jaky auto na začátek ?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

qwer
Kontaktovat uživatele:

jaky auto na začátek ?

Příspěvek od qwer »

Chtěl bych se zeptat jaky auto by jste doporučovali na začátek ? cena kolem 30tis
asi by to nemělo bejt moc malinký a žádný vysoký objem aby to moc nežralo..

favorit a jiný auta značka Škoda nechci.. :nono:
Passat B5.5 TDI 96kw

matt

Re: jaky auto na začátek ?

Příspěvek od matt »

kadetta GSI nebo bmw 318
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

radsi trochu pritlac aby te nezabili pri prvnim muchlani plechu... Ackova vectra, prvni laguny...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

jooo možná ta laguna, ta vypadá dobře... ale to je všechno 2.0 Benzín.. Kolik to tak žere odhadem při normální jizdě ?

mata: kadeta ne.. a to bmw nevim.. E30 jsou pěkne vošunťelí za ten peníz..
Passat B5.5 TDI 96kw

Mickael

Příspěvek od Mickael »

sotomaior píše:radsi trochu pritlac aby te nezabili pri prvnim muchlani plechu... Ackova vectra, prvni laguny...
Jaky muchlani plechu? :roll: ty jsi asi dobrej ridic...kolikrat uz jsi muchloval plech ty? Mas nejakou special pojistku ne?
R33 GTST Mspec2 '97

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Mickael píše:
sotomaior píše:radsi trochu pritlac aby te nezabili pri prvnim muchlani plechu... Ackova vectra, prvni laguny...
Jaky muchlani plechu? :roll: ty jsi asi dobrej ridic...kolikrat uz jsi muchloval plech ty? Mas nejakou special pojistku ne?
pls BEZ OT..
nabourat muže i ten nejlepší řidič.. Třeba ne vlastní chybou..
Passat B5.5 TDI 96kw

Mickael

Příspěvek od Mickael »

qwer píše:
Mickael píše:
pls BEZ OT..
Bez OT? Jak chces :lol: mel jsem toho samyho skutra co mas ty :P :D
R33 GTST Mspec2 '97

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Mickael píše:
qwer píše:
Mickael píše: Jaky muchlani plechu? :roll: ty jsi asi dobrej ridic...kolikrat uz jsi muchloval plech ty? Mas nejakou special pojistku ne?
pls BEZ OT..
tak já nevim ale u Tebe v podpisu vidim Honda Aerox.. a ja vždy myslel že Aeroxe děla jen Yamaha... :lol: To je jako kdyby Passata dělal VW a OPEL :D
Passat B5.5 TDI 96kw

Mickael

Příspěvek od Mickael »

qwer píše:
Mickael píše:
qwer píše: pls BEZ OT..
tak já nevim ale u Tebe v podpisu vidim Honda Aerox.. a ja vždy myslel že Aeroxe děla jen Yamaha... :lol: To je jako kdyby Passata dělal VW a OPEL :D
LOL...to tam dopsal muj mladsi bratr...hustej mental 8) :lol:
R33 GTST Mspec2 '97

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Clio, 306ku nebo Rencka 19ku, Rencky možná seženeš aj s 1,8 16V 99kW :D

aut je fakt hromada, spíš bys měl napsat, počet dveří, objem, stáří, palivo a tak..
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

Já teda upřímně myslim že taková felina by ti na začátek úplně stačila:-) Ale když nechceš značku škoda tak v tom případě doporučuju clio v naftě 1.9 8)

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

106, 306, saxofon, klijo, corsa, swift, .... já rád hatchbacky :D
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

Kolikrát jsi seděl v autě...A jak dlouho řídíš??? Jaký máš nároky na spotřebu a na co to auto potřebuješ?? Podle toho pak vybírej! 8) 8) Auto není na balení holek...Ale na to aby jsi se dostal co nejrychlejš tam kam potřebuješ 8) a to za levno.. 8) Je to určitý pohodlý..Třeba si můžeš koupit nějakýho golfa...Kterýho můžeš i upravit...pozdějc! A nebo si rovnou kup auto to co by jsis koupil pozdějc a aspoň se naučíš jezdit pomalu a slušně jen proto aby jsi ho nezbořil :lol: 8)

