Rok vyroby: 11.2001
Barva: Cihlova metalíza(trošku se na sluníčku mění ve světlejší oranž)
Motor: 2.0L 136 PS při 6100 ot/min..
....najeto má 78 tisíc km (při dovozu z Lucemburska měl 65tis)
Interier:serie v černem plastu,original vybava GTI/S16 polokožene sedačky+ šedá alacantara ve výplních dveří a na sedačkách
Stávající upravy: jen jsem namontoval NO NAME(eonon) dvd do auta a přední lízátko z Laguny
+ zadní červeno bílé lampy+ ledkove blinkry(troufám si řící že jsem jediný,kdo je tady má na 206

Plánované úpravy: LEVEL1:

Kola original Peugeot Challenger 6,5x17" nebo Altlantis 7x17" (dávali se na peugeot RC)..
Spravit vyfuk..ghe nekde me to prasklo a řve to jako svině,jelikož jezdim s autem "zatím" každy den,tak chci a
by byl vyfuk tichý a přiddeláné budíku na tlak oleje z duvodu bezpečnosti! Přidelání komp.repro. Helix dark blue
co se mi válí doma. Nastříkaní lišt do barvy.rozříznutí nárazníků+prodloužená a zahlazení zadního nár.
TYTO UPRAVY BY ZATÍM STAČILI NA TKZ. LEVEL1.
LEVEL2: Nastane při pořízení jineho přibližovadla..ideální by byla 106 S16

Rozšíření auta o +5 cm...kola Schmidt Modern line 8x16" ,komplet nerez vyfuk(duplex elipsovite koncovky)
přečalounení sedaček + tapecírů do řerno oranžové kůže(tento interiér se dodával do nekterych s16 v německu).
Předelání originálních světel na čočky s xenony,popř. devil eyes s xenony,dodělání muziky LEVEL2
LEVEL3: už jenom airride podvozek a LSD doors.... tot vše
Mimochodem vlastním ještě TAZ 1500 KAT(stručne přeloženo 1203 s pětikvaltema motorem o obsahu 1500ccm kdyby nekdo nevedel,pokud me přestane pežutek bavit,tak se pustim do tohothle projektu,zatím je ale vše u ledu..ale jeden týpek momentálne pracuje na 1203...snad to stihne do letošní sezony amusím říct,že to bude bomba ta troska!!!!!!!!
dále jen fotky: