fordem tam a vlakem zpátky, rozvodak v prdeli...
Moderátor: Idaho
fordem tam a vlakem zpátky, rozvodak v prdeli...
Prosím o radu,
přetočilo se mi nejspíš perko, zajišťující, že při vymáčknutí plynu se vrátí napínák (kladka) plynového lanka, tudíž na volnoběh mám 4000 otáček. Pružinka už nemá sílu se vrátit zpět do neutrální polohy.
Dá se pružinka dočasně napnout a nebo je to marný boj? Má s tím někdo zkušenost?
přetočilo se mi nejspíš perko, zajišťující, že při vymáčknutí plynu se vrátí napínák (kladka) plynového lanka, tudíž na volnoběh mám 4000 otáček. Pružinka už nemá sílu se vrátit zpět do neutrální polohy.
Dá se pružinka dočasně napnout a nebo je to marný boj? Má s tím někdo zkušenost?
Naposledy upravil(a) Neluška dne 26 lis 2007 12:00, celkem upraveno 1 x.
Audi 80 cabrio
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám na probe tempomat - problém, nevrací se plyn
tím že se to nevrací, nemusím mačkat plyn, tudíž se to chová jak s manuálním tempomatem 
Problém je, že jsem u šumperka

Problém je, že jsem u šumperka

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
pouzij gumicku,s tim by jsi se mel dostat domu
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vy jste chytrý pán 
Dojeli jsme na GuMIcuKi
Ještě nás čeká cesta 80 km do prahy. Správně se to jmenuje zkrutná pružina a je to u kladky ovládající klapku plynu.
Takže ta. Má s tím někdo zkušenost?

Dojeli jsme na GuMIcuKi

Ještě nás čeká cesta 80 km do prahy. Správně se to jmenuje zkrutná pružina a je to u kladky ovládající klapku plynu.
Takže ta. Má s tím někdo zkušenost?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
takže tohle je ten nejmenší problém, dneska se mi začalo kouřit od rozvoďáku, takže auto je v kutné hoře v servisu a hledám vlak do prahy. Fordem tam a vlakem zpátky... 

Audi 80 cabrio
Re: fordem tam a vlakem zpátky, rozvodak v prdeli...
A hlavne ze mel Eiffel kecy na BMW

Diesel power 

-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy to neni autem, vzdycky je to udrzbou a majitelem (nic proti tobe ajfelo)... i ze statisticky nejspolehlivejsiho auta muze nekdo udelat totalni vrak pred smrti za pomerne kratkou dobu..
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
za poměrně krátkou dobu zpuchřel rozvodový řemen tak, že vypadal jako archaická kůžička. Ano, je to moje chyba, měl jsem ho zkontrolovat, stejně jako s napínací kladkou, která se nejspíš zadřela a pérkem na kladce klapky a dalším asi milionem věcí
Audi 80 cabrio
No nevim brácha se o diselevýho focuse staral moc dobře a stejně vykoukla ojnice a to mělo to auto najeto cca 130tkm jenomAdieuD píše:Nikdy to neni autem, vzdycky je to udrzbou a majitelem (nic proti tobe ajfelo)... i ze statisticky nejspolehlivejsiho auta muze nekdo udelat totalni vrak pred smrti za pomerne kratkou dobu..

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Kontaktovat uživatele:
a to ho mel od zacatku?Ritchma píše:No nevim brácha se o diselevýho focuse staral moc dobře a stejně vykoukla ojnice a to mělo to auto najeto cca 130tkm jenomAdieuD píše:Nikdy to neni autem, vzdycky je to udrzbou a majitelem (nic proti tobe ajfelo)... i ze statisticky nejspolehlivejsiho auta muze nekdo udelat totalni vrak pred smrti za pomerne kratkou dobu..
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Ne ale byl myslim z německa se serviskou super stav a měl ho hodně dlouho to auto bylo takřka nový když ho koupil. Bylo a bohužel je to dost běžný u toho silnýho tdi co se tam dávaliAdieuD píše:a to ho mel od zacatku?Ritchma píše:No nevim brácha se o diselevýho focuse staral moc dobře a stejně vykoukla ojnice a to mělo to auto najeto cca 130tkm jenomAdieuD píše:Nikdy to neni autem, vzdycky je to udrzbou a majitelem (nic proti tobe ajfelo)... i ze statisticky nejspolehlivejsiho auta muze nekdo udelat totalni vrak pred smrti za pomerne kratkou dobu..

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jedna napínací kladka volná, druhá zaseklá a třetí vysypaný kuličkový ložisko. Takže mám nové rozvody 
V pondělí si pro něj jedu

V pondělí si pro něj jedu
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...