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

clio je malí a felina taky...

něco jako je ta laguna nebo 405 pažout atd..
Takže asi 5 dveřaka
objem bych to viděl asi do 2.0.. čím mín to bude žrát típ lip.. bylo by dobry tak kolem 7-8litru.. nepotřebuju nějakej extra výkon... ale aby to teda nejelo jak 1.2htp :rofl:

Třeba ta laguna se mi celkem líbí,da se říct že za malo penež to vypadá dobře na to jakej je to rok. kolik to asi tak žere ten 2litr v benzínu ?
Passat B5.5 TDI 96kw

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

No dvou litr v béňu žere tak 12litrů na sto podle stylu jízdy.. :lol: :D

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Dee1032 píše:Kolikrát jsi seděl v autě...A jak dlouho řídíš??? Jaký máš nároky na spotřebu a na co to auto potřebuješ?? Podle toho pak vybírej! 8) 8) Auto není na balení holek...Ale na to aby jsi se dostal co nejrychlejš tam kam potřebuješ 8) a to za levno.. 8) Je to určitý pohodlý..Třeba si můžeš koupit nějakýho golfa...Kterýho můžeš i upravit...pozdějc! A nebo si rovnou kup auto to co by jsis koupil pozdějc a aspoň se naučíš jezdit pomalu a slušně jen proto aby jsi ho nezbořil :lol: 8)
pozděj chci asi passata B5.5 či peugeota 406 cupe nebo něco podobného..
Jako kdyby záleželo na mě tak bych si hned koupil neco takoviho.. ale tak tata chce abych si koupil na začatek něco starýho..vidim to na cca pul roku

V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat :lol:

na co auto potřebuju ? no abych jse moch dopravovat z bodu A do bodu B.. ale i kdybych nemel kam jezdit kdo by nechtel v 18ti auto :D :lol:
a druhy auto bych chtěl na to stejný ale take na tuning 8)
Naposledy upravil(a) qwer dne 08 led 2008 23:11, celkem upraveno 1 x.
Passat B5.5 TDI 96kw

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Dee1032 píše:No dvou litr v béňu žere tak 12litrů na sto podle stylu jízdy.. :lol: :D
To máš asi pravdu.. ale tak tech 12 litru bych to viděl při rychlím stylu jizdy :lol: ale když se jede normálně ? ne podle předpisu, protože ject 40 na 40 je nesmysl když je to přehledný usek 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9td nejlepší co můžeš udělat...
Naposledy upravil(a) Dee1032 dne 09 led 2008 16:48, celkem upraveno 1 x.

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

qwer píše:
Dee1032 píše:No dvou litr v béňu žere tak 12litrů na sto podle stylu jízdy.. :lol: :D
To máš asi pravdu.. ale tak tech 12 litru bych to viděl při rychlím stylu jizdy :lol: ale když se jede normálně ? ne podle předpisu, protože ject 40 na 40 je nesmysl když je to přehledný usek 8)
A hlavně policajti za rohem baráku.... :lol: A jestli chceš dvoulitra Tak radši 2.3 nebo 2.5 je to stejná spotřeba.... nebo co takhle opel omega...??

