Vysvetlete mi tu nekdo co je ta zelena sracka a vlastne celkovy postup po cesku . ja se pro vas obetuju ..mam na majde par skrabancu a Celolak opravdu nech i.. Pokud tohle funguje tak klobouk dolu tomu co to vymyslel ....
1. Naskrabes si lak treba u rezervy
2. Das na skrabanec sekundak ( s ochranou pokozky - nejak nechapu co to ma byt )
3. Nasypat oskrabany lak na sekundak
4. Nanest na to turtle wax (zeleny)
5. Prikryt alobalem
6. Zahrivat 1m:30s
7. Pockat 10 minut
8. Vylestit
9. A ted nekdo zjistete zda to funguje
AD..... na tom videu mel cernou barvu by me zajimalo jak by to vypadalo na nejake jine, popripade metalize....
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm
najde se nekde dobrovolnik, u ktereho bych si na sierru mohl naskrabat lak na predni levy blatnik? nechce se mi ho lakovat. poleju to sekundakem a je vyreseno, no ne?
podle mne je to skrabanec na kolech a je to praskova barva,naskrabes ji na miste kola,kde neni videt a to zeleny je obyc.brusna pasta,ale nevim zrnitost
Takže - dělal sem to přesně podle postupu, s orig. turttle waxem a výsledek byl takovej, že po zahřátí a 10min. čekání sem měl na kapotě několik zatvrdlejch hrudek vteřiňáku s barvou -> takže jemně odškrábat, přeleštit tempem a nakonec zase turttle waxem. Čiliž jsem skončil ještě o něco hůř, než sem začal Nicméně ta kapota stejně v létě půjde na přelak, takže mě to netrápí, ale ostatním tento postup vřele nedoporučuju, protože to nefunguje.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.