for SHELBY !

Tuningová scéna v Jihlavě a okolí
Odpovědět
MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

for SHELBY !

Příspěvek od MarauderZ28 »

hele bavíš se opravdu tím jak ze sebe děláš zmrda ? bavíš se tím jak mi neodpovídáš na sms icq hraješ ztracenýho a tady si švitoříš o 106 ? Takže panáčku zejtra budou veškerý peníze u mě na účtě a když myslím veškerý tak veškerý. A pro všechny kdo p. Shelbyho znají dejte si pozor stal se z něj lhář a podvodník tak ať taky nenaletíte ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

jeee shelby dostane na budku :lol: :lol:
VW GOLF III

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Re: for SHELBY !

Příspěvek od Shelby »

Takze Jiriku asi takhle - mam to ted dost tezky,ale to ze jsem neodepsal me neomlouva, pripoustim. Ale jak ty asi nejlip tady z tech lidi vis, tak jsem te NIKDY a to opakuju NIKDY nepodelal a ani to nemel v umyslu a nemam,takze oznaceni "podvodnika a lhare" zrovna u tebe asi nema smysl, naopak na temer kazde veci co jsem pro tebe prodaval jsem mel +- 00 prd (ano za prace na autech jsi mi zaplatil to je jasne),ale vzdy jsem to udelal rad. Jenze to proste vzdy nejde tak jednoduse a konkretne v tomhle pripade prodej notasu s 1.8 procakem, 512ramkou a bez vypalovacky dvd za 7tis ktere ty chces (kdyz se dnes 2x rychlejsi notasy prodavaj nove se zarukou za 9tis) neni fakt prdel, sam ho nabizim za tuhle cenu a jen kvuli tomu provolavam - ale co prodelek je taky kseft a u tebe mi to neva. A nehlede na situaci treba mimo jine se svodama na MX3 ktere jsem ti zaplatil a pak na ne cekal opravdu CELEJ ROK s tim, ze jsou stale na trajektu (mezi cimz ti prislo z ameru tak 50 Tvych veci) a kdyz jsem se na to zeptal, tak jsi se najednou odmlcel byla situace podobna... Jen jsem nemel potrebu to nikde ventilovat. Na notas mam kupce pristi tyden, ten prvni mi to odrekl,ale mam ho tu doma, jestli chces foto s aktualnim datem, muze byt:

Obrázek
Obrázek

Kazda mince ma dve strany.... a vic uz si o tom popovidam v klidu po tom icq
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

jsi píča stačí napsat sorry frajer mi ho vrátil a nazdar .. a ne mi tvrdit v pátek jak mi v pondělí posíláš prachy a pak 3 tejdny hrát schovávanou .. nechápu opravdu ne proč to necháš radši dojít do absolutních sraček i přez to, že to Tvoje chyba teda jak píšeš není a hlavně když víš že Ti píšu všade možně a Ty jsi jak ryba ... fakt nepochopim
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

Shelby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shelby »

vyreseno po icq... ja podvodniko a lharnik? pche
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí :D

Odpovědět

Zpět na „Jihlava“