M: Tuning modelu...domaci vyroba
Moderátor: Brutus
M: Tuning modelu...domaci vyroba
tak z nudy vytvarim tohle
- Přílohy
-
- tak uz je na podvozku...cele auto slo snizit...ale porad ten naraznik neni ono
- DSC07335.JPG (31.52 KiB) Zobrazeno 3295 x
-
- tady uz je naraznik...zakitovane kliky a kufr a castecne v plnici
- DSC07322.JPG (33.26 KiB) Zobrazeno 3294 x
-
- zacatek...
- DSC07298.JPG (49.1 KiB) Zobrazeno 3295 x
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
možná bych před stříkáním vyndal asi vokna nebo je aspon přelepil jinak se mi to vůbec nelíbí sry

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Re: M: Tuning modelu...domaci vyroba
Na poslednim obrázku strašný.... na prvnim to šlo hele... možná s tim pude ještě něco udělat... jinak zatim nic moc 

http://renaultdauphine.wz.cz
...
tak nevim jestli jste to pochopili dobre...v cernem laku jsem ji koupil a v tom "zlutem" ji mam ted ale je to plnic...na lak teprve cekam...jinak prikladam dalsi fotku s jinym naraznikem...a ty okna...sundat nesly proto jsem je jenom zalepil...neboj ty okna nejsou nastrikanee
- Přílohy
-
- tak takhle je nynejsi stav
- DSC07409.JPG (25.31 KiB) Zobrazeno 3199 x
Nj je to daný řazením obrázků, který sem vkládáš. Ten který vložíš první se zobrazí jako poslední, a to všechny dost zmátlo.
Jinak jen tak dál, mně osobně se to začíná celkem líbit

in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
- Michal71717
pokud by si chtěl nějaký rady zkušenějších nebo by si hledal inspiraci tak http://scalecars.uvadi.cz/phpBB3/ a nevěřím že se ty okna vytáhnout nedaly
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
tak urco da se vsechno ale musel bych to "vyrvat" a pak znova nejak nalepit...ale prislo mi rychlejsi to prelepit ni?Michal71717 píše:pokud by si chtěl nějaký rady zkušenějších nebo by si hledal inspiraci tak http://scalecars.uvadi.cz/phpBB3/ a nevěřím že se ty okna vytáhnout nedaly
na jasne taky me to uz napadlo jsem zvykly z jineho fora...tak sorry za preklep..tak uz doufam chapete..co nejdriv si pujdu namichat barvy a hura na strikani....ale porad se mi nezda ten zadek...nevim co s nim jetsePustil píše:Nj je to daný řazením obrázků, který sem vkládáš. Ten který vložíš první se zobrazí jako poslední, a to všechny dost zmátlo.
Jak už tady bylo zmíněno... příjemná změna
http://renaultdauphine.wz.cz
Zmena...bude to RAT
Chlapi tak jsem se rozhodl ze to bude RAT STYL...rezavet necham jenkapotu...na strechu nosic a na nej nejaky kufrik...co vy na to?
- Jirka.Kolouch
No, nevím od kdy je hliník normální plechmaxik900 píše:no ja doufam...jinak jsou pry na to nejaky pripravky..ale proc myslis ze by nezrezla..je to normal plech..john-n píše:a opravdu věříš, že ti ta kapota zrezne?

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z hliníku?
Tak to k nám na vesnici ještě asi nedorazilo...já mám všechny kovový modely z obyč oceli...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Jirka.Kolouch
Opravdu to není hliník?Brutus píše:Z hliníku?Tak to k nám na vesnici ještě asi nedorazilo...já mám všechny kovový modely z obyč oceli...

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
z hliniku to teda neni no...ale kdybch to dal normal pod dest tak se asi nedockam...zkusim se kuknout po nejakem tom pripravku...jinak mam dalsi fotoJirka.Kolouch píše:Opravdu to není hliník?Brutus píše:Z hliníku?Tak to k nám na vesnici ještě asi nedorazilo...já mám všechny kovový modely z obyč oceli...
No to je ale jedno - model prostě většinou nerezne, pokud oprvadu není plechový
- Přílohy
-
- uz se to rysuje
- DSC07462.JPG (49.96 KiB) Zobrazeno 3081 x
řekl bych, že Joki má pravdu. Buď je to hliník, bo nějaká slitina hliníku s jiným kovem. Chtěl bych vidět plechový model ve čtyřiadvacetiněJirka.Kolouch píše:Opravdu to není hliník?Brutus píše:Z hliníku?Tak to k nám na vesnici ještě asi nedorazilo...já mám všechny kovový modely z obyč oceli...

to mi nerikejte ani ve srande....jak ted...tyyyyjo...ja potrebuju aby mi zrezla...kohula píše:řekl bych, že Joki má pravdu. Buď je to hliník, bo nějaká slitina hliníku s jiným kovem. Chtěl bych vidět plechový model ve čtyřiadvacetiněJirka.Kolouch píše:Opravdu to není hliník?Brutus píše:Z hliníku?Tak to k nám na vesnici ještě asi nedorazilo...já mám všechny kovový modely z obyč oceli...
tomu, z čeho se dělají modely se říká bílý kov, je to skutečně slitina. Bohužel i tato slitina rezne, ale ne tak, jak si představujete. Jestliže se ti podaří nalézt nějaký přípravek, kterým se ti podaří docílit rzi , pak za prvé nebude klasická ale bílo zelená a co je hlavní, za druhé nezůstane na jednom místě, ale bude se šířit až sežere celý model. Tohle je známý strašák sběratelů modelů !!!! Koupíš model raritku za stovky či tisíce a on se ti za rok začne rozpadat. Nic se stím nedá dělat, je to jako rakovina, jen ho byhodit.
airbrush rez....
Mazda MX3 1.8l V6@2.5l V6 -> Mondeo 2002 2.0TDDI -> Mondeo 2009 TDCI TitaniumX, Fiesta XR2i 1.6 @ 130Hp, Fiat 126RR bambino rapido prototipo, Fiat 126P retro style, Ford Transit 2.5D a už bych chvilu neměl další krám kupovat, zatím stačí 

Běžný diecasty jsou ze Zamaku(slitina zinku a hliníku) -opravdu to klasicky nezrezne.
Maximálně to povrchově zoxiduje
,ale určitě ne do stejný barvy jak železo (nekvalitní slitina časem křehne,ale to snad nebude tenhle případ).
Nastříkat/natřít nějakou červenohnědou jako základ a potom napatlat pigmentama.

Nastříkat/natřít nějakou červenohnědou jako základ a potom napatlat pigmentama.
Tady máš návod
http://www.scalecars.cz/forum/viewtopic.php?f=70&t=520

Jezdím autobusem a vlakem 
Papíry jsou tady za 316 dní... stav k 28.10.2010

Papíry jsou tady za 316 dní... stav k 28.10.2010