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Dee1032 píše:Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9tdi nejlepší co můžeš udělat...
jakýho golfa myslíš ? tet chci auto kolem 30tis.. to by byla tak II možná horší III.. ale jak jsem psal.. prvni auto nechci tunint.. vidim to tak na pul roku že si ho nechám.. když mam možnost mít pak jiny auto.. lepší auto 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Dee1032 píše:Tak si pořiď golfa ten se nejlíp tuní a hlavně levné autodíly! 1.9tdi nejlepší co můžeš udělat...
bez toho i na konci, leda 1,9 TD a to bude ještě v zoufalým stavu, to už bych radši koukal po nějaký B3ce Passatu. Koupit lagunu ve 2 litru a za 30K bude taky dobrá vražda. To už spíš radši megana, 306ku nebo 605ku :D

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Rudi píše:
bez toho i na konci, leda 1,9 TD a to bude ještě v zoufalým stavu, to už bych radši koukal po nějaký B3ce Passatu. Koupit lagunu ve 2 litru a za 30K bude taky dobrá vražda. To už spíš radši megana, 306ku nebo 605ku :D
Ta laguna by samozdřejmě nebyl za 30tis.. co jsem koukal tak jsou kolem 40tis a vypadaj celkem dobře 8)
Passat B5.5 TDI 96kw

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

qwer píše:
jakýho golfa myslíš ? tet chci auto kolem 30tis.. to by byla tak II možná horší III.. ale jak jsem psal.. prvni auto nechci tunint.. vidim to tak na pul roku že si ho nechám.. když mam možnost mít pak jiny auto.. lepší auto 8)
Na půl roku??? Tak to clio....Není zas až tak velký...? Za 30t toho moc neseženeš....se koukni na třeba na sauto...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

qwer píše:
Rudi píše:
Ta laguna by samozdřejmě nebyl za 30tis.. co jsem koukal tak jsou kolem 40tis a vypadaj celkem dobře 8)
na fotkách možná, ale bude tě čekat všechno na výměnu, ale na to přijdeš, až když budeš to auto mít...
taková B3ka by za ty peníze nemusela bejt zlá http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5836246 nebo pak ještě třeba Seat Toledo

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

qwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat :lol:
ted si me docela rozesmal :lol:
auto-mania.cz | SEAT-mania.cz | SEAT-klub.cz | SEAT-forum.cz | SEAT Shop

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

provocation píše:
qwer píše:V aute jsem seděl mnohokrát.. trouafam si řict že řidit umím.. Neřikám že jsem zavodník nebo tak.. ale na to že ješte nemam řidičak umim jezdit normálně provozu bez toho abych někoho nějak ohrožoval.. už asi v 8-9 letech jsem se učil rozjiždet a couvat :lol:
Hele já jsem taky neměla řidičák a jezdila jsem sprinty.....Tak ho nechte bejt třeba fakt umí :( fakt jste jak malý

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Dee1032 píše:
provocation píše:
Hele já jsem taky neměla řidičák a jezdila jsem sprinty.....Tak ho nechte bejt třeba fakt umí :( fakt jste jak malý
podceňovat ho nechci, ale oponovat tím, že se uměl rozjíždět a couvat v 8-mi letech, je docela hardcore, ono až bude sám sedět v autě v plným provozu někde na magistrále, tak si na to možná vzpomene :lol:

Dee1032

Příspěvek od Dee1032 »

Rudi píše:
Dee1032 píše:
provocation píše:ted si me docela rozesmal :lol:
podceňovat ho nechci, ale oponovat tím, že se uměl rozjíždět a couvat v 8-mi letech, je docela hardcore, ono až bude sám sedět v autě v plným provozu někde na magistrále, tak si na to možná vzpomene :lol:
Já když jsem sama poprvá seděla v autě na magistrále tak jsem si jen říkala co to tam je zase za idiota co to poslal do zadku jinýho idiota co to zahňáp jelikož tam je to jedna celá kolona! Až v zimě pojede do zmrzlýho kopce tak potom se ukáže jeho řidičský um... :lol: :lol:

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

provocation píše:
a dočetl sis to celí ? 8)
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
Passat B5.5 TDI 96kw

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

qwer píše:
provocation píše:
a dočetl sis to celí ? 8)
neřikám že zvladám boky ci umim perfektně rychle řadit na sprintech atd..
no neumíš řídit vůbec, co si budem nalhávat, rozjídět se na jedničku a couvat, uměl tady každej v 15-ti...

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“