M: scalex
Moderátor: Brutus
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
M: scalex
Vypadá to, že se scalexem už asi nikdo nic dělat nebude...prozatimní náhrada je http://www.scalecars.uvadi.cz/phpBB3/ . Ovšem rád bych rozjel něco jako byl původní scalex s tou úvodní stránkou atd. Šel by do toho někdo?
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Mr.Stilisimo
Re: M: scalex
až na to ,že tohle není náhrada scalexu,ale uplně jinej web,jen s podobným zaměřením
Ještě existuje tohle,tak se slézá ta elita
http://czech.tuningboard.net/index.htm? ... 75b4114886

- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co já sem slyšel, tak to bylo vytvořený jako náhrada za scalex...no, nicméně moje otázka stále trvá. Protože nic z toho nejni jako scalex 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
- Michal71717
brutus: zakladatel scalecarsu jsem já, není to náhrada scalextuningu, jeli jsme i v době kdy nebyl scalextuning, ted máme jen větší návštěvnost.
Fórum jede v pořádku, ale ty reklamy na freehostingu jsou šílené, a nějaký redakční systém na freehostingu je o ničem, takže úvodní stránka je na webgarden.cz. Měli jsme objednaný hosting od banánu, ale k nim nedošla platba, tak čekám až se vrátí z banky a poté objednám hosting od C4. Pak by měl být udělán redakční systém a fórum na jedné doméně. Pokud budeš něco dělat tak proč ne, ale samostatný tuning modelů už má málo příznivců co umí dělat dobře, tudiš máme zahrnuto i modelaření
Fórum jede v pořádku, ale ty reklamy na freehostingu jsou šílené, a nějaký redakční systém na freehostingu je o ničem, takže úvodní stránka je na webgarden.cz. Měli jsme objednaný hosting od banánu, ale k nim nedošla platba, tak čekám až se vrátí z banky a poté objednám hosting od C4. Pak by měl být udělán redakční systém a fórum na jedné doméně. Pokud budeš něco dělat tak proč ne, ale samostatný tuning modelů už má málo příznivců co umí dělat dobře, tudiš máme zahrnuto i modelaření
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechci dělat jen tuning právě
Ale jestli je to tak, jak říkáš, tak si počkám, jsem zvědav
Ale nevim, jestli je zrovna redakční systém dobrá volba...většinou je v tom hroznej bordel - mě by se líbilo to, jak byl původní scalex - jednoduchá úvodní stránka a k tomu forum...

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Kdysi dávno jsem se přihlásil na tu původní verzi scalexu. Je pravdou, že měl základní stránku, která ale byla vcelku nefunkční a časem se nedoplňovala a pak samotné forum. To bylo vcelku dobrý pro začínající modeláře. V době, kdy jsem se tam přihlásil jsem napočítal 3 slovy tři modeláře, o kterých se dalo říci, že něco umí a pak minimum těch, kteří byli ochotni poslouchat rady zkušenějších. Zbytek byl bohužel skupinkou patlalů, kteří neumí a nechtějí.
Pozdější verze Scalexu byla zprvu o něčem jiném - nahlásilo se do ní několik velmi zkušených modelářů, kteří byli ochotni radit a odpovídat na dotazy. Poté co scalex kleknul a obnovil se znovu jsme usoudili, že nemá velkou perspektivu - opět začala převládat nálada typu já umím, já jsem nejlepší...... tak vznikl Scalecars. Ten je ale především zaměřen tak, aby si svoje našli všichni příznivci modelů automobilů, bez ohledu na to, jestli výsledkem bude tuning, náklaďák nebo formule a hlavně bez rozdílu mezi začátečníkem a zkušeným borcem, jak je to například na modelforu. Jistě, je dost lidí, kteří se doslova modlí, aby Scalex vstal z mrtvích. Jsou to většinou ti, kteří zatím v modelařině příliš nedokázali, ti co nemají rádi kritiku a ti, co vlastně ani nemodelovali, jen měli forum jako zábavu pro diskusi a spamování. To je můj osobní názor, nikomu jej nenutím. Zda je to tak ať si každý odpoví za sebe sám.
Pozdější verze Scalexu byla zprvu o něčem jiném - nahlásilo se do ní několik velmi zkušených modelářů, kteří byli ochotni radit a odpovídat na dotazy. Poté co scalex kleknul a obnovil se znovu jsme usoudili, že nemá velkou perspektivu - opět začala převládat nálada typu já umím, já jsem nejlepší...... tak vznikl Scalecars. Ten je ale především zaměřen tak, aby si svoje našli všichni příznivci modelů automobilů, bez ohledu na to, jestli výsledkem bude tuning, náklaďák nebo formule a hlavně bez rozdílu mezi začátečníkem a zkušeným borcem, jak je to například na modelforu. Jistě, je dost lidí, kteří se doslova modlí, aby Scalex vstal z mrtvích. Jsou to většinou ti, kteří zatím v modelařině příliš nedokázali, ti co nemají rádi kritiku a ti, co vlastně ani nemodelovali, jen měli forum jako zábavu pro diskusi a spamování. To je můj osobní názor, nikomu jej nenutím. Zda je to tak ať si každý odpoví za sebe sám.
Groupe ty si to vystihl. Scalecars fakt není žádná náhradu fóra Scalextuning.com brute.
Na posledním scalexu byly nejhorší ti nový, začínající "modeláři", kteří si za boha nechtělio nechat poradit. Pak oto byla jen ztráta času a nikomu ze zkušeněším modelářů se to nelíbilo.
Na posledním scalexu byly nejhorší ti nový, začínající "modeláři", kteří si za boha nechtělio nechat poradit. Pak oto byla jen ztráta času a nikomu ze zkušeněším modelářů se to nelíbilo.
hlavně pak už odešla taková ta "elita" a chodili jenom jelita, kteří já píše Joseph si nechtěli nechat poradit a buď dělali bordel na fóru nebo hnusný modely... jinak já myslim, že až takovej patlal nejsem ( ale možná si to jen namlouvám
), ale starej dobrej Scalex mi chybí...

Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára 
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6

Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
- Michal71717
scalex po rozhodnutí nebude, je tam i víc kategorií http://www.scalecars.cz/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo byl ten Pavel Zelensky? Na puvodnim scalexu sem se pohyboval, ale to jmeno neznam
500 0,9T