Nejde předělat Vistu na XP. Co stím?
Moderátor: Rudi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Nejde předělat Vistu na XP. Co stím?
Tak mám už delší dobu problém. Mám origo soft VISTA od Billa a chci jej předělat na XP. Důvod je že nestihá jak procák tak RAMka. Ale je tu problém. Nejde naformátovat HD ani recovery a ani vlastně nejde žádným způsobem přeinstalovat Visty na XP.Teda aspoň mě a já nejsem žádný mách ohledně PC. Tuším, že jediný řešení bude výměna HD ale třeba mi někdo z vás poradí.
Dík za rady.
Dík za rady.
VW PASSAT B5
Re: Nejde předělat Vistu na XP. Co stím?
ake su to visty / xp ?
mam taky pocit ze len "lepsie" verzie win maju na instalacke disk/partition manager. tj xp home ho nemaju, xp prof ho maju...
mam taky pocit ze len "lepsie" verzie win maju na instalacke disk/partition manager. tj xp home ho nemaju, xp prof ho maju...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To chceš říct, že běžný instalátor WXP nenabídne volbu a formátování partition? Tomu se mi nechce věřit...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Ondras píše:To chceš říct, že běžný instalátor WXP nenabídne volbu a formátování partition? Tomu se mi nechce věřit...
To jo, ale po zvolení mě to hodí zpět do načítání Visty jako kdybych zapnul PC...Žádný varovný okno atd...prostě se ta mrdka nechce dát.
VW PASSAT B5
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bootuješ z instalačního CD/DVD? Jsi si jist, že došlo k plnému naformátování cílové partition?Fiesta píše:To jo, ale po zvolení mě to hodí zpět do načítání Visty jako kdybych zapnul PC...Žádný varovný okno atd...prostě se ta mrdka nechce dát.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
já bych to asi zkusil nastartovat ze stařičké klasické spouštěcí diskety Win98/ME a fdiskem pomazal všechny partition, vytvořil nové a tradááá...teda pokud to není SATA disk...
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
Už jsem se setkal s notesem od HP, který tvrdošíjně odmítal jakékoliv instalační cd vyjma Vist, borci to měli pořešeno přímo v BIOSu a ani ten se mi nepodařilo ošéfovat (ani aktualizace BIOSu nepomohla) 

Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
Ondras píše:To chceš říct, že běžný instalátor WXP nenabídne volbu a formátování partition? Tomu se mi nechce věřit...
jj, jsou takový, třeba některý XPHome to dělali, prostě vybral sis disk a jediný co ti dovolily smazat adresář windows a nebo zvolit jeho název.
V tomhle případě podle mě nesformátoval disk, protože po prvním restartu se mu zase spustí Vista, která je nastavená jako první systém

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
- FubuTomas
- Kontaktovat uživatele:
Tak presne tenhle problem jsme mely taky.... znamej ma notas a ma tam origo vistu a koupil origo XP ze se to preinstaluje,protoze vista je moc narocna a stoji zaprd.... a strasnej problem.... tak jsme s tim zasly za lidma ktery se tim zabejvaj a rikaly ze to proste nejde,ze je to nejak v biosu udelany a ze kdyby tam byly jakykoliv jiny windows ze to neni problem,ale u vist je to past vedle pasti.....
ex:Opel Calibra 2.0i 4x4
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))
akt:BMW 525TDS E39
((( NÁHRADNÍ DÍLY OPEL CALIBRA )))