka žádný.........ani vařený,ani plastový.Feldě sedí uhlazenej styl.

remix

Příspěvek od remix »

Díky kluci jsem rád že se felda líbila, dělal jsem ji jen tak ve volném čase, své chyby měla ale na to jak vypadala při koupi tak to na konci bylo o něčem jiném :D Bohužel musel sem ji prodat, protože jezdím autem každý den do práce a to už bylo opravdu hodně dole a nedalo se, komfort žádný..

jen pro info, po týdnu dopadla takto :( :( :( je to smutné když nakonec sem ji prodal jen za 50tis. :(
Obrázek
(na závěr: uražený kus převodovky, rozbitá olejová vana, rozsekaný nárazník, hnutý sloupek, rozbitá šiba, kapota na výměnu...
kdybych to věděl že to tak dopadne tak ji raději zavřu do garáže a neprodám :(

šigy - nárazník sem měl z nového modelu zavařená oka, zavařená lišta, držáky nárazníku jsem nějak udělal v garáži, nic složitého, je třeba to zkoušet, akorát maska neseděla úplně jak by měla.. ale šlo to :D

Hemimu se omlouvám že jsem to tu trochu zamarasil.. :oops:

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Já právě chtěl zkusit,jak bude vypadat maska z nového modelu na starém a podle mě to sedí..aspoň mě se líbí.Konečně ji mám už vyplněnou všema šprušlema.Jen při zkládání těch dvou masek jsem se mírně sekl o půl centimetru,tak není přesně ve středu,ale všiml jsem si toho až po přilepení,takže v brzké budoucnosti se s tím nebude dělat už nic.Při focení to bylo poskládané jen tak,ať jde vidět,jak to bude vypadat,takže ty zasr...né šroubky pod blinkrama nebyly,tudíž maska v kraji neseděla přesně,proto světlo vypadalo utopeně..a ani blinkr tam vlastně ještě nebyl.
Světla určitě v plánu jsou,ale realizace je otázkou času a peněz.Takže se ve finále určitě objeví jiné.
Jinak to Remix:Chtěl jsem se zeptat,jak jsi dělal tvůj nárazník?Já na ten můj nalepil nějaké plasty,abych posunul tu horní část dopředu.dutiny vystříkal pěnou,ať to drží.A nakonec přepatlal tmelem do požadovaného tvaru.Samo,že mi to po laku krásně začalo praskat.A taky jsem přišel na dost jiných a lepších postupů práce,ale taky po laku...nojo,smůlka.Jen se chci zetat,jestli kdybych to přetáhnul laminátem,jestli by to zamezilo tomu praskání.Díky za odpověď,tvoje Felda je super 8)

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

jo a dolů to určitě taky půjde,ale stejný problém jak se světlama...čas a money.S tím mračením ještě nevím.Brzo dodám pár nákresů,jak by to mohlo s mračením vypadat,jen tak pro představu.

remix

Příspěvek od remix »

Já si to nechal zavařit člověkem který se na to specializuje, svařuje plasty, vyšlo to na cca 1000kč a ani jedna prasklinka. Prostě jak originál. Pak jsem to přetáhl vlasečnicovým kitem a pak jemným... (asi 10x :roll: ) ikdyž se to nezdá, tak to je kulaté na všechny strany a strašně se to brousilo, protože vždycky někde vylezl důlek nebo něco podobného. :roll: 8)

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Nazdar hemi. Myslim, ze tys mel vzdycky dost estetickyho citeni, takze to delej podle sebe a bude to ok. Ja osobne bych v zadnym pripade nemracil(ale ja bych nemracil na zadnym aute...) a ta maska mne tam teda taky moc nesedi, jak ma na bocich ty linie/prolisy, tak konci proste jen tak v kapote a na nic nenavazuji, to se mi moc nepaci...
Jinak teda remixova felinka byla naprosto luxusni a moc sem ji chtel koupit. Skoda, ze sem tenkrat jeste nemoh. Byla proste uzasna a uplne mne uchvatila, skoda, ze takhle dopadla... :cry:
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

remix píše:
šigy - nárazník sem měl z nového modelu zavařená oka, zavařená lišta, držáky nárazníku jsem nějak udělal v garáži, nic složitého, je třeba to zkoušet, akorát maska neseděla úplně jak by měla.. ale šlo to :D

Hemimu se omlouvám že jsem to tu trochu zamarasil.. :oops:
Jj vím, že je z nového, už ho mám nějaký týden zamluvený u znameho :) akorat že jsem slyšel, že je třeba upravit nějaké držáky, ať to pasuje pěkně 8)

Jinak škoda, že dopadla jak dopadla :cry:
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Mě šel nový nárazník na starou tváš bez problémů,a nic jsem nemusel upravovat,žádný držák

remix

Příspěvek od remix »

no je fakt, ze ja mel naraznik, ktery lezel u popelnice, tak to byl jen takovy pokus puvodne. origo drzaky tam byly urvane, proto jsem delal nove...

kubajzsemily
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajzsemily »

remix: auto prodat nejlip co nejdal, já jsem se po třech nedělích co jsem prodal moje bejvalý auto, jel kouknout na totalku :cry:
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek

-Jakub-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Jakub- »

Hemi: Neprodal jsem ti svoje BBS?
Golf V TDI 103Kw
Obrázek

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

můj byl taky ťuklej,ale drřáky měl a šel bez problémů.
-Jakub-:jj,jsem to já a ještě pořád zdárně slouží 8)

Hemi.cz

Příspěvek od Hemi.cz »

Tady je ten slíbený náčrt.Podle mě to mračení nevypadá nejhůř.Jsem zvědavý na vaše názory.
Obrázek

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

hemi , to mraceni nevypada spatne ale neni to nic originalniho a mraceni samo o sobe radsi ne nez jo ... proste uz je toho tady zamracenyho vic nez dost , ja se pro to se na to vykaslat :?:
Stilyng objemem nenahradýš

Kód: Vybrat vše

www.strasse.cz - oblečení s autotématikou

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

včera jsme tady u nás v Třebu potkal feldu, která má masku stejně řešenou jako ta tvoje :D ........nekecám.Vypadá to zvláštně,ale každýmu se líbí něco jinýho.Já jsem teda pro mračení, protože takhle to vypadá, s prominutím, děsně a s mračením o hromadu lépe :D :wink:
svět dospělých je pro mne záhadou......

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Nejak se mi nezobrazuje ta tvoje prvni fotka... Je chyba u me nebo to nejede nikomu? :?

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“