Hemi´s Felina
Hemi´s Felina
Zdravím.Původní plán byl jasný-zamračit,ale čím dál víc uvažuju,jestli by to spíš neuškodilo.Chtěl bych slyšet váš názor na mračení a taky na celkový můj předek.Nechci se ohánět argumentama,že taky nejsem nijak zvlášť zkušený,ale jen pro představu říkám,že tohle je moje vůbec první hraní si s nárazníkama,maskou a vůbec autem.Děkuju za všechny komenty.
Naposledy upravil(a) Hemi.cz dne 02 čer 2008 10:35, celkem upraveno 2 x.
Re: Hemi´s Felina - Zamračit nebo ne?
Hlavně se toho nezalekni, taky začínám, a není to lehký, ale to by byla nuda být to easy
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
osobne bych poresil vic souhru spojleru a masky ta co tam je ted to degraduje docela a na mraceni se vykasli ty svetla na to nejsou tvarove vhodna
nemračit, zkus se inspirovat mou bývalou feldou... nárazník a vše ostatní jsem taky dělal poprvé a docela se mi to líbilo. Hodně moc udělá snížení, takhle jak to máš je to moc vysoko a nárazník vypadá divně, jen se toho nebát. Já nadával měsíc jen nad přípravou nárazníku s tím, že už nikdy už to podruhé dělat nebudu
http://ttk.unas.cz/hrochac.htm
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Konečně vidím jak vypadala ta tvoje felda paradní, podobně chci řešit svou, akorat se bude samozřemně trošec lišit (asi)remix píše:nemračit, zkus se inspirovat mou bývalou feldou... nárazník a vše ostatní jsem taky dělal poprvé a docela se mi to líbilo. Hodně moc udělá snížení, takhle jak to máš je to moc vysoko a nárazník vypadá divně, jen se toho nebát. Já nadával měsíc jen nad přípravou nárazníku s tím, že už nikdy už to podruhé dělat nebudu
http://ttk.unas.cz/HROCHAC/P6300101.JPG
Teď budu "barvit" palubku, začinam dělat zadni diodové světla, a budu kupovat narazník z faceliftu a zahlazovat to místo pro lišut + uprava otvoru. Ještě zjišťuju info o bixenonech od xenonmana...
Asi bys mi neporadil co je všechno třeba upravit na těch uchytech u toho narazníku?
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
takeshi: masku ma s faceliftu ale svetla ze stareho modelu proto to nesedi prave proto jsem psal at udela neco s maskou a nebo svetlama
-
- Kontaktovat uživatele:
remix > akurat ja som si precital prvy prispevok a hned som hladal tu fotku tvojej byvalej feldicky... musim ti povedat ze nevidel som krajsi predok ako si mal ty... decentnevyborny .. respectremix píše:nemračit, zkus se inspirovat mou bývalou feldou... nárazník a vše ostatní jsem taky dělal poprvé a docela se mi to líbilo. Hodně moc udělá snížení, takhle jak to máš je to moc vysoko a nárazník vypadá divně, jen se toho nebát. Já nadával měsíc jen nad přípravou nárazníku s tím, že už nikdy už to podruhé dělat nebudu
jako výše, ta remixova byla vážně špička, stačilo opravdu málo, ale krásně to zazářilo, když sem viděl, za kolik se prodávala a nemohla prodat, tak jsem nechápal
každopádně bejt Hemim, tak nemračim, v dnešní době už to prej není IN a spíš trošku popřemejšlim nad tou maskou a okolím, mě to přijde zvláštní, ale Bůh ví, co z toho nakonec bude
každopádně bejt Hemim, tak nemračim, v dnešní době už to prej není IN a spíš trošku popřemejšlim nad tou maskou a okolím, mě to přijde zvláštní, ale Bůh ví, co z toho nakonec bude
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Díky kluci jsem rád že se felda líbila, dělal jsem ji jen tak ve volném čase, své chyby měla ale na to jak vypadala při koupi tak to na konci bylo o něčem jiném Bohužel musel sem ji prodat, protože jezdím autem každý den do práce a to už bylo opravdu hodně dole a nedalo se, komfort žádný..
jen pro info, po týdnu dopadla takto je to smutné když nakonec sem ji prodal jen za 50tis.
(na závěr: uražený kus převodovky, rozbitá olejová vana, rozsekaný nárazník, hnutý sloupek, rozbitá šiba, kapota na výměnu...
kdybych to věděl že to tak dopadne tak ji raději zavřu do garáže a neprodám
šigy - nárazník sem měl z nového modelu zavařená oka, zavařená lišta, držáky nárazníku jsem nějak udělal v garáži, nic složitého, je třeba to zkoušet, akorát maska neseděla úplně jak by měla.. ale šlo to
Hemimu se omlouvám že jsem to tu trochu zamarasil..
jen pro info, po týdnu dopadla takto je to smutné když nakonec sem ji prodal jen za 50tis.
