Zdravim potřeboval bych poradit, dá se nějak zvýšit výkon motoru, aniž bych musel čipovat motor, nebo podobné poněkud dražší věci? Je nějaký fígl jak trochu aspoň zvýšit výkon, třeba pomocí nějaký součástky a tak.
Diky za rady
Zvýšení výkonu motoru - obecné rady
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Motor
existuje jedna součástka kterou když vymeníš mužeš výkon zvýšit a to i docela o dost. Je ale duležitá volba té součástky, jelikož spatnou volbou mueš výkon i snížit. Ted si nemohu vzpomenout jak se jmenuje ale amíci tomu říkaj "enžíne" nebo tak nejak třeba ti nekdo znalejsí poradí...Brozik píše:Zdravim potřeboval bych poradit, dá se nějak zvýšit výkon motoru, aniž bych musel čipovat motor, nebo podobné poněkud dražší věci? Je nějaký fígl jak trochu aspoň zvýšit výkon, třeba pomocí nějaký součástky a tak.
Diky za rady
myslím že by i dost pomohlo napsat jaký máš auto protože podle toho bys volil velikost toho "enžínu"...
Naposledy upravil(a) Idaho dne 20 pro 2007 16:27, celkem upraveno 1 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
co si představuješ pod pojmem o něco větší?
A když to nenapíšu já, tak určitě to udělá někdo za mě:najdi si tu funkci hledat a hledej, už tady toho bylo popsáno dost.
A bez peněz nemá cenu řešit výkon motoru, pokud nejseš automechanik, nemáš přístup k jinejm dílům nebo nepoužíváš na TF nick Idaho, Taboo...
Anebo tunerská klasika:filtr, koncovka a místo katu trubka
A ještě něco, když chceš ladit motor, tak to s sebou nese ještě další úpravy, ale prvně si řekni sám, jestli má pro tebe cenu cpát do toho auta prahy, jestli by třeba nebylo lepší za ty love, který bys do toho jinak nacpal, koupit o něco silnější auto už v základu....
A když to nenapíšu já, tak určitě to udělá někdo za mě:najdi si tu funkci hledat a hledej, už tady toho bylo popsáno dost.
A bez peněz nemá cenu řešit výkon motoru, pokud nejseš automechanik, nemáš přístup k jinejm dílům nebo nepoužíváš na TF nick Idaho, Taboo...
Anebo tunerská klasika:filtr, koncovka a místo katu trubka
A ještě něco, když chceš ladit motor, tak to s sebou nese ještě další úpravy, ale prvně si řekni sám, jestli má pro tebe cenu cpát do toho auta prahy, jestli by třeba nebylo lepší za ty love, který bys do toho jinak nacpal, koupit o něco silnější auto už v základu....
svět dospělých je pro mne záhadou......
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Broziku, to ti nestačilo téma co jsi tady měl? Mě ano. skus nejdřív něco počíst a pak se ptej na konkrétnější otázky, nahoře na liště je funkce hledat, zmáčkni jí a skus si tady něco najít.... LOCK
Naposledy upravil(a) Fáboš dne 20 pro 2007 17:42, celkem upraveno 1 x.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz