Vyber telefonu
Moderátor: Rudi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyber telefonu
Takze o prazdninach bych si mel kupovat telefon.Otazka je jaky.Na velikosti nesejde.Pozadavky:kvalitni fotak,navigace,velky a kvalitni displej a klavesnice.Vubec nevim do ceho jit.Strop je tak kolem 8000kc,tak davejte nejake typy.Diky.
Optimismus pramení z nedostatku informací
- BR4D3K
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyber telefonu
N95 samozřejmě pobírá jiný programy pro navigaci......mám v ní Garmina a frčí bez problémů
EDIT: strop 8000 tak to N95 asi nee
EDIT: strop 8000 tak to N95 asi nee
tak treba HTC pharaos ci artemis?artemis byl v poho,trosku jsem ho pretaktoval a frcel slusne.no ted mam Kaisera a taky pohoda
Toyota Avensis wagon 2.0 D-4D /2004/
-
- Kontaktovat uživatele:
SE P1... Rychly, dobry, qwerty klavesnice, symbian a neni to predrazeny jako nokie. A cena klesla na 8cku.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
- DitrTKOZ
- Moderátor
tat si koupil funglovku N95tku a od koupě samé problémy....přitáhl to domů....a za 20minut se mu zlomulo tlačítko....reklamačka....pak problém se sw zase reklamačka....a tedka asi po 4měsících mu začal chrastit reprák....taky sem jí chtěl..ale sem vyléčená....předtím měl N70 tu mu čorkli....a ta byla bezproblémuMirek999 píše:Chci vestavenou GPS,abych nemusel tahat modul.Muze byt i starsi.Ale kdyz uz n95,tak jenom tu 8gb,tu stribrnou nee,ale slysel sem,ze ten telefon je zase pomalej.Co nejakej e-ten,htc apod.
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ted de o to jestli nekecas kor když to píšeš v ženským roděDitrTKOZ píše:tat si koupil funglovku N95tku a od koupě samé problémy....přitáhl to domů....a za 20minut se mu zlomulo tlačítko....reklamačka....pak problém se sw zase reklamačka....a tedka asi po 4měsících mu začal chrastit reprák....taky sem jí chtěl..ale sem vyléčená....předtím měl N70 tu mu čorkli....a ta byla bezproblémuMirek999 píše:Chci vestavenou GPS,abych nemusel tahat modul.Muze byt i starsi.Ale kdyz uz n95,tak jenom tu 8gb,tu stribrnou nee,ale slysel sem,ze ten telefon je zase pomalej.Co nejakej e-ten,htc apod.
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....