(na závěr: uražený kus převodovky, rozbitá olejová vana, rozsekaný nárazník, hnutý sloupek, rozbitá šiba, kapota na výměnu...
kdybych to věděl že to tak dopadne tak ji raději zavřu do garáže a neprodám
šigy - nárazník sem měl z nového modelu zavařená oka, zavařená lišta, držáky nárazníku jsem nějak udělal v garáži, nic složitého, je třeba to zkoušet, akorát maska neseděla úplně jak by měla.. ale šlo to
Já právě chtěl zkusit,jak bude vypadat maska z nového modelu na starém a podle mě to sedí..aspoň mě se líbí.Konečně ji mám už vyplněnou všema šprušlema.Jen při zkládání těch dvou masek jsem se mírně sekl o půl centimetru,tak není přesně ve středu,ale všiml jsem si toho až po přilepení,takže v brzké budoucnosti se s tím nebude dělat už nic.Při focení to bylo poskládané jen tak,ať jde vidět,jak to bude vypadat,takže ty zasr...né šroubky pod blinkrama nebyly,tudíž maska v kraji neseděla přesně,proto světlo vypadalo utopeně..a ani blinkr tam vlastně ještě nebyl.
Světla určitě v plánu jsou,ale realizace je otázkou času a peněz.Takže se ve finále určitě objeví jiné.
Jinak to Remix:Chtěl jsem se zeptat,jak jsi dělal tvůj nárazník?Já na ten můj nalepil nějaké plasty,abych posunul tu horní část dopředu.dutiny vystříkal pěnou,ať to drží.A nakonec přepatlal tmelem do požadovaného tvaru.Samo,že mi to po laku krásně začalo praskat.A taky jsem přišel na dost jiných a lepších postupů práce,ale taky po laku...nojo,smůlka.Jen se chci zetat,jestli kdybych to přetáhnul laminátem,jestli by to zamezilo tomu praskání.Díky za odpověď,tvoje Felda je super
Světla určitě v plánu jsou,ale realizace je otázkou času a peněz.Takže se ve finále určitě objeví jiné.
Jinak to Remix:Chtěl jsem se zeptat,jak jsi dělal tvůj nárazník?Já na ten můj nalepil nějaké plasty,abych posunul tu horní část dopředu.dutiny vystříkal pěnou,ať to drží.A nakonec přepatlal tmelem do požadovaného tvaru.Samo,že mi to po laku krásně začalo praskat.A taky jsem přišel na dost jiných a lepších postupů práce,ale taky po laku...nojo,smůlka.Jen se chci zetat,jestli kdybych to přetáhnul laminátem,jestli by to zamezilo tomu praskání.Díky za odpověď,tvoje Felda je super
Já si to nechal zavařit člověkem který se na to specializuje, svařuje plasty, vyšlo to na cca 1000kč a ani jedna prasklinka. Prostě jak originál. Pak jsem to přetáhl vlasečnicovým kitem a pak jemným... (asi 10x ) ikdyž se to nezdá, tak to je kulaté na všechny strany a strašně se to brousilo, protože vždycky někde vylezl důlek nebo něco podobného.
Nazdar hemi. Myslim, ze tys mel vzdycky dost estetickyho citeni, takze to delej podle sebe a bude to ok. Ja osobne bych v zadnym pripade nemracil(ale ja bych nemracil na zadnym aute...) a ta maska mne tam teda taky moc nesedi, jak ma na bocich ty linie/prolisy, tak konci proste jen tak v kapote a na nic nenavazuji, to se mi moc nepaci...
Jinak teda remixova felinka byla naprosto luxusni a moc sem ji chtel koupit. Skoda, ze sem tenkrat jeste nemoh. Byla proste uzasna a uplne mne uchvatila, skoda, ze takhle dopadla...
Jinak teda remixova felinka byla naprosto luxusni a moc sem ji chtel koupit. Skoda, ze sem tenkrat jeste nemoh. Byla proste uzasna a uplne mne uchvatila, skoda, ze takhle dopadla...
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Jj vím, že je z nového, už ho mám nějaký týden zamluvený u znameho akorat že jsem slyšel, že je třeba upravit nějaké držáky, ať to pasuje pěkněremix píše:
Jinak škoda, že dopadla jak dopadla
Subaru Impreza GT
no je fakt, ze ja mel naraznik, ktery lezel u popelnice, tak to byl jen takovy pokus puvodne. origo drzaky tam byly urvane, proto jsem delal nove...
- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
remix: auto prodat nejlip co nejdal, já jsem se po třech nedělích co jsem prodal moje bejvalý auto, jel kouknout na totalku
Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek