Vectra tuning
to smiegel.ta předposlední je z opelsrazu kramolín 2003
jinak já mam doma hromadu fotek(autorských)z opel srazů z německa,a tam jsou opravdové kousky a ne tenhle styling...ale budiž,jestli chcete tak počítejte v květnu se jede za hranice sraz v plzni,na weekend,je to masáž a eura s sebou

jinak já mam doma hromadu fotek(autorských)z opel srazů z německa,a tam jsou opravdové kousky a ne tenhle styling...ale budiž,jestli chcete tak počítejte v květnu se jede za hranice sraz v plzni,na weekend,je to masáž a eura s sebou

vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA
opel warriors pilsen [/img]
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ta prvni je pekna, ma podobnej naraznik jako jedna cervena z AS&T
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Smiegel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nedělej machry a dej fotky!!!radek28 píše:to smiegel.ta předposlední je z opelsrazu kramolín 2003![]()

VW Passat 1,9 TDi
- Milan(Plša)
Pekny skoda ze nektery ty foto nevidim nevim proc
2Milan(plša) tebe uz jsem parkrat na srazu nekde potkal mam taky acko ale nic takovyho jenom origo plasty od opla ale me se to libi i tak protoze jsem zatim nenasel nic co by se my libilo tak az najdu tak se to mozna zmeni

2Milan(plša) tebe uz jsem parkrat na srazu nekde potkal mam taky acko ale nic takovyho jenom origo plasty od opla ale me se to libi i tak protoze jsem zatim nenasel nic co by se my libilo tak az najdu tak se to mozna zmeni
- Přílohy
-
- Tak to je moje kara sice zadny brutal upravy ale i tak se my libi
- P5250039.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 1522 x
- Milan(Plša)
Tak hledej nárazníků je docela výběr je to jen otázka peněz(a těch není nikdy dost)!!!DAQ píše:Pekny skoda ze nektery ty foto nevidim nevim proc![]()
Jinak nejel by někdo na opel sraz co pořádá opel club renbau?

Opel Vectra A 2.0i