Jak sundat volant?
Moderátor: Idaho
Jak sundat volant?
Ahoj, mám takovej problémek, nejde my sundat volant u mí tavrie, tak mě napadlo, že kdyby mi někdo napsal jak ho sundává on, tak třeba ty to fungovalo i u mně. Dík všem.
Felicia 1.3MPi Smraďoch racing!!!
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
2GEORGE: No dík, ale máš tisícihran nebo něco jinýho a co všechno se musí povolit?
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
a pak jen sunout k sobě tak dlouho než to nepovolí? nebo i nějak otáčet a kvrdlat?
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org
Budeš potřebovat ještě jednoho pomocníka.Sedneš si, nohama se zapreš o volant dole, rukama budeš tahat nahoře a pomocník kladivem praští z čela do hřídele.No a volant by ti měl vyletět docela slušnou rychlostí a atakovat Ti obličej.Scully píše:a pak jen sunout k sobě tak dlouho než to nepovolí? nebo i nějak otáčet a kvrdlat?
jj robo to tak nějak vysvětlil. Ale stačíš na to sám. Sedni za volant ,nohy pod něj a kolenama se zapřeš tak jako by jsi ho chtěl vysunout. Samozřejmě před tím povolíš matku na tisícihranu. Ale necháš ji tam našroubovanou úplně na vrchu zároveň s hřídelí (aby jsi nezkurvil závit na hřídeli až do toho budeš tlouct). Potom stačí kus kulatiny nebo špalíček z tvrdýho dřeva a přez něj budeš poklepávat kladivem na hřídel a zároveň tlačit kolenama volant ven. Párkrát do toho mázneš a je venku. Když nepůjde tak můžeš přitlačit. A do obličeje ti nevlítne ,bude tam ta matka
Jo jo. Nechat tam tu matku je lepší. Kdysi mi ten volant nešel za žádnou cenu dolů, tak jsem tahal co jsem mohl, tata třískal kladivem co mohl a najednou povolil-matka byla již samozřejmě dávno sundaná... málem jsem i s volantem vyletěl zadním oknem...morpheus píše:jj robo to tak nějak vysvětlil. Ale stačíš na to sám. Sedni za volant ,nohy pod něj a kolenama se zapřeš tak jako by jsi ho chtěl vysunout. Samozřejmě před tím povolíš matku na tisícihranu. Ale necháš ji tam našroubovanou úplně na vrchu zároveň s hřídelí (aby jsi nezkurvil závit na hřídeli až do toho budeš tlouct). Potom stačí kus kulatiny nebo špalíček z tvrdýho dřeva a přez něj budeš poklepávat kladivem na hřídel a zároveň tlačit kolenama volant ven. Párkrát do toho mázneš a je venku. Když nepůjde tak můžeš přitlačit. A do obličeje ti nevlítne ,bude tam ta matka
Ja som ho mal zakusnuty tak, ze nesiel von ziadnou procedurou:
Matka dole, WD a vaklanie a tahanie/ Sam a potom s este jednym/- Nic
Matka tam, tlčenie silou, este vacsiou silou- nic
/vysledok rozmlatene riadenie kompletne
Matka tam, nahrievanie zvárackou- nic
Ako som ho nakoniec vytiahol? Kompletna tyc riadenia, novy volant /stary bol plamenom zniceny/ a samozrejme manik, co to vedel dat dohromady...
Peter SVK
Matka dole, WD a vaklanie a tahanie/ Sam a potom s este jednym/- Nic
Matka tam, tlčenie silou, este vacsiou silou- nic
/vysledok rozmlatene riadenie kompletne
Matka tam, nahrievanie zvárackou- nic
Ako som ho nakoniec vytiahol? Kompletna tyc riadenia, novy volant /stary bol plamenom zniceny/ a samozrejme manik, co to vedel dat dohromady...
Peter SVK
Díky za pomoc Rajdle, ale už ho mám dávno dole. možná příště, ale můsíš se ozvat včas a né s půlročním spožděním.
www.hana-tuners.org
www.hana-tuners.org