Pristrojovka ve felde dela problemy
Moderátor: Idaho
Pristrojovka ve felde dela problemy
Zdravim - mam takovy problem, cas od casu me nekdy zhasla leva cast pristrojovky (teplomer, tachometr, a spodni cast kontrolek) a za chvili se sama zase rozsvitila. Demontoval jsem pristrojovku - kompletne ocistil kontakty ale stale leva cast nesviti, zkontroloval jsem znova vsechny zarovky a nic. A kdyz jsem pristrojovku tam zkusil namontovat zpet a zapnul jsem obrysova svetla tak v relatku je slyset cvakani a cvaka do te doby nez vypnu obrysova svetla, to cvakani v relatku se uz nejaky ten cas objevovalo ale nevenoval jsem tomu moc pozornost. A zarovky 3 ze 4 co osvicuji tachometr atd (v ty zeleny objimce) byly spaleny ale pred tim byly OK. Muzete mi poradit kde je presne chyba. Nechci zbytecne si koupit novy relatko a pak zjistit ze chyba je nekde jinde. diky
- Mefistisko
Re: Pristrojovka ve felde dela problemy
Někde ti to musí zkratovat je to ťěžky poradit ti když nevím jestli to máš všechno dobře zapojený 

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??

Zdravim, nejak jsem zapomnel napsat jak to dopadlo s tou pristrojovkou - obnaselo to vymenu spalenych zarovek na podsviceni a vymenu ,,signalniho pipaku otevrenych dveri,, Fungovalo to - ale dnes to ZASE nesviti - a znova leva cast. Nic jsem v aute nezapojoval ani cokoliv jineho s elektrikou nedelal - zacalo to delat z niceho nic!!!!
DOUFAM ZE MI NEKDO PORADI
DOUFAM ZE MI NEKDO PORADI
Tak ja ti neporadim ale mam doma celu pristrojovku z feldy.Pišem preto lebo sa jej potrebujem zbavit,tak ak maš zaujem a byvaš nekde blyzko tak ti ju kludne darujem 

Zdravim, jsem z Pardubickeho kraje, ale dekuji za nabidku - odkud jsi ty? Neco by urcite prislo do tve penezenky nebo se muzeme domluvit i jinak. Kez bych vedel kde je problem.
Zdravim, po delsi dobe jsem sehnal novou pristrojovku i s otackomerem (dosud jsem mel jen s hodinami), rok vyroby auta je 1996 a vykon 1300cm a 50KW verze LXi, nova pristrovka mela podle puvodniho majitele spatny otackomer, ten jsem sehnal novy z havarovane feldy a nasledne jsem ho tam namontoval, vse fungovalo perfektne - popvre jsem videl otacky motoru tohoto auta
- vypadalo to ze vse funguje, jenze stala se dalsi zavada - teplomer ukazuje o hodne vetsi teplotu nez je normalne - cca po 50m jizdy uz ukazoval pres 80°C a po asi 5min jizdy skoro 110°C - coz je blbost - nakonec se rucicka vysplhala na nejakych cca 120°C v cervenem poli a teprve pak sepnul termostat a chlazeni motoru proudilo pres chladic. Pri tom na stare pristrojovce s hodinami a s nefunkcnim osvicenim teplota motoru byla uplne normalni. Tak jsem znovu rozdelal pristrojovku a vymenil jsem teplomer za jiny a stale to ukazuje moc (cca o 30°C vice), nedalo mi to a znova jsem ji rozdelal a dal jsem tam jiz treti teplomer a stale stejna zavada. Nevite kde je chyba? Podle me v te nove pristojovce - ma to vyhodu konecne funguje osviceni a vyuzivam otackomer - ale ta teplota motoru mi vadi - protoze za predpokladu ze bych jel vice nez 20min tak odrovnam teplomer uplne pac by to prekrocilo nejakych odhaduju 130°C - coz je maximum co rucicka je schopna ukazat. Neni chybou to ze jsem namontoval pristojovku s otackomerem misto pristrojovky s analogovymi hodinami? Na netu jsem nasel ze je to snadno zamenitelne a ze lidi to normalne delaji - Poradte at mi to konecne vse funguje a jen tak pro zajimavost kolik stoji nova pristrojovka? DIKY

Treba se davalo k tem budikum z otackomerem jine teplotni cidlo.
Tusim ze se delaj 2 druhy tech cidel.Teoreticky by to melo jit upravit i nejakym odporem.
Tusim ze se delaj 2 druhy tech cidel.Teoreticky by to melo jit upravit i nejakym odporem.
A máš utáhnuté dobře všechny ukostřovací matičky ze zadní strany přístrojovky? Dal bych tam ten co jsi měl když Ti to fungovalo a vše bych pořádně dotáhnul, ale s citem. A ještě jsi nenapsal jestli máš MPI, nebo BMM motor. Nebo jsem to přehlédl. A přístrojovky jsou v pohodě zaměnitelné. Není problém.
www.repres.eu - autoalarmy, tažné, pin, km, diag., opravy přístrojovek, gps monitoring atd.
Mne to pride že maš skor vadný termostat.Skus na to mrknut.
no hele, zkontroluj kabely jestli není špatnej spoj a v nejhoršim případě to bude chtít vyměnit
Toyota je bezkonkurenční!